Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: vanjski izgled i patrijarhat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je to sa sijedom kosom prvi glas o "zapustenosti" temeljem toga. Ono, kosa u nekom trenutku posijedi. Mozes birati da je farbas ili ne, ali dokle je cista i u nekoj urednoj frizuri nemam ni najmanje ideje zasto bi bila "zapustena". Pa nije cak ni drustvena norma ne bit sjedokos(a), kao sto je bit depilirana, evo Jadranka Kosor (ne znam kako se stalno vracamo na nju ) je li ona imala zapusteni izgled? Meni je njena frizura bila bas super, a ne ova dosadna umjetna plava kod KGK
    Posljednje uređivanje od sillyme : 03.08.2016. at 21:00

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to sa sijedom kosom prvi glas o "zapustenosti" temeljem toga. Ono, kosa u nekom trenutku posijedi. Mozes birati da je farbas ili ne, ali dokle je cista i u nekoj urednoj frizuri nemam ni najmanje ideje zasto bi bila "zapustena". Pa nije cak ni drustvena norma ne bit sjedokos(a), kao sto je bit depilirana, evo Jadranka Kosor (ne znam kako se stalno vracamo na nju ) je li ona imala zapusteni izgled? Meni je njena frizura bila bas super, a ne ova dosadna umjetna plava kod KGK
    Meni je to prihvatljivo bilo jedino kod moje babe. Inače u nijednoj drugoj varijanti mi nije lijepo za vidjeti. Baš nedavno je jedna ženska od svojih 40-ak godina, koja se oduvijek farbala s nekakvim živahnim bojama i izgledala ludo i dobro, odlučila da se neće više farbati. Skroz je sijeda. Izgleda strašno. Dodala je sebi 40 godina. Ali je ona sretna i zadovoljna.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to prihvatljivo bilo jedino kod moje babe. Inače u nijednoj drugoj varijanti mi nije lijepo za vidjeti. Baš nedavno je jedna ženska od svojih 40-ak godina, koja se oduvijek farbala s nekakvim živahnim bojama i izgledala ludo i dobro, odlučila da se neće više farbati. Skroz je sijeda. Izgleda strašno. Dodala je sebi 40 godina. Ali je ona sretna i zadovoljna.
    Meni je od nefarbanja gori izrast.
    Šokirala sam se nedavno, žena između 40-50, znam ju uvijek sređena, drži do sebe i naletim na nju, a ono pola cm. sijedog izrasta, očajno + šok kaj je sijeda.
    Ali kužim, i moja svekrva farba tek kada je cm izrasta vidljivo.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je od nefarbanja gori izrast.
    Šokirala sam se nedavno, žena između 40-50, znam ju uvijek sređena, drži do sebe i naletim na nju, a ono pola cm. sijedog izrasta, očajno + šok kaj je sijeda.
    Ali kužim, i moja svekrva farba tek kada je cm izrasta vidljivo.

Pola cm - pa toliko kosa naraste u 2tj, barem meni? Ja se farbam svaka 2 mj i tada je izrast 2-3 cm. Dakle, mjesec i pol sam sigurno zapustena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •