Stranica 29 od 56 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona grlim te i zelim da se pripremas za sljedeci ciklus ak si vec ovaj bez nade!!
    Sljedeci je opet sa klomicima jel tak?
    Ja se isto ne nadam previse, sve mi je nest tak cudno... frce me u jajnicima, sise uopce ne bole (a inace odmah poslije O otezaju i bolne su) pa ne znam sto da mislim. Temp mi je mrvicu porasla ali cak mi ni to nista ne znaci jer ju ne mjerim redovno. I tak, pokusavam se cupat iz beda.
    Tjedan je dobro prosao,jer sam half time radila. Nadalje radim full time, pa cu imat manje vremena za razmisljanje.

Chiara jesi na kakvim lijekovima sada?
    Neznam ni hocu li raditi test do 35dc, ak do tad ne dobijem M. Ne bi se htjela dodatno stresirati. Mm i ja bacamo okladu na tu temu, hocu li izdrzati ili ne.

Iiiiii skoro sam zaboravila, imam jako zivopisne snove u kojima sam trudna! Posljednjih nekoliko noci, i jaako imam zelju za "keksom". Samo oblijetam Mm. Jucer ujutro me probudilo u 5 ujutro i jedva sam dragog probudila

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    CHIARA~~~~~~da ti je cista pukla. I da je sada sve OK i da će ti na fm naći lijepe folikule
    Na zadnje 2 fm mi je rekao da mu se cini da je O prosla, ali da zbog ciste ne moze dobro vidjeti. I da dođem u utorak opet. Sad ja ne znam pod sta ovo racunam? Da li je M (sto bi bilo stvarno prerano jer mi je 17DC) ili je pukla cista. Nije mi ovaj ciklus nikakve tablete dao.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - moguce da je cista, jel ti jako curi? Imas li menstrualne bolove ili samo krv? Ajde neka napokon i cista ode

Narancice - hvala ti, ma da, ovaj ciklus nemam simptome, jedino kaj sam vlažna dole vise nego inace i to je jedino drugačije. Ali moguce da i duphaston tako djeluje.
    Znaci uživaš na poslu? Ajde... mozda sad budeš opuštenija po ovom pitanju
    Ne trebas svaki dan mjeriti temp, bitno da se drži visoko kad mjeriš. Držim fige

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara - moguce da je cista, jel ti jako curi? Imas li menstrualne bolove ili samo krv? Ajde neka napokon i cista ode
    Ne curi jako. Najvise kad piskim, pa malo napnem misice. Malo me boli trbuh, ali sam jako napuhana. U 8 mj sam isto imala krvarenje 16 DC i na pregledu mi je ginekologica rekla da imam cistu i prepisala estrofem i duphaston za to krvarenje pa je u 9 mj sve bilo u redu. I sad u 10 mj opet krvarenje u sredini ciklusa. Samo da je pukla...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Iiiiii skoro sam zaboravila, imam jako zivopisne snove u kojima sam trudna! Posljednjih nekoliko noci, i jaako imam zelju za "keksom". Samo oblijetam Mm. Jucer ujutro me probudilo u 5 ujutro i jedva sam dragog probudila
    Narancice kazu da je i to simptom trudnoce. Da se javlja cesta zelja za keksom.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sram me i reci sto sam sanjala prije nego sam se probudila to jutro :D
    Ne znam ni sama, bojim se da je rano za simptome T, ali ovo definitivno je cudno za mene jer nakon O pa sve dok ne prodje sljedeca M ja nemam apsolutno nikakvu zelju.

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo da vas i ja pozdravim, svi simptomi si tu, prehlada, nenormalno bolne grudi ibradavice, pikanje u trbuhu. Samo je problem sto O nije ustanovljena na uzv ovaj mjesec, bila 12 14 i 18 dan. Al nista strasno haha nove cure dobro dosle, stare- ne daj te se

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Curke kako ste na ovaj divan petkasti dan? :D

Tocekica, hvala za nadu, imas pravo sto se tice preuranjenog testiranja. Ne znam zasto krivo brijem ako sam 12dpo neg da nece ni biti plusic.

Nego javila mi gin da su mi dosli nalazi briseva, poz na klamidiju. Kako super! Jaooo. Moram u pon po recept i pocet kljukat sebe i muza sumamedom.

Tako da bi bilo nazalost bolje da nisam T.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Veče!
    HB pa jr petak.
    Angie baš mi jr žao zbog klamidije.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Joj Angie, bas ti je to sad trebalo

Kak ste cure, ima jos simptoma? :D
    Gdje nam je Jagodica !?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja nemam nikakvih simptoma, osim onog pečenog pileta sinoć i od danas pojačan iscjedak, al to mi je svaki mj.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Dobro jutro. Kavica i caj pa uzmite sta vam vise pase.
    Angie draga, bolje da si saznala pa ces na vrijeme rijesiti, nego da si ostala trudna i imas klamidiju. Meni se ovo krvarenje pojacalo i sad izgleda ko jaka M. Bas mi jako ide pa ne znam sta da radim.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Angie - riješit ces se toga brzo... i onda si mirna

Chiara - kad imas iduci pregled kod gin?

Meni ni sa Duphastonima nije povišena temperatura... za poludit!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro curke!

Znam, bolje da sam sazala pa cu se rijesit tog sranja prije sljedece T. Poslozila sam si u glavi da se sve dogadja s razlogom, pa valjda zato nisam zatrudnila zadnjih par ciklusa dok ne rijesim taj shit. Ponavljam onda bris u 11.mj.

Chiara, Mona :grouphug: Ne znam sta bi vam pametno rekla.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Angie
    Mona u utorak imam fm. Ne znam hocu li izdrzati do tada kad mi ovako jako ide. A i kako bi me pregledao kad jako krvarim. Imam doma i estrofem i duphaston, ali ne mogu nista na svoju ruku uzeti da mi se smanji krvarenje.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - ni nemoj nista na svoju ruku. To mozda kad pukne cista treba tako biti?
    Mozda ti je pukla cista i izazvala M? Mislim nemam pojma jel to moguce...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ali u srijedu bi vidio na utz da ce uskoro M, zar ne? Ne bi me narucio opet u utorak da to jos pratimo?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cureeeee! Pa kolko simptoma kod vas! (jedino kod mene nis )
    E pa zenske moje ak ovaj mjesec ne donese neki plus onda stvarno.....

Ja nis ne osjetim....tolko o moci pozitivne misli
    Jedino mi decko uso u wc u cetvrtak i kaze "kaj si se upisala!??!" jer kao zuti mi iscjedak pa je pomislio da mi pobeglo. I menu se cinio zut. Al nebi bio prvi put da kolektivno zabrijemo ja i on...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Cureeeee! Pa kolko simptoma kod vas! (jedino kod mene nis )
    E pa zenske moje ak ovaj mjesec ne donese neki plus onda stvarno.....

Ja nis ne osjetim....tolko o moci pozitivne misli
    Jedino mi decko uso u wc u cetvrtak i kaze "kaj si se upisala!??!" jer kao zuti mi iscjedak pa je pomislio da mi pobeglo. I menu se cinio zut. Al nebi bio prvi put da kolektivno zabrijemo ja i on...
    Jagodice pa gdje si ti? I meni zna biti neki put svjetliji, neki put tamnije zuti iscjedak. Radila sam briseve i sve je OK, a mislila sam da ce mi sigurno nesto naci.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Imala sam slibodan dan pa sam od jutra bila aktivna. Ne tak aktivna kak ste pomislile doduse
    Ugl ciscenje stana i produljivanje kuhinjskog staza.

Ja bi tak neke simptome a niceg nema....

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku

Ja bi tak neke simptome a niceg nema....
    Jagodicasta, znas da to ne mora nista znaciti

Ja imam osjecaj da gorim, i da imam temp., izmjerim a ona 37.00°C

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Zdravo curke,

Kako prepoznati implatacijsko krvarenje? Ne kuzim nikako, cijeli dan mi je smedji iscjedak, a rano mi da stigne vještica. Ali isto tako moguće da mi ke zbog caja vrkute poranila iako sam popila samo dvije solje? Bas sam zbunjena..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Bajbiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravo curke,

Kako prepoznati implatacijsko krvarenje? Ne kuzim nikako, cijeli dan mi je smedji iscjedak, a rano mi da stigne vještica. Ali isto tako moguće da mi ke zbog caja vrkute poranila iako sam popila samo dvije solje? Bas sam zbunjena..
    Nikako, nekoliko dana prije očekivane M može doći do krvarenja koje može biti kao rozi ili smeđkasti iscjedak ili crvena ili smeđa krv. Nema pravila. Isto tako može doći zbog pada hormona u ciklusu u kojoj nema T do spotinga...dosta ga cura tu i tamo ima.
    Za par dana(dan iza očekivane) pišni testić. ~~~~~~~~~~da bu +
    Posljednje uređivanje od tocekica : 15.10.2016. at 19:44

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako, nekoliko dana prije očekivane M može doći do krvarenja koje može biti kao rozi ili smeđkasti iscjedak ili crvena ili smeđa krv. Nema pravila. Isto tako može doći zbog pada hormona u ciklusu u kojoj nema T do spotinga...dosta ga cura tu i tamo ima.
    Za par dana(dan iza očekivane) pišni testić. ~~~~~~~~~~da bu +
    Ah komplikacija, ja inače nikad nisam imala spoting, ali sve je moguce.. Grudi jedino bolne mada ne sumnjam na trudnoću, nadam se da hoće. Hvala tocekice, pušu ti šaljem

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Znaci sad sam bila u društvu gdje su nam frend i frendica rekli da čekaju bebu, da im se zalomilo na Zrću ovo ljeto i ona samo govori "shit shit"!!! ostatak večeri sam imala kiseli osmijeh i suze u ocima...
    Eto, morala sam se tu izjadati...

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hm, ja sam pristaša one da ti se ne moze bas zalomiti, a da prethodno nisi pristao na tu mogućnost. (Rekla si Zrće, e sad tu ljudi mogu biti u svakakvom stanju

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hm, ja sam pristaša one da ti se ne moze bas zalomiti, a da prethodno nisi pristao na tu mogućnost. (Rekla si Zrće, e sad tu ljudi mogu biti u svakakvom stanju) Uglavnom, razumijem te kako je kad nitko ne zna za tvoju zelju, a ona nikako da se ostvari, a jos k tome ti znaju i dobaciti: "kad ćete vas dvoje?; kad ce drugo?; sto čekate? ..."

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Monic *grli*
    Kako je nekima lako...

Meni danas 1dc, stigla M, ali neka je. Sljedeci tjedan u napad na bestiju. Pretpostavljam da nije pametno imati odnose u tijeku terapije i dok se ne testiram ponovno da vidim jel otisla? Zna netko kako izgleda test na klamidiju kod muskaraca (citam da mogu testirati urin, spermu...)
    ?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 16.10.2016

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~36.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~32.dc
    Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~25.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 21.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 1.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Angie - ja kad sam bila na terapiji za Ureaplasmu bili su mi strogo zabranjeni odnosi... pretpostavljam da je tako i u tvom slučaju...

Chiara - jel ti na zadnjoj kontroli spominjala veličinu endometrija?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure, kavica.

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara - jel ti na zadnjoj kontroli spominjala veličinu endometrija?
    Nije mi ova 3 puta nista spominjao. Folikule nije ni vidio ovaj ciklus, a endometrij mi nije spomenuo. Ono sto mene buni je to sto mi kaze da po svemu ostalome, znaci sluzi i tako tome kao da mi je ovulacija bila. I jos mi je rekao da je cista na lijevom jajniku, a ginekologica mi je napisala da imam na desnom. On kaze da se zna desiti da se pogresno napise, valjda se ona zabunila.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Drage curke,

Vi ste heroji! Dugo vremena, nisam vidjela tako snažne, odvažne i hrabre žene, tako pune spremnosti za borbu, ja vam od srca želim da u najkraćem mogućem roku, i da vam to bude najveće iznenađenje ugledate svoj plusić, radujete se, i uživate sa Vašim mužem.
    Čitat ću vas s vremena na vrijeme.

Ja dižem ruke, jednostavno ne mogu jer vidim da sam postala ruševina od ličnosti, da me svaki put iznova i iznova slomi. Psihički sam rastrojena i to mi teško pada.
    Trudnoća mi ne ide uz moje ime, i nezamislivo mi je vidjeti test sa dvije crtice. Hvala vam na svemu, mnogo sam naučila od Vas.

Držim fige za sve Vas!

Puno poljubaca i toplih zagrljaja podrške imate od Bejbiblu.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bokic!

Mona, mogu misliti kak vam je bilo. Ja kad cujem da se nekom zalomilo samo se pitam "Kak!?!!"

Chiara, ludilo...nama to toliko znaci, a njima se desi da krivo napisu! Pa ko je tu lud!!

Meni dole osjecaj koda je O. Znam da nije. Kad sam ujutro brisala nos me zabolilo...eto cisto da i ja nesto prijavim!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bejbi, slazem se da ako ti je to sve previse da se malo odmaknes.
    Alu ipak ti zelim da i tebe iznenadi plus!
    Cuvaj se i javi kad god hoces!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bajbi - hvala ti, jednako to zelim i tebi... da ti se desi sada. I ja se osjećam kao i ti, ne mogu zamislit vise da vidim plus, i ne mogu zamisliti da ja ikome kažem "trudna sam"... ali strah me jos odustati. Jos ne mogu.

Jagodice - grozan mi je osjećaj jucer bio, i danas samo cmizdrim, bas me pogodilo i padam lagano u depru. Vec ionako imam sve simptome depresije.

Chiara - čudno mi je iskreno da ti kaze po sluzi jel bila ili ne O. To je nagađanje. Ako je bila ginekolog mora vidjeti žuto tijelo. Ono se vidi na UZV i jasan je pokazatelj pucanja folikula.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona, folikule nije vidio, a nije siguran ni za zuto tijelo jer se slabo vidi sve zbog ciste. Jos me utz bas bolio jer mi je morao i trbuh pritisnuti da bi ista vidio. Sve u svemu uopce mi nista nije jasno.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ja mislim da je cista pukla, malo guglaj koliko bi to trebalo curiti. Samo nista ne brini uskoro ces sve znati

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Curke, samo da javim - još sam malo prehlađena, M nema, jučer nakon odnosa sam se brisala iznutra malo i vidjela malo smeđe krvi, skroz malo, kroz dan i danas na papiru ništa nema..A 26 dc je, već se trebao spoting pojaviti normalni. Ne znam.

čekam M pošto je meni i najmanja kaplja krvi kakve god uvijek bila znak da će M doći.

čitam vas sutra

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!
    Kaviicaaa!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 17.10.2016

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~33.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 22.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 2.dc

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

angie - moj je išao na briseve, mislim da se tako otkrivaju beštije, ali ne znam točno, on je išao zbog nekih drugih sumnji (na kraju sve ok bilo), al nekako mi je u sjećanju da se tako to radi...

bejbiblu - žao mi je što se tako osjećaš, ali slažem se, odmori malo, radi nešto lijepo, doći će beba!

ja sad imam neke planove, otvara mi se nova super poslovna prilika, a sa mojih 25 godina i u ovoj državi bez obzira na obrazovanje to je zaista lutrija...pa si nekako mislim, možda ipak nije još moje vrijeme, možda zato i nema bebe...uhvatim se tako kako smirujem samu sebe, i onda mi bude ok jedno vrijeme, dok me opet ne primi...ali svakako da bi i posao i sve poslala u tri krasne da mi se ostvari moja najveća želja.

cure pa netko MORA imati plus uskoro, sve pršti od simptoma s teme

kod mene i dalje ništa.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mami, hvala na kavici . Kakvoje to raspoloženje tu na forumu? Ajde, malo pozitive. November, malo krvi nakon odnosa ne znači da će ti doći M, možda imaš implantacijsko ili ti je cerviks malo osjetljiviji pa je krvario nakon keksa . CHIARA, ako krvariš i boli te daj odi kod njega ili ga barem nazovi. MonaLi~~~~da si emotivna radi T hormona. Nemoj biti tužna, ako par ne zna za vašu borbu onda nije ni svjestan kako takva izjava boli. Angie, da bakterija nepovratno ode. Jagodice, nos ti curi? sumnjiva si ti meni . Ostale cure

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Mami hvala na kavi.
    Nadajmo se da ce plus uskoro jer je vrijeme da otvorimo novu temu. Pisa li neka ovih dana? Mona, Narancica, Iva, Marle?

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

angie, na štamparu(ako si iz zg-a) rade i klamidiju iz mokraće...http://www.stampar.hr/hr/mikrobioloske-pretrage. Možda da se nazove i pita? imaju telefon i email za info:Imate li dodatnih pitanja vezano uz naše usluge i financijske troškove analize, kontaktirajte nas telefonom na broj 385 1 46 96 317, 1 46 96 316 (Mirogojska cesta 16) radnim danom u vremenu od 8,00 do 15,00 sati te e-poštom na adresu mikrobiologija@stampar.hr.
    Posljednje uređivanje od tocekica : 17.10.2016. at 10:11

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sta nije iz Rijeke, ako se dobro sjecam?

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Posljednje uređivanje od tocekica : 17.10.2016. at 10:38

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobro jutro curke!

Kod mene sve nesto cudno. Bole me trbuh i kriza kao da cu procuriti svaki cas. S druge strane cicke su se tek danas javile, a obicno pocnu cca 8 dana prije (inace su mi ciklusi 29 dana). BBT je i dalje povisena. Cetkica mi je i dalje neprijatelj broj jedan, od same pomisli na nju mi se dize zeludac (svaki put kad ju pogledam imam osjecaj da je ziva i da se migolji ko zmija ). Imam pojacan iscjedak sto nikad nemam i to toliko da sam danas vec tri puta jurila na wc uvjerena da sam dobila. Totalno sam osamucena kao da nisam u svojoj glavi nego plutam negdje van nje . Spavat bi valjda mogla 24 sata u komadu i nebi mi bilo dosta. I na kraju ja koja nisam bas ljubitelj cokolade sam sinoc maznula pol dorine, a prije toga sam kolutala ocima jer mi je kecap, kojeg je moje najmladje s gustom tufkalo, smrdio na kilometre.
    Dakle svi simptomi su tu ,ali kako nebi bilo prvi puta da sam ih umislila jos uvijek odoljevam da ne pisnem prije vremena. Dajem si fore jos sedam dana (valjda bum izdrzala).
    Posljednje uređivanje od iva_777 : 17.10.2016. at 10:50

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro curke!

Dajem si fore jos sedam dana (valjda bum izdrzala).
    na strpljivost. Na tvome mjestu već bi 3 testa pišnula. Sumnjivo mi je to. ~~~~da 7 dana ide novo odbrojavanje .
    Posljednje uređivanje od tocekica : 17.10.2016. at 11:15

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dobro jutro cure suputnice.
    Iva kolika ti je temp?
    Moja je jos 37,0 -37,1 medjutim tu si i svi tipicni znakovi pmsa
    Cice vriste, trbuh boli, a ni iscjetka vise nema - suha kao pustinja!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja sam bila od jutros valjda 10x na wc-u gledat dal je stigla M. Nema ni traga.
    Čak sam prstima isprobavala iznutra da vidim ima li krvi. Luđakinja. Nema. Grrrrrrr

Kako je sad nema a prošli mj je bila dosta rano? Pa nisam ništa mjenjala ovaj ciklus, vrkuta i stolisnik po običaju..Možda kasni zbog prehlade. Temperatura je povišena. Sad ti znaj.

Ne mogu piškiti test strah me!!!!!!
    Evo ako ne dođe do subotu u subotu ću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •