Stranica 10 od 56 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

A joooooj pa da! Sjecam se postova o pakiranju i skrivanju od djece tocno! Ma joooj nije to nepaznja, to ti je skleroza!
    Al bas si stroga! Dobro da nisi u ispovjedaoni jer ja bi do sudnjeg dana pokoru molila
    Kako tako strogo prema kolegici vockici

Mozda ti je bila kasna O...? Kolko ti M kasni?

Angie slobodno ti zasuci rukave al nemoj zaboraviti hlace skinut Jel pratis kako O?

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Kolegice vockice! :D
    Samo strogo Narancice!

Jagodice hahaha, necu zaboravit spustit gace! :D Ne pratim O, iskreno, nekad je osjetim, nekad ne. Probala jedno kratko vrijeme s trakicama pratit al nisam imala disciplinu, i uvijek mi se cinilo da nista ne postizem. Probat cu jos koji ciklus neoptereceno bez pracenja, gace dole pa cemo vidjet :D

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Gace dole, noge gore...i tako do zore
    (al sam kreativna u vecernjim satima!)

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Narančice, Slađo šta reći a da niste čule, glavu gore i u nove bitke.

Jagodice jesi spremna za svadbu?

Mona nemoj tako negativno, nije gotovo dok nije gotovo.

Ja sam bila danas na punkciji štitnjače, nalaz za tjedan dana. Cijeli dan me peru živci a nemam pojma zašto, nadam se da mi se neće vratit stanje id prije par mjeseci, komaaa.

E da i od jučer imam neki gusti bijeli iscjedak, ne svrbi ništa a baš ga ima.
    U ovom ludom stanju sam još i pekla tortu za nećakinju, sutra ju još sredim, po narudžbi Monster high,omg.
    I tak....

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Evo blu se ustrtarila i ne zeli vadit krv niti radit test.... Neznam zasto ali strah me pozitivnog rezultata. Hmm da to nije navika na negativan pa bi ovo nakon 4 godine bio sok za organizam. Jos neznam dali da vadim u ponedeljak ili utorak ( ili mozda nikad).

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Blu - Evo ja ću ti onda reći kad ne znaš, vadi betu u ponedjeljak da si skratiš muke iščekivanja... Kakav god ishod bio, sve je ok. Ako je plus, malo ćeš se uplašiti što je normalno, ali bit ćeš pozitivno uplašena Puna lijepih osjećaja A ako bude minus isto nema veze, novi ciklus je odmah iza ugla... ili novi postupak Mnoge uspiju iz drugog ili trećeg puta, ali mnoge i iz prvog. Samo hrabro i sretno...

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Jutro.. Stvar i je u tome sto se ja uopce ne bojim negativnog rezultata. Nakon 4 godine gledanja u minuse to mi je vec navika, veci sok bi bila velika beta. I muz kaze vadi u ponedeljak pa da se rijesis muke e je lako njemu ako sam trudna nece on nosit... Stvarno sama sebe ne kuzim cemu panika. Mislila sam da sam hrabra osoba, a kad tamo bojim se jedne obicne bete hahahhaha. I uz sve stresove hocu, necu, mozda, kako i zasto jucer me ulovi isijas. E da ja sam inace vaga po horoskopu pa od tuda proizlaze ove hocu, necu situacije.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Blu ma nije to strah! To je trema, nervoza. Niti jedna od nas nema u glavi plan kako ce joj proci trudnoca, ali kakav strah! To je sad malo adrenalin proradio! (mozda i hormoni?).
    A vidi kaj se muza tice, mozda te on ne zeli siliti al zamisli kak je njemu. On bi htio znati a ti se neckas
    Saznat ces kad tad. Kaj nije bolje prije nego kasnije?

Kraljice moje, kava vam je posluzena!

Nasim trudnicama bananachino, ak se ne zrigaju od njega

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo jedan prigodan stih: " Nije to strah, moja malena, to od ljubavi klecaju ti koljena..."

Lako se meni s tudom mukom zaje.....

Blu

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Blu - Potpuno te razumijem, i mi već pokušavamo 2 godine, i prije 2 ciklusa sam imala fakat simptome trudnoće i pred test me takva panika ulovila da sam se počela preispitivati da li ja to uopće mogu? Jesam li sigurna? Onak... sama sam sebe iznenadila sa tom panikom jer lako je govoriti o tome ali kad se desi je druga stvar. A kad sam dobila minus na testu samo su suze krenule. Eto to je valjda normalno... predugo čekamo i valjda zato toliko analiziramo i borimo se same sa sobom. Nitko nikad nije spreman potpuno za trudnoću ali znaš da ju želiš i jedino je to bitno
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 26.08.2016. at 09:17

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

E bas se o tome radi jesam li sigurna da ja to mogu. Za muza znam da je sprema i on se ful raduje i jedva ceka a ja bi nekako radije zivjela u neznanju... Ma valjda sam skroz prosvikala. Neki hormoni me opako peru jer stvarno nikad u zivotu nisam bila takva. Nekad sam znala piskit testove kao nista a sad ga nebi pisnula pa da me tjeraju. Visis nisam razmisljala da to moze bit nalet adrenalina. Svaka cast cure na potpori i razumijevanju imate pravo kad tad moram saznat pa se slazem da je bolje prije nego kasnije. Nista odluka pala danas idem po uputnicu pa sta bog da da....

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Blu - sasvim normalan osjećaj... mislim da je curama kojima se desi odmah ili kroz koji ciklus puno lakše, jer one ni ne stignu sve iz analizirati i razmišljati previše a već su trudne... A mi smo već umorne od borbe i počinjemo sumnjati u sebe, a stvarno nemamo razloga za to. Sve ćemo biti divne majke jer to želimo biti, to je prirodno. Odmah po uputnicu
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 26.08.2016. at 10:08

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bokic curke..Ja jos lezim u krevetu jer mi se ne da ustat.Temperatura i dalje 37 i ne pada..Cice za broj vece i bradavice ogromne,jucerasnja mucnina me ubijala,a i sad osjecam laganu muku,trbuh boli i iscjedak je i dalje tu..M nema jos,al za nju imam jos par dana fore..Glavu gore-znam kako je razocarati se svaki mjesec kad stigne m..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 26.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~39.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~22.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~ 19.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 4.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Slađa... temperatura bi trebala pred mengu početi padati ili na sam dan menge, tako da si još u igri

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Slađa... temperatura bi trebala pred mengu početi padati ili na sam dan menge, tako da si još u igri
    Ne pada vec duze vrijeme,umorna sam bas jako.Vise ne znam dali bi se nadala il ne bi..Znam da mi nikada u ovih 9godina nije bilo tako kao sada,pa ko ga sisa nadat cu se))

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Slađa - visoka temp je pokazatelj da ti funkcionira druga faza ciklusa i da je bila dobra ovulacija... to je sve pozitivno. Nadam se da će ti temp ostati povišena još dugo hehe

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Slađa - visoka temp je pokazatelj da ti funkcionira druga faza ciklusa i da je bila dobra ovulacija... to je sve pozitivno. Nadam se da će ti temp ostati povišena još dugo hehe
    Hvala)vjerujem u cuda..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

curke, evo i mene...danas mi je mala napokon skinula gips. Nove cure . Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju LH trakicama i nijedna mi nije bila pozitivna..bazalni nisam mjerila...odustala nakon 17 dc jer jos nije pokazivala ništa. Tak da mislim da ovaj mj nije ni bilo O (ali za svaki slucaj pokrila sam od 8-22 DC ...)

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    curke, evo i mene...danas mi je mala napokon skinula gips. Nove cure . Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju LH trakicama i nijedna mi nije bila pozitivna..bazalni nisam mjerila...odustala nakon 17 dc jer jos nije pokazivala ništa. Tak da mislim da ovaj mj nije ni bilo O (ali za svaki slucaj pokrila sam od 8-22 DC ...)
    Ma nek si ti pokrila hahahaha! A mozda je bila i kasnija O!
    Super za gips. Jel se stanjila rukica?

Mona whats uuuup?

Slađo tebe bas peru simptomi. Mogla bi to biti i dvostruka beta!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

[QUOTE=Jagodicabobica;2910555

Slađo tebe bas peru simptomi. Mogla bi to biti i dvostruka beta![/QUOTE]
    Kako to mislis dvostruka beta??
    Razmisljala sam da odem u ponedjeljak izvadit betu pa da znam na cemu sam

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Pa ono....dvije mrvice!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - svašta je UP, osim temperature
    Ma nema nikaj, čekam mengu u miru napokon...
    Jesu ti stigle trakice?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ono....dvije mrvice!
    A ne,ne..Nema u obitelji blizanaca-ako sam trudna trebam se priviknuti i na tu mogucnost.Puna sam straha i ovako)

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mona opet sam odgodila. Zadnji put jer nisam htjela na moru se s time zekati, a sad sam odlucila pricekati placu! Kroz 2 tjedna definitivno ide narudzba!!
    Usput dabog da mengu godinama cekala! Kad smo kod temp meni vec par dana ujutro hladno, i onda skuzim da su noci zahladile i da nije vise za setat se u gacama

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice pomalo nam hintas simptome al ih uspijes fino zapakirati
    A mozda ti je bazalna ujutro povisena?

Moja M i dalje ne dolazi! A danas i jucer iscjedak kao da se O blizi ?!? Jucer pisnula lh trakicu i nije pozitivna, vidi se druga al ne jako. Danas cu opet, iako 36dc mi je i cisto sumnjam da je to.
    Od simptoma ni S, a ni znakova da ce M skoro. Nadam se da se nece ponoviti scenarij od ozujka kad mi je ciklus potrajap preko 70 dana.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jagodica rukica se nije stanjila. izgleda isto kao i desna (čak i je i iste nijanse preplanulosti )
    Slađa, ma nemoj se brinuti...ako je plus super, ako su blizanci super ako nije niš nego će menga isto ok( molim , za par dana kad bum ja šizila, da i ti meni to napišeš ). Moja seka je imala visoku betu i mislili su da su blizanci, ali ipak je bio samo jedan plod.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj tocekica
    [B
    prvotno napisa
    Slađa[/B], ma nemoj se brinuti...ako je plus super, ako su blizanci super ako nije niš nego će menga isto ok( molim , za par dana kad bum ja šizila, da i ti meni to napišeš ). Moja seka je imala visoku betu i mislili su da su blizanci, ali ipak je bio samo jedan plod.
    Naravno da budem..Razmisljam izvadit betu u utorak..Da cekam il ne??

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Narancice vec sam se zabrinula di si! Ma ne hintam nis hahaha. Nebi znala za bazalnu jer ju nisam jos mjerila... Al prije bi rekla da je to radi promjene vanjske temp a ne moje.
    Ja se stvarno od srca nadam da tvoja M nece doci i da si sad ti na redu! Mogu zamisliti kako ti je kad ti tako kasni. Meni samo jednom kasnila 2 dana i to mi bilo dosta da poludim.

Slađo mislim da bi ti to mozda bilo najbolje. Kad je tebi bila zadnja M? Sori znam da si pisala ali ne sjecam se!

Btw ak nam se ovaj ciklus uhvatilo onda imam *eben vjencani poklon za tatu

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

1.08 je bila..Onda najranije u utorak idem vadit betu jer sam u ponedjeljak ujutro na poslu..

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Jagodice stvarno odlican poklon nitko ga nebi nadmasio. Navijamo da je tako.
    Slađa navijamo i za tebe u utorak...
    Moja uputnica je spremna sad samo treba doc i taj dan i da konacno taj stres i napetost nestanu stvarno je postalo tesko ali mislim da sam ja tu kriva. Nisam trebala ostat doma nego lagano na posao pa nebi imala vremena za gluposti.
    Narancice jesi razmisljala da odes i ti betu vadit pa da budes sigurna?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Nisam razmisljala jer, stajaznam nekako se ne nadam bas previse.
    Ali, nesto se dogadja kod mene - dakle 36dc, veceras opet popiskila lh, testna za nijansu svjetlija od kontrolne, eggwhite kao u prici. Jesam ja poludjela ili sto? Mislim, pa to su stvari koje ne mozes umisliti.
    Tt jucer negativan.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice ma bit ce to poklon iz snova

A gdje nam je Ives?

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Jutro cure,kava za sve!
    ja ostala bez laptopa a s moba mi je nekako bezveze tipkati i čitati...
    Narancice drzim fige da m ne stigne!
    Moja bi danas trebala stići,obično su mi 27 dana ciklusi,pa eto,čekam,zamišljam simptome,nagađam što će biti i tako
    Idem čitati zaostatke!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutro.Marle hvala za kavu bas mi treba. Cure saljem puse!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jureko! Narancice mozda je stvarno bila kasna O? Pa te zato zeza test!
    Moj savjet otidi si po onaj First sign Duo. 30kn 2 testa. Imas u svakom DMu, Kozmu, Bipi itd...
    Sutra ujutro s prvim urinom probaj jednog i ostane ti jos jedan!
    A ak ne izdrzis do sutra bar probaj onako skolski. Jedno 3 sata izdrzati da ne piskis i da nis ne pijes. Al rade cekaj jutro!
    Drzim fige draga!!

I tebi Blu!

Marle helou, osluskujes a? U istoj smo fazi hahaha. Meni naoteklo oko, tj kapak. Da nije to simptom trudnoce

Brijem da ce M uskoro, bubaju me kriza

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro curke, ja kod frizera... Danas idem u svadbu pa se riktam

Narancice - da nije sad ovulacija? Moguce je i to

Jagodice - naoteklo oko? Pa to je vec siguran znak trudnoće :-p

Marle i jagodice držim fige da M ne dođe
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 27.08.2016. at 12:15

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pokriveno je, pa kak bude. sve u Bozje ruke!

Jagodice ja se ne bi premisljala, vec bi bila kod gina s tim znakom T

Mona lijepo nam se dotjeraj lijepo se provedi

Blu kak se drzis? Jos prezivi vikend i ponedjeljak je pred nosom

Marle neka zakasni ~~~~~~~ ♡

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mona lijep provooood!

Narancice s takvim simptomom kaj ce mi opce gin! Pih!

Slađo di si ti nama? Kak si?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jag sstvarno se nadam da ce ti ovaj ciklus biti iznenadjenje bio bi red!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Pa bome bi i bio!! Hvala draga!
    Zaboravila sam napisati, kupila danas po prvi put one krekere od rize...a ono...nebi bili losi recimo za mackat u kotlovinu malo..

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hej cure. Malo sam bila odsutna jer me macic zabavlja. Cijelo vrijeme ide za mnom i ne moze bez mene. Ocistili smo ga od crijevnih parazita i dobio je i ampulicu za buhe pa mu je sad super. Pozravljamo vas Tommy i ja.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav tebi i Tomu od nas!

Ja došla s posla, ubila se u knedlama sa šljivama i bučnici, baš sam prase, a šta je najgore od tjesta umam grčeve i tak me boli sve a ne mogu odolit.

Uživajte koke, danas je baš lijep dan.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku

Slađo di si ti nama? Kak si?
    Tu sam,tu sam..Radim jos pa ne stignem tipkati..A bolovi su i dalje prisutni,temperatura i dalje stoji,sve je isto..Odbrojavam dane do m

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 27.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~40.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc

Odbrojavalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~23.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~ 20.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 5.dc

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Joj Mami ja bi knedle sa sljivama.... Bas si mi sline digla za knedlama... Ja sam dobro cijeli tjedan ne mogu spavat ujutro dizem se u 5, 6 i onda sam koma popodne. Danas rekla muzu da on napravi rucak dok ja malo ubijem oko. Joj stvarno mi je zlatan ovih dana. Sad smo papali idemo malo kod sveki i na tekmu da vrijeme brze prodje. Evo jos sutra i to je to.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Blu brzo ce to proci. Dobro ce ti doci malo se maknuti da ti skrenu misli od bete. ~~~ Za visoku betu.
    Mami meni su knedle sa sljivama iz Lidla odlicne, kao domace pa mi se ne isplati da ih sama radim.
    Slađo ako za par dana ne dođe M, napravi jos jedan test.
    Narancice mozda je tek sad ovulacija pa ce opet ciklus biti nesto duzi.
    Jagodice zelim ti da tata stvarno dobije je..ni poklon od tebe. Mislim da mu to nebi bilo ni na kraj pameti...
    Marle, Anka, hoce li pasti koji testic?
    Ives sta mai? Pusa tebi i bebacu.
    Bebolinica se ved dugo nije javila, a ni Nivesa, nadam se cure da ste ok.
    Mona lijepo se provedi, naplesi se i popi koju i za nas. Ja nemam pojma kad sam zadnji put pila.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

apropo rižinih krekera, odvartni su mi, ali u trudnoći sam bila ovisna o njima!!! morala sam stalno imati zalihu, ako ne bi ostalo, baš bi neku krizu proživljavala, grozno nešto!!

eto ti jagodice još jednog simptoma hahahah

i sori curke na uletu, nemam pojma kaj radim na ovoj temi
    Posljednje uređivanje od kudri : 27.08.2016. at 20:38

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

narancice...lh test ti može pokazati t i prije testa za t...pricekaj 2 dana(da ti se beta podupla) i pišni testic (imaš u apoteci onaj od 10 mlU/ml kosta oko 28 kn...onaj po dm.ovima, bipama čak i digitalni je od 25-50 jedinica)

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!
    Ja sam svoju doduše već popila!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •