Stranica 32 od 56 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Chiara javim se!

Mona ja mislim da smiješ noćurak, al provjeri još. Marulja za sluz da. Rekla mi je jedna poznanica da je dovoljno piti marulju svega 2-3 dana u jednom ciklusu i da će bit sluzi. Baš da vidim. Ja ću ju pit 3-5 dana, ovisno o tome koliko će mi biti gadna.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November - super vrkuta navodno isušuje pa je dobro nju nakon ovulacije početi. Ja sam počela sad nocurak za sluz pa ćemo vidjeti hoće li biti cega...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Vrlo vjerojatno da vrkuta isušuje, jer sam prije imala stvarno sluzi al ono, hrpetinu, prvi mjesec uzimanja vrkute sam je također imala koliko se sjećam, i sad zadnja 2 mj onako, ne mogu baš prepoznati jel je il nije, stalno je nekako ista.

Sad ću baš pratit to s maruljom i vrkutom kasnije pa ću vidjeti.

Kako uzimaš noćurak, kapsule ili ulje?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November - kapsule, ne znam ni koliko trebam uzimati ni kada Ni da li smijem :/

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

1000 mg dnevno ja mislim...Možeš samo do O iliti sredine ciklusa, ako je samo u svrhu povećanja sluzi. A možeš i cijeli ciklus.

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mona bila sam u 6. i 7. mj, 2 puta. Odustala od toga, vraćam se tarom nacinu pokusavanje :D A siofor mi je bio grozan prva 2 tjedna, al sad ga ni ne osjetim vise. Koji je tebi plan, koliko dugo ga trebas piti?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Sad sam naišla na neke podatke da bi noćurak trebalo uzimati i do 3000 mg u svrhu povećanja sluzi.
    Možda najbolje 2500-3000 mg do O, a kasnije smanjiti na 500-1000.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jesam ja rekla da bu ovaj mjesec veselo!

Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jao curkeeee uzbudljivo je!! :D

Narancice, Iva, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ turbo vibrice!!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uzv potvrdio da se sve očistilo! Eto, to je mala sreća na kraju balade
    Sada mogu cekati kad cu se priključiti listi s prvim dc. Za promjenu malo krvarenja.
    Ukupno je trajalo 25 dana.

A sad jos puno veselih vibrica za narancicu i ivu! A onda jos malo i za sve druge cure!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sarasvati pa to su super vijesti. Koliko se morate sada cuvati?

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Vecer curke. Dosa sa posla i rekoh odmah da provjerim te plusice. Vjerujem da ce skoro. Joj veselim se kao da je i meni pokazalo!!!!!! Ajde ujepsajte mi dan.
    Inace bila sam u ljekarni nakon sto sam konacno prevela vrkulja na njemacki i skoro pala sa stolca. Caj kosta 250 grama nekih 120 kuna a kapljice nekih 180. Uzas. Koliko vi placate?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Natalie to je kod nas manje od 20 kn. Nasla sam ti jednu stranicu. Pise da imaju i dostavu, ali ne znam da li salju i van drzave. Sta ti ne moze netko ovdje kupiti pa poslati? Evo link:

http://alternativa-webshop.com/vrkut...TK5BoCQvfw_wcB
    Posljednje uređivanje od CHIARA... : 20.10.2016. at 18:21

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Hvala ti na linku. Nemam ti ja nikakve kartice tipa master tako da nista od narucivanja. Sjetila sam se da mi je sogorica danas otisla za bosnu pa sam joj poslala poruku da mi pogleda. Ako ne a sta cu drugo nego ovdje kupiti.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ne mogu vjerovati. Malo sam guglala po netu ( inace se vrkuta na njemackom kaze frauenmantel ) i skuzim da tu biljku imamo u vrtu kao ukrasnu biljku. Nevjerojatno. Istina u takvoj kolicini da ne mogu ne znam sta napraviti a i ne znam kako al ipak. Smijesno a vec danima pokusavam skuziti kakva je to biljka.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure bok,
    Neko me vrijeme nije bilo. Ali eto me sad.
    Nisam bas u toku, ali cu se probati ukljuciti.

Narancica, cestitam !!! Jesi kupila normalan test iz ljekarne??
    Ne znam da li vam " Kinez " znaci onaj test s ebaya, ali ja kad sam bila T, on mi je isto pokazao sjenu, koja je bila vidljica pod određenim kutem...i tako valjda tri testa, i onda sam kupila u ljekarni neki najeftiniji, koji jd prvo pokazao negativno, ja ga bacila u smeće, i vrag mi nije dao mira, pogledam ja za 15 min, kad ono pozitivnooo, pojavila se druga crtica - naime ništa od T, došlo je do spontanog, ali želim reći da ti s ebaya su navodno jako osjetljivi čak 10ml/U u na kraju najslabije pokažu !
    Malo sam pročitala gore, počela sam uzimati vrkutu i nimalo sluzi nije bilo ovaj mjesec !
    I sad sam u dilemi...trakica LH je pokazala jucer pozitivno, i imali mi odnose jucer navecer, i dns opet piškim, i opet pozitivno onak navecer. Znaci fulali smo O, ona ce tek biti valjda sutra ujutro, a dns ni sutra ne možemo imati odnose !
    Jedino ako spermiji prežive tih skoro 48 h.
    A prošli mjesec mi nije tako bilo, bila je trakica pozitivna samo jedan dan i to je to
    Ima li tko kakvih iskustva??

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!
    Kava, čaj!

Mono ja ti nemam pojma.
    Narančice, Iva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~+!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala na kavi. Jutro svima.

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jutroooo!
    Hvala na kavici

Kod mene nista novo. Vjestica je trebala stici jutros...nije, temp je trebala pasti...nije. Jucer se malo dignula, danas stagnira. Nisam stigla jucer kupiti testic pa nisam piskila jutros, ali obecajem da cu sutra ponoviti gradivo.

Narancice ~~~~~~~ cekamo plusic

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    November - super vrkuta navodno isušuje pa je dobro nju nakon ovulacije početi. Ja sam počela sad nocurak za sluz pa ćemo vidjeti hoće li biti cega...
    Mona jel ti netko rekao da vrkuta isusuje?
    Koliko znam i po drugim forumima sam citala da se pije cijeli ciklus.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara javim se!

Mona ja mislim da smiješ noćurak, al provjeri još. Marulja za sluz da. Rekla mi je jedna poznanica da je dovoljno piti marulju svega 2-3 dana u jednom ciklusu i da će bit sluzi. Baš da vidim. Ja ću ju pit 3-5 dana, ovisno o tome koliko će mi biti gadna.
    Probaj tako kako ti je ta poznanica rekla al Marulju slobodno smijes piti do O. Meni je bila gadna za poludit :/

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    November drago mi je da pozitivno razmisljas. Da nije tako, vec bi prosvikala. Ja ti imam 2 bocice evinih kapi. Nedavno sam tu na temi pitala dali nekome trebaju jer ih ja nazalost ne smijem piti jer sam na hormonalnoj terapiji za stitnjacu. Ako hoces, posalji mi u inbox podatke.
    Chiara mene sad ovo isto zanima za Evine kapi i euthyrox (ako to pijes)??
    Znam da konopljika ima ucinak na hipofizu i ima mali postotak u Evinim kapima, ostatak je Vrkuta.
    Ne usudim se poceti piti iako mi je moja gin rekla da slobodno pijem. Jel tebi gin ili endokr.rekao da ne pijes to zajedno??

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Di su plusiciiiiiii?

Narancice cula sam da kinezi oce dugo pokazivati sjenu!

Btw isla sam po Gravignost mini (nek se nade) i 25 kn!
    Whats up with that!!?!
    Da sam znala mogla sam dodati jos koju kn i kupiti 2x First sign!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Di su plusiciiiiiii?

Narancice cula sam da kinezi oce dugo pokazivati sjenu!

Btw isla sam po Gravignost mini (nek se nade) i 25 kn!
    Whats up with that!!?!
    Da sam znala mogla sam dodati jos koju kn i kupiti 2x First sign!
    Jagodice a di si kupila gravignost??
    Ja jucer kupila 2 u pakiranju 21, 26 kn!!!
    A jedan u pakiranju mini je bio 15 kn pa sam radije uzela dva.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jagodice, Iva i Nara (ostatak ekipe nečekalica) ~~~da budete imale grupno odbrojavanje(a da za par dana otvorimo novo s nama malo niže na listi )

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Sanjka - pročitala sam na više strana da je tako... da Vrkuta nije dobra za sluz... e sad nemrem tvrditi da je stvarno tako Ali moguće da ima nekaj u tome. Jer ja kad sam koristila Vrkutu nestala mi sluz i nemam ju od tada, iako već dugo ne koristim vrkutu. Ko će znati više

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 21.10.2016

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~41.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~37.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~30.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 26.dc

Odbrojavalice:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 6.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara mene sad ovo isto zanima za Evine kapi i euthyrox (ako to pijes)??
    Znam da konopljika ima ucinak na hipofizu i ima mali postotak u Evinim kapima, ostatak je Vrkuta.
    Ne usudim se poceti piti iako mi je moja gin rekla da slobodno pijem. Jel tebi gin ili endokr.rekao da ne pijes to zajedno??
    Sanjka evine kapi sam pila na svoju ruku, iako sam pila euthyrox. Vadila sam krv za stitnjacu i nalazi nisu bili dobri pa sam radije prekinula sa kapima. Na kapima pise da se ne uzimaju ako koristite hormonalnu terapiju. A ja idem u postupak medicinski potpomognute oplodnje pa ne zelim da mi se hormoni poremete.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok cure, ajmo plusice na sunce. Tko je piskio?
    Moja cista je i dalje tu, ali mpo se ne zabrinjava oko toga. Malo je manja nego sto je bila. Vide se folikuli na drugom jajniku. U ponedjeljak opet fm.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

I ja sam na više mjesta čula da vrkuta isušuje. Izgleda da je kod mene upravo to i napravila. Al neću odustati od nje, vjerujem da je čarobna biljka dobra za sve dolje. Nastavljam s čajem!

Znam da se marulja pije do O, ali ja ne znam sa sigurnošću kad je moja O, pa ću je piti od kraja M i onda 3 dana, eventualno 5. S obzirom da mi M traje 4 do max 5 dana, pit ću čaj do 10.dc.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjka - pročitala sam na više strana da je tako... da Vrkuta nije dobra za sluz... e sad nemrem tvrditi da je stvarno tako Ali moguće da ima nekaj u tome. Jer ja kad sam koristila Vrkutu nestala mi sluz i nemam ju od tada, iako već dugo ne koristim vrkutu. Ko će znati više
    Bas tako..ko ce ga znati vise.
    Mozda je bolje onda piti marulju i/ili eventualno ulje nocurka.
    Nevalja toga puno ni mijesati jer moze biti vise stete vec koristi.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjka evine kapi sam pila na svoju ruku, iako sam pila euthyrox. Vadila sam krv za stitnjacu i nalazi nisu bili dobri pa sam radije prekinula sa kapima. Na kapima pise da se ne uzimaju ako koristite hormonalnu terapiju. A ja idem u postupak medicinski potpomognute oplodnje pa ne zelim da mi se hormoni poremete.
    Vidis ti to. Neznam, probat cu pitati nekog endokr.da cujem misljenje jer zbilja nebi na svoju ruku pila.

Kad vec spominjes nalaze stitnjace meni je duphaston napravio dar mar doslovno. Sa savrsenih 1.8 tsh povisio se na 4.55 za tri ciklusa uzimanja duphastona od 16-25 dc. Jos sam ja na svoju ruku otisla izmedju jednom provjeriti u privatni lab i tad je skoro bio 3 i mislim si ma to je drugi lab i stres al medjutim kad cu kod svog endokr.i ponovim nalaze u bolnici pa kad se nisam sokirala.
    Onda smo morali povisiti dozu i sad mi je opet ok.
    Pa tako da one cure koje piju duphaston kontrolirajte cesce tsh u istom labu pa si pratite to. Neznam mozda nece na sve djelovati tako kao kod mene al imajte to na umu.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Iva, Narančice ima li kaj novo?

Jagodice kakvo je stanje kod tebe?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ne znam...jucer cice bolile danas vise ne.
    Vidjet cemo sutra.
    Ponadala sam se jucer ier me pred M nikad cice ne bile ali ujutro vec to nestalo

A kod tebe?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Evo da i ja iznesem svoje stanje M je trebala stici danas po pravilu mojih ciklusa. Ali nema je testic nemam jel sam se bojala opet razocarati. A simptomi su da me cice doslovno bole nesmijem ih dotaknit, apetit imam slonovski vec dva dana. A u stomaku osjecaj koda ce M stici svaki cas. Neznam vise sta bi mislila

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Vidim da je puno lijepih i pozitivnih vijesti ovdje Držim fige da sjene i simptomi postanu plusevi pa da imamo višestruko odbrojavanje. Ja sam malo potonula ovaj ciklus, nismo pokrili ciklus, ključne dane radili smo u suprotnim smjenama, gotovo da se nismo ni vidjeli. Čekam M i u novi krug Tko sve piša sutra ujutro?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kod mene ništa specijalno. Sise ništa, osjetim kojekakve mirise, iscjedak pojačan, malo prije sam mislila da sam dobila koliki da je bilo. Bio je par dana baš žut, sad je bljedožut. I isjetim čudno pikanje na momente u jajniku.
    Ma vjerojatno nije ništa al eto nada umire zadnja.

Anka, Jagodice~~~~~~~~~~~~~~!
    Marle grlim.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo moj update je da me bole bradavice.
    Kaj ak bude onak peterostruko odbrojavanje hahaha!
    Pa mislim red je da novim curama ustupimo mjesto!

Narancice javi nam se!
    Iva ima novosti?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Evo mene nervozne! Ne znam sto bih mislila, pa evo vas trazim rijec utjehe.
    Pojela bi se sada najradije jer jutros nisam popiskila prvim jutarnjim urinom test nego tek trecim. Ne pitajte kako i zasto.
    I pitate se koji je rezultat? Opet ista ona sjena!
    Pod mojom pretpostavkom da je O bila na 19dc, danas bi mi trebao biti 11dpo. Znam da je rano, i znam da se be zveze nerviram al bar me vi razumijete.
    Znam da trebam pricekat ponedjeljak, i da ce mi tad biti sve jasnije ali zelja i nada cine svoje.
    Netko me pitao da stavim sliku testa, pa ga ja evo stavljam u prilog, to je danasnji. U zivo se bolje vidi, na slici jako tesko.
    https://postimg.org/image/dg33dwawt/

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ja sve nesto mislim da je to neka mala beta, u pokusajima al da ne raste.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Draga jel to kinez ili?
    Imaj na umu da se trazi prvi jutatnji urin jer njega razrjeduju dvije stvari: cesto mokrenje i unos tekucine.
    Dok spavas ne piskis i ne pijes. Ja ne znam kolko je proslo vremena u toku ta tri piskenja i.kolko si tekucine pila. Ali ako si tipa u 2-3 sata 3 puta piskila i popila 2 case vode posteno si ga razrjedila.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Kinezce, da!! Probudila sam se u pola7 a piskila u 11. Popila sam sigurno pola litre tekucine u to vrijeme.

Jagodice, citam i da ti imas simptom!!! To je definitivno nesto novo Od kad te bole bradavice?
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 21.10.2016. at 20:38

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Vecer curke. Narandice jagodica sretno. Od srca vam zelim plusic. A ja blesava nasla konacno tu vrkutu u njemackoj. U mulleru za ca 10 kuna. Pa me zanima jel tko isto pije tu od fit & vital. Nekako mi je cudno za 20 grama kosta samo toliko. I koliko dnevno puta pijete?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Pusi sad mene! Hahahah
    Znaci! Sutra si kupi u ljekarni Gravignost mini probaj se testirati BAR na drugi urin ali nemoj nista piti! Probaj cak i prije kave!
    Ali nemoj forsirati pisanje nego kad te potjera.
    Ili ako imas ljekarnu blizi popiski se i poklopi casicubs necim tih par min
    Mene bradavice od jucer. Ajmo jedno vocno odbrojavamje

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Cure, je li macina trava isto što i marulja? I ako bi mi netko mogao napisati kako se pije... jel se kombinira s vrkutom? Koji dio ciklusa?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - samo smireno, mali je to dpo i pogotovo tako rano treba biti prvi urin...
    Javi nam sutra, pisni Kineza rano ujutro a onda jos napravi kak ti je Jagodica rekla... i javi odmah sretno

Jagodice - bole bradavice? Pa to je pravi simptom!!! Piškis sutra? Držim fige

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

E tako zvuci zdrav razum! Hvala vam cure, tak cu i napravit

Jagodice pssst, jel cuca promjenila boju? Ja nekako svoju ne mogu procjeniti, a pogotovo sedefa naci
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 21.10.2016. at 22:06

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hahahaha i ja sam pregled napravila, samo neznam gdje eba biti ljubičasto?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Bome ne znam ni ja. Ni blizu skuzit sta se trazi :D
    Ne kuzim sto bi se trebalo promjenit

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vecer curke!

Narancice, Mami, Jagodice, Anka ~~~~~~~~~~ navijam za plusice.
    Ja sam se tek sad dovukla doma, pa evo mali update. Sise ko bombe, jedem za desetero (pojela sam svoje i sve kaj je ostalo muzu i maloj), sva sam smrznuta, a temp 37.2, pristica ovoliko nisam imala od prve trudnoce, iscjedak i dalje prisutan, vise nemam apsolutno nikakav osjecaj da trebam dobiti, a spava mi se prestrasno.
    Trazila sam tetu u ljekarni neki osjetljiviji testic i dala mi je Intim plus. Nemam pojma kakav je i jel ok...bumo vidjeli ujutro.
    E sad jutro je ono cega se bojim, s obzirom na moja iskustva bojim se da ce biti jedno debelo nista. Jucerasnju sjenu nisam umislila, vidio ju je i MM i frendica. No vele da je jutro pametnije od veceri, pa se javim oko osmice cim pisnem.

P.S. i ja sam sad pregledavala svoju gospodjicu i nemam pojma kaj trebam vidjeti i gdje...jedino sam primjetila da je malo ljubicastija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •