Stranica 55 od 56 PrviPrvi ... 54553545556 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,701 do 2,750 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Sad čitkaram o tom treperenju u maternici, piše po forumima da ako se desi 1-2 dana nakon O da znači odbacivanje, a 10+ dana nakon = da može biti znak T. Ja naravno ne znam točno kad je meni bila O i prestat ću se s tim zamarati!!!!!!!

+ sinoć sam se baš koma osjećala, onako kao da mi je teško postojati, disati, nikako se namjestiti, sjedem - umorim se, napravim 2 koraka - kao da sam vrt okopavala...

Opet sam počela manevrirati s umišljanjem simptoma...

Joj ja sam nedavno sanjala da me muž ostavio jer nema bebe.
    A bio je tako divan poslije dok me tješio <3

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav cure, ima caja za trudnicu?

Dosla sam vam samo posipati prasinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dajte da jos malo ukrasimo ovu listu zagrljaj vam saljem!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok cure.
    Giovi prepao me ovaj tvoj jezivi san.
    Narancice kako si ti? Ljubi bebicu u trbuhu od mene. Ja sam sad u onoj fazi kad ne mozes ne primjetiti da se nesto događa u trbuhu, 6 dpo i stalno osluskujem neke simptome, a znam da od toga nema nista.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona kako je prosla folikulometrija?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dobro sam Chiara, malo prehladjeno ali sad i to vec prolazi. Mucnine kak su dosle, tako su i prosle i sad sam dosla u onu fazu kad se vise uopce ne osjecam trudno. Izuzev probadanja u maternici prilikom kihanja i naglih pokreta
    Jos uvijek ne znam datum prvog uzv-a pa sam u iscekivanju

Kako se ti osjecas sada? Onako opce stanje? 6dpo se vec moze osjetiti nesto, ali i ne mora!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bok curke, bila sam u Petrovoj danas, i imam 2 vodeća folikula ipak jedan je 13mm a drugi 14mm, endometrij je 9, doktorica je zadovoljna, kaze da opet dođem u ponedjeljak. Kaze da ce biti kasnija ovulacija.

November - znam da je tesko ne razmišljati o svemu tome ali ko zna, mozda uskoro budu dvije crtice ajde malo pozitive

Narancice - kako si nam??? hvala na prašini, samo sipaj, treba nam

Chiara - kada planiraš test raditi? Imas vec određen dan?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro sam Chiara, malo prehladjeno ali sad i to vec prolazi. Mucnine kak su dosle, tako su i prosle i sad sam dosla u onu fazu kad se vise uopce ne osjecam trudno. Izuzev probadanja u maternici prilikom kihanja i naglih pokreta
    Jos uvijek ne znam datum prvog uzv-a pa sam u iscekivanju

Kako se ti osjecas sada? Onako opce stanje? 6dpo se vec moze osjetiti nesto, ali i ne mora!
    Dobro se oscjecam. Stalno se nesto dolje događa i to je to. Imam bolove (ne jake) u trbuhu i pikanje. Tako je bilo i prosli mjesec pa sipak. Kad ces saznati datum pregleda?
    Mona drugu subotu sam planirala. Tada je 14 dpo. Da ne pijem bezveze tablete ako ne moram.
    Posljednje uređivanje od CHIARA... : 02.12.2016. at 14:21

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Chiara vjeruj mi i mene je prepao...onako za dobro jutro... :/
    Znas da i ja imam neke bolove dolje i probadanja samo sad ja vise razmisljam da nisam mozda fulala O jer mi po kalendaru jucer bila sredina ciklusa ali po simptomima tj sluzi i drugacijem probadanju i ostalom mi bila prije 4-5dana. Mislim da je ovo sad razdoblje najveca psihijatrija...

Mona znaci cikla je pomogla?

Narancice,evo ja odlucila smanjiti kolicinu kave pa upravo pijem crni caj s mlijekom. Posluzi se...
    A Za bebaca je domacica sa kokosom...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Nivana prvotno napisa Vidi poruku
    Oho,. Posto se uopće ne snalazim,. Još neznam di kad pišem jer još uvijek čekam odobrenje da mi puste post... Malo se pogubim... A i tek sam sad vidjela da ste mi odgovorile...

Uglavnom i ja san u plodnim danima, relativno mi moj kalendar sve to tocno kaze... I hopsalu smo Ko ludi., danas je dan ovulacije,. .. Vidjet ce mo za 14 dana šta ce biti...

Ali već 4 mj ništa ...:/
    I ja prilicno nova ovdje i ludila sam sa tim odobravanjem poruka jer dok se odobri ovdje se natipka vec dosta poruka a ta ide medju stare jer je u to vrijeme napisana. Eto tako sam ja sad tek vidjela ovu tvoju.
    Uglavnom,neka i tebi za 14 dana budu stupici da upotpunimo ovu listu..

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Neznam kada cu, nadam se da ce se dogodit u roku od 2 tjedna! Sada sam 10+2 tt a kazu da oko 12 tt rade prvi uzv.

Zadnji i dobitni ciklus mi je vec stvarno bilo neugodno pisat simptome, jer sam prije znala sama sebi ispast glupa sa razniraznim simptomima pa nista!
    A iz toga sam naucila da se simptomi pmsa i rane trudnoce zapravo uopce ne razlikuju. Ali uopce!
    Niti sam imala iscjedak, tu i tamo neka probadanja, sise me bolile kao i inace pred M. Ma sve isto kao kad trebam dobit M. Jedino sto se kod mene dogadjalo je to da sam se osjecala naceto, kao da ce me prehlada uhvatit jer mi je bilo hladno stalno, i malo sam umorna bila ali to sam pripisivala tome sto mi je malena bila pod temepraturom tih dana. Mislila sam da sam pokupila od nje virozu, medjutim meni je taj osjecaj zapravo ostao stalan!

Chiara hocu ti reci zapravo da se ne oslanjas na simptome jer kao sto znas, ne reagira svaka zena isto.
    Ja bi ti savjetovala da osluskujes jedino sebe, svoj nekakav osjecaj a simptomi su tu da nas eto, samo zbunjuju!

Giovi ajme domacica mislim da kad dodem u Hr da cu se vratit sa 5kg u plusu koliko mi fale svi nasi domaci proizvodi!
    Hvala na caju i keksicima :D Ja sam kavu pila do samog pocetka trudnoce, i obozavam kavu i miris kave ali sa nekih 5tt mi je postala kisela i sad ju ne mogu ni zamislit iako mi vise nije muka. Nadam se da ce se vratiti ljubav prema kavi, jer ce mi trebat kad rodim

Mona onaj mali folikulcic se udruzio sa jos jednim bratom folikulom i sad su zajedno jaci
    Nadam se da ces u ponedjeljak doci sa odlicnim vijestima

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Super da je netko vidio...yeey glupo mi bilo šta komentirat kad Ko zna kad ce biti pušteno... Dotad samo gluposti... Pozz svima

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona koji ti je dc? Sad te nema na listi pa se ne mogu ravnati po tome. Iako mislim da ti je 16 dc. Kako uspjevas pobjeci s posla na fm, da li je bilo problema?

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobar dan!

Spremne za vikend?

Ja ne pijem kavu tako da sam u trudnoći prestala piti crni čaj. I nisam ga pila valjda do druge godine, hahaha. Nepotrebno, naravno, ali ne znam zasto sam tako htjela.
    A alkohol jos uvijek ne pijem. od sestog mjeseca 2013.

Moj glavni simptom je bio umor, ali nisam razmišljala o simptomima jer je to bio prvi ciklus da se ne štitimo. Zapravo ni sad ne razmišljam o simptomima. Takva sam valjda nekakva

Ugodan vam vikend želim, ukoliko se ne javim do ponedjeljka, da vam se puno naračicine prašine ulovi!

iva, nadam se da ne boli jako!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

♥ Lista za: 02.12.2016 ♥

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~83.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~72.dc II
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 57.dc
    Zelena vila~~~~~~~~~~~~~~34.dc II
    sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~28.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~~~22.dc
    Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    November~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~18.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~12.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sta je s Mono? Na listi je, a dugo se nije javila... Sara zaboravila sam, kad piskis?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ma Sarasvati ima plus kao kuca samo nas namjerno drzi u neizvjesnosti... :D

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Chiara, necu sigurno tjedan dana. Danas je 28. dan pa cu joj dati jos koji dan da dođe ako misli doci. I ovo bi mi bila prva M nakon prve poslije bo. (Prva nakon prve!, hahaha)
    Giove, ti njušiš moj plus :D

Mono, pise na spontanima. Ne znam zastao nam se ne javi ovdje. Monoooo!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Drzim ti fige da vjestica ni ne dođe i da popiskis debele crtice.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Giovi - da da mislim da cikla pomaze ako nista sigurno ne šteti Hehe

Chiara - 16.dc je da, bit ce kasna O, samo da naprave inseminaciju na vrijeme :/ ja ti za FM uzimam bolovanje, jer bi inace kasnila na posao 4h, a toliko bas ne smijem

Narancice - držim fige da ti pregled bude sto prije, da se opustis malo vise
    Da, moj folikul našao prijatelja, Haha to je sigurno od mog tepanja da raste Haha

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Da, moj folikul našao prijatelja, Haha to je sigurno od mog tepanja da raste Haha[/QUOTE]

To je od moje pjesmice...hahaha
    Jutro cure... kavica je tu...i kompot od jabuka za nase trudnice...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok curke.
    Nesto slabije tipkamo u zadnje vrijeme. Nadam se da je to zato sto smo vrijedne.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

A ja sam zavrsila ovaj mjesec sa bebanjem...sad samo uzivanje,relaksacija nakon posla i odbrojavanje... :D
    Da si skratim vrijeme cekanja i iscekivanja kupila sam na kupime.hr masazu od 1.30h za sljedeci tjedan,ceka me wellnes i planiram u Zg na Advent par dana...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Giovi - vidiš da, možda je pjesmica, daj još malo zapjevaj onda :D
    Joj Zagreb je preeeeedivan ove godine, baš je posebna atmosfera u gradu Hrana i piće na svakom uglu

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Folikulicu moj mali,ne daj da te novi prijatelj udavi.. budi snazan ti,uz tebe smo svi... vas dvojica se zajedno udruzite i ponekad se malo i podruzite...kada dodje vrijeme pucanja,Moni nece biti do tucanja... :D Uz vas smo svi i neka budu bebe dvi...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Kada to prestaje ... Čekanje da mi puste komentar...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

A sad mi je odma pustilo, znaci prošla sam provjere i sve, sad sam forumašica,

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Dobrodosla Nirvana!! :D

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Dok sam čekala da mi odobre poruke i slično, imala sam vremena citati sve od prve stranice,, necu lagat negdje sam preskočila po par stranica... Zbilja da se sve spoji neki roman napisati...
    Ja odbrojavam sama sa sobom... Jos6 dana...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Giovi - hahahahhaha predobro, ide tebi to Sad samo da te poslušaju, bar jedan hehe

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobar dan!

Nasetale se jutros, najele, i obje pale s nogu. Jedna jos spava a ja se probudila
    Nema jos M, a nema ni skuhanog ručka, hahaha

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mona,da meni netko pjeva pjesmicu uopce nebi razmisljala o tome dali bi ga poslusala ili ne tako da ce i tvoji folikulici isto tako...sigurna sam...

Nirvana,ja sam citala bas sve stranice i na kraju sam imala osjecaj kao da sam lektiru procitala u kojoj ima jako puno likova a ja ih pola nisam zapamtila.. :D Znam da sam se smijala na komentare od jagodice bobice. :D

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hahahaha Giovi bas sam se nasmijala. Pjesmica ti je super. Imas talenta. Mozda bi se dalo uglazbiti.
    Nivana dobrodosla. Napisi nam par rijeci o sebi da te upoznamo.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sarasvati,M nece ni biti,taj dio smo vec rijesili a za rucak ti ne mogu bas pomoci...osim da ti otkrijem da je u Lidlu skoro 1kg piletine 12kn :D ja uzela zadnja 3 pakiranja prekjucer ovdje kod mene i napravila juhicu i nugetse uz spinat.

Chiara,mislim da bi dio "kada dodje vrijeme pucanja,Moni nece biti do tucanja" trebao biti refren... i onda se prijavim na Doru. Hahhah :D

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sarasvati sece par sati i nikako da shvati da njena M nece uopce da navrati...
    Bebica joj u trbuha vrijedno raste dok ona od nervoze cupka kraste.
    Testic nece da napravi jer zeli cure sa foruma jos malo da zabavi..
    Ma ne moras ti nikud ici,ali beba ce svjedno doci...

Eto..dosta pjesmica za danas...
    Sad mogu reci da sam na poslu nesto i radila :D

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

:D :D :D

Vjekoslava Huljic, konkurencija te pomela! :D

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hahhahaha... :D

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ma da nije to Jagodica iza avatara? Giovi salim se malo, nemoj zamjeriti.
    A sta je s mojom pjesmom?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hahhaha...nije ne...ali sam se ja dosta nasla u njenim komentarima... :D Chiara, Nisam zaboravila na tebe,ne brini...mozda ju vec danas dobijes...sad moram malo glumiti da radim da mi ovi moji vrijedni mravci ne zamjere...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Sarasvati - nema ni kod mene ručka, od jutra sam na youtube-u i plešem
    Kad dođe dragi napraviti će pizzu Baš sam dobra žena

A gdje nam je zapravo Jagodica?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

♥ Lista za: 03.12.2016 ♥

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~84.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~73.dc II
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 58.dc
    Zelena vila~~~~~~~~~~~~~~35.dc II
    sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~29.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~~~23.dc
    Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    November~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~19.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~12.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    [/QUOTE]

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav!
    Prvo isprike jer mi je na mobu pobjegla lista, anisam sve sredila. Za edit ima samo 2 min i nisam uspjela. Sutra ispravak.

Curke moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kolektivno za sve.
    Ja sam mrtva, sinoć bili na fešti jutros radila, jedva gledam. O nisam primjetila, imam 1 trakicu koju ću danas pišnut. Nekuh simptoma nema, iscjadak ništa, bolovi isto.
    Giovi super su ti pjesmice!
    Nirvana dobro došla!

Mono nam se ne javlja, prije smo skidali s liste ako se netko nije javio nakon 50 dc, sad ne znam kako je.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mami2,mislim da nije spremna jos za odbrojavanje...javiti ce se ona...mozda nas i iznenadi sa nekim lijepim vijestima...
    Posljednje uređivanje od Giovi : 03.12.2016. at 15:55 Razlog: Ispravak

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Šta da vam kažem!! Imam curku jednu od 5.5 godina..,, mala je zvrk... Ciklus mi je 32 dana.,,.. Nastala je velika želja za novim bebacem.. Pa se trudimo ali bezuspješno.. Mozda bude ovaj mjesec nesto... Ka čekam i nadam se... Prošli mjesec mi je kasnila jedan dan i ja odma poletjela i test napravila pokazao se negativnim:/ ali imala sam taki čudan osjećaj da nije mozda lažna bila jer je bila tako cudnaaa skroz.. U

U biti zato sam i došla ovdje da vidim mozda samo umišljam ...
    Pozz

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jesi napravila jos koji test?

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Evo cure da se i ja nova pridruzim . u braku vec ohohoo... al bebaca nema... ovaj ciklus pocela s maruljom jer nesmijem ljekove tj. doktori mi jos nedaju dok mi se stitnjaca ne dovede u normalu . Drzite mi fige da marulja potakne hormone pa da i ja iscekujem s vama. inace menga mi je neredovita

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Danijela dobrodosla. Ako imas problema sa stitnjacom ne bi smjela piti cajeve bez konzultiranja sa lijecnikom jer su biljke jake i mogu ti jos jacu zbrku napraviti sa hormonima.
    Nivana koji ti je dan ciklusa? Mozes na listu pa da zajedno odbrojavamo.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bok odbrojavalice!
    I ja sam na ovim stranicama odbrojavala i pisala liste prije par godina, pa me nostalgija sa vremena na vrijeme ponuka da ćirnem na dragi mi topic

I tako ja ćirnem na aktualno odbrojavanje jer, iskreno, ne pamtim da IKAD bilo toliko malo odbrojavanja u jednoj godini, a ni tolikooo stranica na nečijem odbrojavanju.
    A kad ono, imam što i vidjeti. Na listi odbrojavanja (do potvrđene trudnoće) tri trudnice od kojih su dvije odgulile već trećinu trudnoće!
    Pa neki ogrooomni dc i spominjete da se odbrojavalica ne javlja...

Nemojte me krivo shvatiti, i sama sam prije prvog djeteta imala višegodišnji staž truđenja i dva spontana i savršeno razumijem strah i odgađanje ali ovaj pdf isto ima pravila.
    Jedno od njih je da na listi sudjeluju trudilice u iščekivanju +.
    Drugo je da se trudnice brišu sa liste i u njihovu čast otvara novo odbrojavanje sa rednim brojem u godini i nickom.
    Treće da se forumašice koje se ne javljaju, a premaše 50 dc brišu sa liste (a uvijek se na nju mogu vratiti ako se odluče sudjelovati u odbrojavanju).
    Evo, tu su pravila http://forum.roda.hr/threads/19165-P...pro%C4%8Ditati!, pa pliz pročitajte.

Nadam se da me nećete krivo shvatiti, nisam babaroga, ali bez otvaranja novih odbrojavanja, to više nije svrsishodno odbrojavanje.

Vjerujte mi (vi koje već imate klince to i znate) da od trenutka kada ugledate taj dugoočekivani plusić zapravo počinje slatko-kiseli život pun straha i strepnje. Jer od tog trena pa do kraja života ste uvijek i zauvijek odgovorne i zabrinute za tu točkicu u vašoj maternici. A garancije nema nikakve. I treba stisnuti zube i otvoriti odbrojavanje, kad osjetite da je došlo vrijeme, podijeliti sretnu vijest sa dragim ljudima, pokušati uživati u trudnoći i majčinstvu...

Za kraj, želim vam svima što kraća i veselija odbojavanja i šaljem jato ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što prije preselite na trudničke teme i tegobe

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Maco tako je bilo, al cure ne žele prije uzv.

Trudnice ajde novo odbrojavanje, a mono brišem.
    Nirvana, danijela pišite dc pa vad ubacim na listu.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Chiara draga iz mjeseca u mjesec iscekuje malog vraga...
    Ona folikulic jedan ima zbog kojeg ce javiti sretne vijesti svima...iz dana u dan cini joj se ciklus sve duzi pa se sa nama curama na forumu druzi...folikulic joj vrijedno radi i ceka dan kad ce nasu Chiaru da iznenadi...curica ili decko nije bitno,mi znamo da brojimo jos sitno..

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Dobro jutro cure...evo ja popila prvu kavicu,sad cu i drugu pa pozurite dok jos ima... :D

Evo cisto da malo "novosti" podijelim s vama. Neki dan me grcilo u trbuhu i mislila sam da sam fulala O ali eto grcenje i taj neki pritisak,tupi osjecaj se nastavio vec treci dan. Posto sam sad u razdoblju umisljanja simptoma,moram prijaviti ovaj prvi... :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •