Stranica 17 od 56 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Da, 30 dana, eventualno dan prije/kasnije, sve ovisi koliko jak mi je spoting, mada uzimam uvijek dok baš krene za 1dc, al nekad znam prije poslije jer ne mogu točno odrediti (npr ako idem rano spavat pa ne znam koji dan bih uzela ako ujutro vidim krv). Ali 30 dana.

Jako me zanima jel ću osjećat kakve simptome O u nedjelju, ali jakooo. Ako ne, onda ću pratit još mjesec dva i ako se bude dešavalo da uvijek budu prije simptomi naručiti ću se kod gin oko tih dana da ona vidi jel je ili nije.

Za madrac ne znam, al MENI se ljetos desilo (da!!!), sanjala sam da piškim i probudih se popiškana hahah, ja sam odmah oprala onim za suđe pa vodom još par puta i ostavila širom prozore i posušilo se brzo, bez tragova. Nije bilo puno, mala lokvičica. Al eto, možete vi koje imate veću dječicu ako im se dogodi tješit sa "pa i jedna teta s foruma je velika i njoj se dogodilo šta ima veze" :D

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hvalaa na dobrodošlici u ljubičaste ..

pojavio se i spoting, uskoro će M.

i naravno opet NIŠTA!!!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Curke, evo me, pratim...Ja sam madrac prala s vanishem i to samo s pjenom da se sve ne smoći.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

November hahah bas si me utjesila
    Ona se jadna probudila sva uplakana kao da se nepopravljiva katastrofa dogodila, srce moje malo
    Rijesili smo madrac i sve ce bit ok.

siskice zao mi je

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Vece svima ja citam zaostatke i jedem grozde. Sad cu se napuhat ko balon al kad pocnem neznam stati. Kod mene krenulo smedarenje mislim da je M na vratima.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Siskice zao mi je.

November, super prica s piskenjem u krevet! :D Snovi su zeznuta stvar.

Narancice, slatka ti je curica. Tako sam i ja plakala kad sam bila mala i popiskila se par puta u krevet, smak svijeta!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    Vece svima ja citam zaostatke i jedem grozde. Sad cu se napuhat ko balon al kad pocnem neznam stati. Kod mene krenulo smedarenje mislim da je M na vratima.
    Ne mora to biti M, nije jos gotovo!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja nisam piškila u krevet kao mala, ali zato mi je dosta puta znalo pobjeći od smijeha. Uvijek sam se smijala kao luda, i par puta sam pretjerala

Anka držim fige da M ne dođeeee!

Mi jučer nismo zabebili jer sam ja zaspala kao klada na kauču. MM me samo probudio da idemo u krevet, i u polusnu sam došla do kreveta i iste sekunde ponovno zaspala. Imam ludnicu na poslu, umornaaa sam. Od drugog tjedna će bit bolje. Nadonadit ćemo sad za vikend!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

November, mislim da se ne moras brinut za ne-bebenje, bar ste vi vrijedni i pokrivate sve!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 33.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 26dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~ 18.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 8.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 09.09.2016. at 13:28

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Lista za 09.09.2016

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 33.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 26dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~ 18.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 8.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    Popravljam situaciju, nemojte zamjerit. Preko moba sam danas

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Bokic curke. Kak ste mi? Zao mi je sto vec neko vrijeme nema plusica i zelim vam svima da sto prije ugledat svoja dva ll
    Jel zna neko sta je s nasom Ives? Nadam se da je sve u redu, cesto razmisljam o njoj pogotovo nakon onog zadnjeg posta...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Tajci i ja se brinem. Ives javi se kad procitas. Nadam se da je sve ok s tobom i s bebom. Tajci kako si ti? Koliko jos brojis?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure moje vi ste u pravu nada umire zadnja. Netreba gubiti optimizam prosli ciklus sam dobila na 37 dan. Ako nedode sad za vikend pisnut cu jedan u pon. Ja nesta razmisljam ako popiskim + necu dragom reci do 11.10 tad nam je godisnjica. Koji bi to poklon bio.
    Ives svi se brinemo. Nadam se da ce sve biti ok.
    Tajci kako si ti?

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure hvala na pitanju, super smo. Curka je bas aktivna i sve je, hvala Bogu, u redu. Danas smo 37. tocno, jos sitno brojimo

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Tajci66 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure hvala na pitanju, super smo. Curka je bas aktivna i sve je, hvala Bogu, u redu. Danas smo 37. tocno, jos sitno brojimo
    Ajme super super. Tajci jos malo i bebica je tu.
    Cure kava i caj su skuhani pa se posluzite.

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Pozdrav cure nemam sta pametno pisat ali evo pratim vas i drzim fige da svi popiskite jedan ogroman plusic.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bok curke!
    Da se malo javim!

Tajci opa jos malo ha? Bas mi je drago da ti je trudnoca prosla bez problema! Jos malo i upoznat ces svoju malenu!

Anka bome bi bio poklon! Ja sam vec prosla i godisnjicu i svoj rodendan, i deckov, i sve kaj se da proc pa ne razmisljam vise tak.

Narancice jel piskis ti kaj? Kaj se desava?

Curke di ste sve? Nesto se utisalo! Bit ce svi su se posla primili

Ja sam dosla u neku fazu di mi je trenutno oke u zivotu i makar i dalje zelim bebu nekako mi je oke pomisao da to nece biti sad odma. Cak mi i ne smeta! Doduse bit cu i dalje tu s vama i dalje ce keks biti bez zastite ali se osjecam koda mi je neko reko "Jos malo cete cekati" a moja reakcija je, "ok! Nije bed." (mora da vam ovo glupo zvuci)
    I definitivno ne zelim jos krenuti na pretrage! Osjecam se kao da bi se sad trebala jos malo gustati u zivotu a ne hodati po ordinacijama. Do pocetka 2017 cemo vidjeti kako dalje. Ali za sad definitivno nisam jos spremna na sljedeci korak (doktori i pregledi). Eto doslo mi da podjelim s vama!

Ostajem na listi i dalje, volim biti dio ove ekipe. A i ova odluka nije produkt nekog depresivnog razdoblja, bas kontra...osjecam se trenutno super i ne zelim to mjenjati. Malo mi doslo da budem sebicna haha.

Puse saljem svima!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

☆Lista za: 10.9.2016 ☆

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 34.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 27dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~ 19.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 9.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Tu sam ja Jagodice, promatram iz prikrajka
    Ne piskim, nisam sad vec neko vrijeme.
    Slazem se s tobom u potpunosti za ovu tvoju odluku, slicno i ja razmisljam.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♥Lista za: 11.9.2016 ♥

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 35.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 28dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~ 20.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 10.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Cure pozdrav s plaže

Jagodice - super ti je odluka. Ako se dobro osjećaš onda nemoj forsati pretrage, mozda se iznenadiš vrlo brzo

Meni jos nema menge, trudna nisam. Tako da kad se vratim u ZG idem po duphaston. mozda vec iduci ciklus idem na rtg HSG pa ćemo vidjeti i taj nalaz nadam se uskoro.

Sretno svima

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Oooo koje zatišje ovdje.
    Jagodice odlična odluka, uživaj u životu.

Narančice ajde nas iznenadi!
    Ives draga javi se!
    Anka si piškila?

Moja m napokon stala pa nadoknađujemo propušteno!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Anka prijavljuje 1dc. Cure ljuta sam na sebe i na cjeli svjet. Stvarno sam mislila da sam hrabra i da cu se sa svim tim izborit. Ali vec 2 god svaki ciklus se nadam i svaki puta se razocara.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Anka zao mi je. Sve sam to prosla pa znam kako ti je. I nama je tako tocno 2 godine kako pokusavamo.
    Mami zelim ti vise srece ovaj ciklus.
    Narancice drzim fige da bude plusic.
    Mona vidim ti uzivas pa necemo kvariti. Ja sam ti bila na HSG-u i nije bilo strasno.
    Jagodice podrzavam tvoju odluku i slazem se sa curama da je dobar poklon za svadbu. To ce im barem ostati za uspomenu i necete doci praznih ruku.
    Ives javi se.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Anka grlimm, znam kako ti je, evo već skoro 5 godina, i svaki put odustajem i kažem ovo je zadnji ciklus, al nada postoji opet. Al sve sam bliže konačnom odustajanju.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Anka - nedaj se... Znam kako ti je ali jednostavno moramo pričekati naše vrijeme samo hrabro naprijed i uzivaj u životu, cijeni sve sto imas u njemu, a doci ce i bebica.

Chiara - ma joj opce ne znam kak cu taj HSG izdržati, navodno moze i jako boliti :/
    Ali samo to zelim obaviti tako da trenutno razmišljam o tome kako da sve organiziram a onda pred pretragu ce me panika i strah loviti :/

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Curke sutra pišite 4dc

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro ljepotice!

Curice šaljem Vam biiiig kissss, nemojte biti tužne (smijete sa zamarati i opterećivati malo), ali nemojte biti tužne, doći će i vaš (naš) dan kad ćemo ugledati taj magični plusić!!!!!!!

Ja sam noćas sanjala kako mi je M došla na 28.dan i kako nije bilo spotinga prije i bila sam jako vesela i sretna u snu!¨

Subotu smo dobro iskoristili, jučer smo bili toliko umorni da smo samo zagrljeni zaspali čim smo legli u krevet. I neka smo.

Što se tiče ovulacije, trebala je bit ovih dana (ovaj vikend), al ja nisam primjetila baš neke znakove. Sluzi je bilo ali ni približno kao na početku ciklusa kad sam doslovno curila, tu i tamo me malo probadalo u jajnicima (u sub u desnom jučer u lijevom), to je to. + puno sam više bila napaljena na početku ciklusa, poslije M!!! Ne znam, pratit ću sad još ciklus/dva pa se naručujem kod gin u dane kad ja mislim da je O da vidimo šta je i jesam li u pravu.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Kavicaaaa!

Anka Drzi se draga, proci ce te sad i ti losi dani i doci ce opet neki pozitivniji! Dobro Mona kaze uzivaj u ostalim stvarima u zivotu doci ce i bebac!

Mona ja sam isto o tome malo citala i kolko sam uspjela zakljuciti neke boli jako neke malo...to je valjda ko tetoviranje (nes ti usporedbe). Ma nemoj opce razmsljat o tome! Kaj se mora nije tesko.

Mami kak si?

Nivesa, suncokret curke javite kaj ima?

November ja sam uvijek horny nakon M. Bas sam rekla da ne znam da li mi je rano O ili to zbog jednotjedne apstinencije bude!

Chiara hvala. Kaj ima kod tebe?

Siskice

Ives saljemo ti svi malo pozitivne energije!!

Svima ostalima puse i uzivajte!
    Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 12.09.2016. at 09:07

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mi ne apstiniramo za vrijeme M, jer sam i tad kao mladi majmun. Ne smeta njemu, ne smeta meni. Al tamo negdje oko 10 dc budem baaaaaaš jako horny. Ma sto posto je tad ovulacija, dam se kladiti!!!!!!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Nama u pocetku veze KAO nije smetalo onda smo si odlucili priznati da se ne svida ni meni ni njemu ta scena koje bi se i Hitchcock posramio
    Taman mi tih tjedan dana dode da se pozelim opet.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Njemu je sa prijašnjim partnericama smetalo, kao i meni sa prijašnjim partnerima. Ali sad smo se našli nas dva luda pa eto, ni ne gledamo na to kao jooj m je tu nego je kao svaki drugi dan.

Desni jajnik me probada opet, od jutra, šta li mu je.

ŽIVCI ja mislim, jer nikakvih tegoba nisam imala dok nisam počela raditi na bebi. Grrrrrrrrrr

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♥Lista za: 12.9.2016 ♥

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 53.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 36.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~ 21.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 11.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi ne otkada imamo klince (zbog Hitchcock scene). Kod mene niš...8dc sam malo prokrvarila, ništa strašno, ali nekako su mi ciklusi u zadnje vrijeme .

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ola, kuham popodnevnu kavicu!
    Jagodice evo dobro sam, idrm s posla, a ti ?
    Bogme sam i ja najnapaljenija ali i najvlažnija poslije m.
    Narančice kakvo je stanje?
    Ja ne mogu za vrijeme m.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Eto Mami ja sam super. Veselim se svadbi! Kupila sam si cipelice nove i nikak da se odlucim dal da si doma zakovrcam malo kosu il da si samo sfeniram na cetku jer prirodno je ravna al ne bas skroz. Eto u takvim dilemama sam trenutno hahaha!

November ja sam ti skuzila na sebi da kad god pratim sve moguce detalje oko misije beba, obavezno osjetim jajnike!! I prije ih nikad nisam osjecala! A u ovih 9mj. sam ih osjetila svaki mj do sad osim jedan i to bas kad nisam pratila koji mi je dc. I evo sad ovaj mj isto ne osjetim nis jer ne razmisljam o tome kaj se dole desava. Tako da ima to JAKO veze s glavom!
    Kod muskih je to lakse, oni imaju zato 2 glave da im ova gore nebi ometala rad one dole

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pozdrav curke!
    Da uletim malo, cijeli vikend je bio radni (branje krumpira! :D ) a danas ova druga sljaka pa nikako da napisem nesto, iako pratim zbivanja tu.

Ni mi se ne keksamo u vrijeme M, malo pauze pa onda onaj tjedan poslije M bude isto super horny! :D

Kod mene 21dc, cca 8dpo, simptoma ni pravih ni umisljenih. U srijedu mozda pisnem kineza iz zajebancije, iako ce jos bit rano.

Pusa svima!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Definitivno je glava za*ebana. I mi smo ovaj vikend baš puuuuno razgovarali, pretresli smo sve moguće ishode i opcije, baš smo se napričali i nekako povezali u svemu tome. Zaključili smo da što god se desi NEMA VEZE, napravit ćemo sve što treba i što ćemo željeti u tom trenu.

I nekako sam sad mirnija i uvjerenija da će sve biti ok, čak i ako bude nekih medicinskih tegoba, riješit će se, bože moj, ni prvi ni zadnji.

I dalje ćemo gutati vitamine, i dalje ću lokati vrkutu, kupila sam i matičnjak za na posao, ali to ćemo odsad raditi čisto zato jer ne može škoditi, a ne isključivo kao prečicu do bebe. A beba će doći. Radimo na tome, volimo se, trenutno činimo sve što je u našoj moći. Ne želim se dodatno opterećivati trakicama, temperaturom...Ako će biti potrebno, radit ću i to naravno, al zasad si dajemo još 3 mjeseca "slobode" i uživanja.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure nešto ste utihnule..mora da je "akcija" čim nemate vremena za tipkanje.
    Nivesa, ništa se ne javljaš, kako si?
    Draga Ives, nadam se da je serklaža prošla dobro i da se oporavljaš. Javi nam se kad budeš mogla.
    Ostale curke, sretno i dajte više jednog plusića

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Pozz cure, redovno vas pratim al nisam bila bas za javljanje. Evo mene opet vama, danas 21dc, nista ne pratim. Sretno svima, a posebna pusa Ives, nadam se da je sve ok.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Dobar dan!

Kako ste cure? Nitko ne piški, nitko ništa...Morat ću ja uskoro neki jeftinjak kupiti čisto da unesem malo nemira :D

Ma neću neću, čekat ću M, joj samo da mi nema spotinga, kako ću biti sretna!

Noćas sam išla 4 puta na wc, al nije ni čudo s obzirom da sam jučer popila hektolitre čaja i vode, a bome sam se i lubenice napucala prije spavanja

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nikakve akcije nema,nemam želje. Negdje 7 ili 8 dan sam baš bila za akciju, ali sad ne(nadam se da je to samo zatišje pred buru). November, znam kak ti je...meni je baš jučer stao spoting. zadnja 3 ciklusa sam i krvarila prije M.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

tocekica jel znaš zašto ti se to događa?

ja pitala gin, kaže da je moguće da je snižen progesteron i ako bude tako još 2-3 ciklusa da joj se opet javim pa će mi to sredit. al kao da je normalno svako toliko da to žene imaju.

ali ja ću ga nadam se sama srediti na prirodan način prije nego zatrebam njenu pomoć!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Da i meni je to rečeno.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Uzimaš li ti kakvu terapiju za to? Pošto je to svakako prepreka začeću..

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

ej curke, da vas pozdravim, prijavim da cekam pregled popodne (29tt), sve je u redu i jos bitnije, da vas Ives sve pozdravlja, da je operirana, sve je dobro proslo i da se dobro osjeca, da je u bolnici i da ce izaci vjerojatno nakon vikenda - kaze da se iz nekog razloga preko moba ne moze tu ulogirati i sama vam se javiti pa da se ne brinete, cita vas, ali ne moze tipkati. puse vam saljem i trcim dalje, jer imam hekticni dan, a kak sam se cula s njom, htjela sam vam odmah prenijeti da je sve ok.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ne. ja cu za jedno 4 mj skoknut do ginica. Spoting koji sam do sada imala bio je povezan s ovulacijama i ginić kaže da je to normalno. Nije da sam svaki ciklus imala spoting. Imala sam ga i u 20-tima i za vrijeme o i prije m-a., čim bi bila u stresu evo ga (a zadnja 3 mjeseca užasno stresna).

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ninci & Ives baš te mi s lijepim vijestima uljepšale dan (bez pretjerivanja).

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♥Lista za: 13.9.2016 ♥

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 54.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 37.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~ 22.dc