Evo da vam ispricam nastavak. Neki dan sam osobno razgovarala sa doktorima koji su u lijecnickom povjerenstvu i koji odlucuju o takvim zahtjevima (prituzbe i slicno). Rekli su mi da je i ta ginicka bila kod njih isti dan i da je izgleda nasla i odvjetnika. Medjutim, rekli su joj da me mora pregledati i da sam ja u potpunosti u pravu. Jos su mi stosta podilazili. Rekli su da ce ona dobiti opomenu i da ce joj naravno odbiti njezin zahtjev. Pretpostavljam da su me farbali, ali sta je je , uspjela sam ici na pregled, i to isti dan. Doktorica je bila super njezna i fina, kao nikad do sada. Obicno bih krvarila nakon njenih prckarija, ali ovaj put nista. Pitala me koji pregled zelim, a ja joj kazem da ne zelim vaginalni pregled s prstima. Sa spekulom moze, jer ce mi ionako uzimati briseve. E, da, jos sam joj rekla da uzme najmanju velicinu spekuluma. Nije joj bilo po volji, rekla je da se mozda nece vidjeti s najmanjim, ali me poslusala. (Inace, svi ginekolozi uzimaju najveci po defaltu, pa zato zna boljeti). I nije me boljelo ovaj put!
Uglavnom, ja sam zadovoljna. Nemam povjerenja u nju, ali ionako nemam povjerenja u skoro nijednog doktora.
Prije odlaska kod nje na pregled, razmisljala sam da li sve to skupa ima smisla, i nisam bila sigurna da li mogu izdrzati taj pregled, i koliko ce mi biti neugodno. Zato se nisam skinula odmah, nego sam usla obucena. Otisla sam se skinuti tek nakon uvodnog razgovora, kad je rekla da mi nece napraviti vaginalni pregled. Opcenito mi je zvucala malo preplaseno, i osjecala sam se da ja imam kontrolu.
Bila sam poslije toga kod jednog privatnika, koji mi je bio jos 100 puta gori od nje.
Žakljucno - ici cu kod nje na redovite preglede, i jos koji put kod privatnika.