-
ja sam ga koristila, rodila sam prije dva mjeseca. nebi se slozila sam ovim da je isto kao koristenje obicnog baby ulja, meni su u prvoj trudnoci masirali medicu i osim sto sam popucala jos su me i rezali, imala sam puno savova i dobila sam infekciju od ulja jer se ispostavilo da sam alergicna. raspitala sam se dosta o dianatalu kod svog gin jer sam se uzasno bojala poroda s obzirom na iskustvo iz prvog poroda. stavljali su mi ga prvi put kad sam dosla u rodaonu pa recimo svaka 2 sata, potrosila sam 5 tuba od 6 kolko je u kutiji jer je porod trajao dosta dugo, oko 11 sati sam lezala u radaoni. meni je moj ginekolg objasnio da nema nikakve veze sa baby uljem zato sto se baby ulje koristi samo za masiranje medice i da se zapravo niti nebi smjelo korsiti jer mu nije namjena za to, i nigdje u otpusnom pismu za prvi porod mi ne pise da su mi ga stavljali, tako da su se oglusili na moju infekciju (nisu je imali cime potkrijepit jer se ulje kao nije koristilo, muz je bio samnom i vidio je da stavljaju baby ulje). gel se aplicira bas unutra u kanal i takva je tuba sa kao nekom cjevciom na vrhu i on zapravo pomaze da se unutra napravi sluzavi sloj, a pogotovo nakon sto ode plodna voda, a masiranje medice njime je tek dodatno sto se moze tim gelom. ovaj put na srecu nisam popucala i oporavak od poroda nisam niti osjetila, osim klasicno krvarenje i malo bolovi u zdjelici,a li mogla sam sjedit normalno od prvog dana!ako cu ici opet roditi sigurno cu ga opet uzet jer sam ovaj put bila sva u strahu od proslog poroda a na kraju je sve ispalo puno lakse od prvog puta. ja sam ga kupila preko weba i bio je neki popust tad pa je bio nesto jeftiniji, ali oept nije da radam svaki mjesec pa da ispada jako veliki trosak..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma