Stranica 11 od 56 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

narancice...lh test ti može pokazati t i prije testa za t...pricekaj 2 dana(da ti se beta podupla) i pišni testic (imaš u apoteci onaj od 10 mlU/ml kosta oko 28 kn...onaj po dm.ovima, bipama čak i digitalni je od 25-50 jedinica)

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!
    Ja sam svoju doduše već popila!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 29.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~42.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:

monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~ 22.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 7.dc

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Mami evo ja stizem na kavicu jer mi bas treba. Em se nisam napavala em cijelu noc sanjala gluposti uh ne ponovilo se... Jutros kad sam oci otvorila bas imam filing da nista od toga neznam zasto ali bas sam uvjerena u to. Osjecam se nekako prazno. No dobro necu vas vise zamarati mojim ludilom. Bit ce sta bude nista vise ne mogu napraviti. Jedan veliki hug za sve cure i zelim vam ugodan dan i da se zabavite.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kavica...sad sam se tek probudila...uh. jučer sam imala gadne grčeve...nisam mogla stajati koliko su bili jaki, kontrakcije su se mogle osjetiti izvana, pod rukom...trajali su 10 minuta i onda kao da se niš nije dogodilo.
    Rižini krekeri su bljak...ali imaju kukuruzne krekere(isto kao okrugli stiroporčić). oni su puuuuno bolji. imaju okus na kokice(meni su čak i bolje od kokica jer nemaju ljuskice)

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ives baš sam i j razmišljala o njoj, nema je uopće.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mami, nadam se da ce nam se javiti. :/

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure.
    Mami hvala na kavi, bas mi treba. Ja sam izvan sebe jer cu sutra izgleda morati pod hitno do ginekologice. Meni je bilo svaki dan slabo krvarenje smeđe boje nakon M, i skoro je prestalo, da bi se danas opet pojacalo. ne znam vise sta da radim. Mozda mi to onaj miom radi probleme i curka po malo.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Chiara najbolje da odeš i vidiš šta je.

Mene glava boli id sinoć, pere me žgaravica imam valznge i sad upravo mi sjeva neka bol kroz sisu kao da me iglom bode. Muko moja kaj ću s 50 kad sam sad koma, svaki dan nova boljka.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Eto mami... opisala si sve moje simptome pod klomifenima... pogotovo ovaj sa sisom. Strava!

Chiara, odi da, neka dr. vidi jel sve ok. Ipak se spremas na insem. Pa nek budes sigurna da je sve u redu.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Evo i mene na kavici, digla se tek u 11 danas

Jagodice,kako oko? Meni je prije par dana izbio herpes na usnici, a ja sam odmah zaključila da bi to mogao biti simptom trudnoće

Mami baš te sve uhvatilo, jesi bolje? Možda sam propustila post, jesi li dobila rezultate punkcije?

Ives samo lijepo odbrojavajte ti i tvoja mrva dan po dan do susreta kada ideš na pregled?

Blu kad vadiš betu?

Narancice kakvo je stanje kod tebe?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Marle u srijedu startamo.. nervoza raste
    Uff samo da bude sve u redu.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ives vjerujem da će sve biti ok, imate malog anđela na nebu koji vas prati A i mi sve ovdje držimo fige za pregled i šaljemo vibre ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ Brzo će doći i proći srijeda, nadam se da se uspijevaš s nečim malo zaokupiti do pregleda da ne izludiš

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ives bit će sve ok, razumijem da ti je panika, da te lovi strah i nervoza, alu duboko vjerujem u tebe i tvoju mrvu.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Marle nalazi su za tjedan dana. Ma ne znam tako sam kilava i umorna onako baš se ne osjećam cool, nije mi ništa a ja koma i to mi tako ide na živce. Inače sam hiperaktivac al zadnjih par dana koma i ne sviđa.mi se to,

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Marle nalazi su za tjedan dana. Ma ne znam tako sam kilava i umorna onako baš se ne osjećam cool, nije mi ništa a ja koma i to mi tako ide na živce. Inače sam hiperaktivac al zadnjih par dana koma i ne sviđa.mi se to,
    Imas i ti pravo bit koma. Slusaj svoje tjelo i malo uspori .
    Ipak si imala punkciju; trci na posao pa oko cura, umori se tjelo. Uzmi si magnezij on malo podiže i daje energiju.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke ljubim vas hvala vam. Izludila bih bez vaše podrške. Jako puno mi to znaći. Okupiram se filmovima i serijama pa mi vrijeme brze prolazi ^^ javim naravno sve

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bok cure.Nazalost sam dobila i to ranije.Dusa me boli,placem ko budala zadnja.Nema moga cuda

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Slađa31 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure.Nazalost sam dobila i to ranije.Dusa me boli,placem ko budala zadnja.Nema moga cuda
    Uff mila. Zao mi je. Isplaci se jer znam kako je to tesko.
    To sto ovaj put nije uspjelo nemoj da te obeshrabri jer tvoje malo cudo te ceka. I sigurna sam da odbrojava do trenutka kada ce te obradovati. Drzi se.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Slađa, baš mi je žao isplači se, odtuguj i onda se okreni novom ciklusu, možda će već ovaj biti dobitan!

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Marle sutra ujutro idem vadit krv.
    Chiara definitivno sutra doktorici da se vidi sto bi moglo bit pa da budes mirna.
    Slađa isplaci se znam kako ti je odtuguj i onda sa novom nadom u novi mjesec. Svih nas negdje ceka nasa mrvica samo se moramo strpiti ma koliko nama tesko bilo.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Mami kao što je Ives napisala, poslušaj svoje tijelo, odmori malo i nemoj se loše osjećati zbog toga

Blue držim fige za sutra!!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hej cure moje!!

Ives svi s tobom cekamo Srijedu da nas obradujes s odlicnim vijestima. Mozda te cak i makne s mirovanja il ti kaze da mozes bit za stupanj aktivnija!

Slađo zao mi je! Mogu misliti kak ti je uz sve ono sto si osjecala!

Chiara drzim fige da sve bude oke. Bolje da si sve prekontroliras. Sretno draga!

Mami sumnjiva si mi...i slazem se da usporis malo i pripazis na sebe!

Blu kad ides sutra, u kolko?

Tocekice koji ti je dpo? Hvala na savjetu za krekere! Nice to know!

Kudri kad god dodes i kazes "eto ti simptoma" dobrodosla si hahaha! Kazu da u trudnoci pase ono kaj prije nije. Ja onda ne znam kaj bum jela! Travu, naftu i petrol...

Puse svima!
    Marle oko je isto hvala na pitanju. A kaj nama nisu simptomi? Ja da oprostite kad prdnem kazem: Aha evo ga! Vjetrovi! Simptom!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure moje hvala vam od srca-toliko placem da ne mogu ustat iz kreveta-vjerojatno mi se nekaj poremetilo u organizmu pa je sve tako bilo,iako i sad dok imam m sise mi i dalje ogromne,temperatura i dalje prisutna..a znam da nema nista u trbuscicu.Ne znam zasto sam se nadala nakon 9godina da bi mogla i ja imati svoje malo cudo.Stvarno je tesko.Hvala vam jos jednom mile moje.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Slađo zasto se ne bi nadala? Uvijek se nadaj! To nam nitko ne moze uzeti.
    Samo hrabro i daj si vremena sad malo da dodes k sebi!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Slađo zasto se ne bi nadala? Uvijek se nadaj! To nam nitko ne moze uzeti.
    Samo hrabro i daj si vremena sad malo da dodes k sebi!
    Jednostavno nemam snage vise.Ne mogu si pomoci nikako.Promijenit cu ginekologa pa mozda probati sa drugacijom tehnikom ako vec prirodno ne ide.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jednostavno nemam snage vise.Ne mogu si pomoci nikako.Promijenit cu ginekologa pa mozda probati sa drugacijom tehnikom ako vec prirodno ne ide.
    temperatura i dalje tu? kakvo je krvarenje...u ugrušcima ili samo krv? ja sam ti imala u drugoj T hematom i baš sam počela krvariti kad sam trebala dobiti M i to full jako. da nisam testić napravila 15 min prije mislila bih da je m. ( ta moja mala mrvica sada ima 6 godina(i oko 25 kila)...a zbog jakog krvarenja ginekolog ju je otpisao)

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

inace i ja se slažem s curama...hitno drugom giniću...9 godina je predugo
    Jagodice nisam mjerila bazalnu ovaj mjesec, ali po lh trakici mi je trebala biti 18-19 dc.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Slađo zao mi je sto si dobila. Slazem se sa curama da biste ti i muz trebali ici na daljnje pretrage. Koliko imate godina kad se vec 9g trudite? Ako ste blize 40g onda plodnost opada i teze je ostati u drugom stanju. U svakom slucaju sretno.
    Umirile ste me cure. Sutra definitivno idem do gin. Nadam se da ce me primiti jer mi sad ni dnevni ulozak nije dosta jer se pojacalo krvarenje. I nije smeđe sad nego svjeza krv. Crv sumnje se uvukao u mene i mislim si sad da ono nije bila lazna M. Dosla je na 24 DC, bez ugrusaka i bez boli. Sutra cu biti pametnija ako me primi kao hitnocu.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Slađa - zao mi je. Jesi li radila ikad pretrage? Hormone? Folikulometrije?
    Mozda bi te tvoja gin trebala uputiti dalje?Mene je moja nakon godinu dana vec uputila dalje, rekla je da nema smisla da ne provjerimo gdje je problem i da ga ne riješavamo

Blu - sretno sutra

Ja se danas trijeznim

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

[QUOTE=MonaLi;2911088]Slađa - zao mi je. Jesi li radila ikad pretrage? Hormone? Folikulometrije?
    Mozda bi te tvoja gin trebala uputiti dalje?Mene je moja nakon godinu dana vec uputila dalje, rekla je da nema smisla da ne provjerimo gdje je problem i da ga ne riješavamo

Nije me nigdje slala,zena je blago receno glupa,zato cu se od nje premjestiti kod druge.Ciklus mi se skroz posemerio,ovaj mjesec sam 2 puta dobila m-i sad mi je 21 dan od zadnje.Sve mi je to cudno

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Nije me nigdje slala,zena je blago receno glupa,zato cu se od nje premjestiti kod druge.Ciklus mi se skroz posemerio,ovaj mjesec sam 2 puta dobila m-i sad mi je 21 dan od zadnje.Sve mi je to cudno
    Sladjo jesi li i kada si rekla svojoj doktorici da radite na bebi?
    Nisi spominjala da si imala M 7.8 nego 1.8, pa to djeluje malo zbunjujuce nama, a vjerujem i tebi. Tesko je savjetovati kada je sve nejasno.

1.8 je bila zadnja m-9.8 i 10.8 nezasticeni odnos-15.8 pocinju moje muke-bolne bradavice,napuhnut trbuh sa grcevima kao pred menzes iako je rano za to,donji dio leda ubija,cesci odlasci na wc,glavobolje,lagana mucnina..i da taj umor samo bi spavala
    (Obicno su simptomi pms-a i trudnoce gotovo isti, a nismo ni svjesni sto nasa psiha moze sve proizvesti)
    Mozda bi bilo dobro da uzmes papir i olovku za pocetak i pocnes pratiti cikluse, postoje i razne aplikacije menstrualnih kalendara pa je tim lakse popratiti sve. Prati zbog sebe ali i zbog doktorice kojoj ces iznijeti sve svoje sumnje i nedoumice.

Sada si uzmi malo vremena, dodji k sebi i glavu gore. Saberi sve u svojoj glavi i kod gin da vidite sto dalje. Drzi se!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Sto nisi rekla da ti je zadnja M bila 1.8? Ako ti je danas došla M onda ti je došla nakon 28 dana... Sto je po meni taman.
    Mislim da nakon 9 godina pokušavanja trebate na neku kontrolu.
    Iako i trebate imati odnos u pravo vrijeme, 9 dana nakon M je ok ali treba pokriti i druge dane jer ako ima ovulacije ona nastupa kasnije.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Slađo grlim, isplači se i mjenjaj gin. Nije ok da u 9 gofina nisi napravila nikakvr pretrage.

Ma cure nije da trebam odmora, mislim trebam al ovo mene totalno prebaci, baš me hormoni pucaju, svjesna sam da nije ok a ne mogu si pomoć.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    temperatura i dalje tu? kakvo je krvarenje...u ugrušcima ili samo krv? ja sam ti imala u drugoj T hematom i baš sam počela krvariti kad sam trebala dobiti M i to full jako. da nisam testić napravila 15 min prije mislila bih da je m. ( ta moja mala mrvica sada ima 6 godina(i oko 25 kila)...a zbog jakog krvarenja ginekolog ju je otpisao)
    Normalno je krvarenje i jako me boli trbuh,iako je bilo kao smeckasto ispocetka al sad je normalno.Da i temperatura i cicke..

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Sladjo jesi li i kada si rekla svojoj doktorici da radite na bebi?
    Nisi spominjala da si imala M 7.8 nego 1.8, pa to djeluje malo zbunjujuce nama, a vjerujem i tebi. Tesko je savjetovati kada je sve nejasno.

(Obicno su simptomi pms-a i trudnoce gotovo isti, a nismo ni svjesni sto nasa psiha moze sve proizvesti)
    Mozda bi bilo dobro da uzmes papir i olovku za pocetak i pocnes pratiti cikluse, postoje i razne aplikacije menstrualnih kalendara pa je tim lakse popratiti sve. Prati zbog sebe ali i zbog doktorice kojoj ces iznijeti sve svoje sumnje i nedoumice.

Sada si uzmi malo vremena, dodji k sebi i glavu gore. Saberi sve u svojoj glavi i kod gin da vidite sto dalje. Drzi se!
    Pardon 1.8 je bila zadnja-skinula sam si taj kalendar i pratim.Ma zena ta bas nije cista,sa njom sam svasta prosla i sad sam naumila otic od nje vise.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

[QUOTE=CHIARA...;2911149]Slađo zao mi je sto si dobila. Slazem se sa curama da biste ti i muz trebali ici na daljnje pretrage. Koliko imate godina kad se vec 9g trudite? Ako ste blize 40g onda plodnost opada i teze je ostati u drugom stanju. U svakom slucaju sretno.
    Imamo oboje 31 godinu..Nikad nas nije poslala da radimo pretrage..Hvala vam curke..Pratit cu vas i dalje bez obzira na sve

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma cure nije da trebam odmora, mislim trebam al ovo mene totalno prebaci, baš me hormoni pucaju, svjesna sam da nije ok a ne mogu si pomoć.
    jesi li već na kakvoj terapiji ili se prvo čekaju nalazi?nadam se da će se stanje stabilizirati uskoro.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

chiara,blue sretno danas,javite nam se s vijestima!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Jutro cure kava mi treba u potocima. Krv sam izvadila nalazi tek poslje 2 i to osobno moram doc po njih. Nema vise nikakvog osjecaja ni da cu dobit ni da su se mrve primile. Bas zatisje i u trbuhu i svugdje osim u glavi. Mozak radi sve u 16, ali nema predaje jos tih par sati.
    Slađa nebi ja cekala 9 godina da se nesto promijeni odavno bi ja nju mijenjala...
    Di nam je narancica bas me zanima sta se desava sa njom?

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Slađa31, žao mi je zbog M i nadam se da će te uskoro iznenaditi plusić.
    Na temi potpomognuta oplodnja možeš naći jako puno podataka o neplodnosti i njenim uzrocima, nalazima koje morate prikupiti i klinikama na koje se možeš javiti.
    Nakon 9 godina neplodnosti, mislim da ti je najbolje da se javiš na neku od državnih klinika za humanu reprodukciju gdje će vas najbolje uputiti kako i što dalje. Traži svoju gin uputnicu, naruči se i kreni prikupljati nalaze.
    Sretno i za sva pitanja sam tu..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Blubutterfly .
    Ja se živciram jer je test negativan. Imam PMS...nisam se ni trebala testirati...jučer sam bila ekstra živčana i razdražljiva( pa me mm odveo u shoping cipela da se smirim). Danas sam prvi dan na poslu...mala mi je prvi dan u vrtiću nakon godišnjeg...naravno u stresu je pa sam onda i ja. frižider mi se jutros pokvario...popodne moramo zvati majstora...muž isto u stresu zbog prvog dana na poslu...sin tužan jer ide bakidedi na čuvanje (jedva čeka školu)...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jutro,kavica...danas ili najkasnije sutra očekujem m...danas sam pišnula testić i negativan je.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro curke moje

Blu - odmah javljaj kolika je beta držim fige!!

Slađa - dosta si čekala, vjerojatno si mislila da ni ne mozes imati bebu ali nema toga sto doktori ne mogu popraviti dobro da si došla kod nas da te uputimo dalje. Ima cura koje su kao i ti mislile da ne mogu imati bebu ali kad su se primile pretraga i terapije ostale trudne u rekordnom roku odmah po uputnicu kod svoje gin i ideš dalje ne moraš mijenjati gin, samo neka ti pise uputnice za neku kliniku.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Curke moje drage!

Ostala bez podatkovnog prometa (vip je skrt a ja nezasitna :D ) pa vam nisam mogla pisati preko vikenda, sad na poslu na wifiju jasem.

Slađo, zao mi je zbog minusa i stresa i tuge koju prozivljavas. Oporavi se i cvrsto na noge, promijeni doktoricu i polako dalje. Korak po korak, a mi drzimo fige!

Jagodice, Narancice, vockice nase, vibram na najjace da su plusici.

Blu, sretnooooo!! Javi nam se odmah!

Mi polako tuckamo po ciklusu, danas 7dc, sinoc prvi keksic pao. Cemo da vidimo :D

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Tocekica, mozda je test bio nedovoljno osjetljiv? Koji si dpo?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala vam cure na divnim rijecima podrske,samo da malo skupim snage pa cu krenuti dalje..Mijenjat cu sigurno ginekologa jer sa ovom svojom na zelenu granu ne mogu..Ne znam na koju stranu bi prije krenula..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

angie ne znam kolika je bila osjetljivost testa(mislim 25iu) i mislim da je bila kasnija ovulacija(oko 19 DC po trakicama) ali upravo sam dobila smečkarenje i grčeve.
    javim se kad krene...uh što će 9 mj biti aktivan ...ovaj mjesec smo bili na kampiranju (s klincima i još na kraju moji roditelji bili s nama) tak da nismo baš previše "vježbali".

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Slađa... nakon 12 mj pokušavanja ostvarivanja t(ako si mlađa od 35) imaš pravo na osnovne pretrage, a to su hormoni (štitnjače, prolaktin, spolni...) i spermiogram. Odi kod ginićke i traži uputnice za hormone (neki hormoni se vade određeni DC...) i spermio...i onda ćeš vidjeti kako dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •