Narancice slazem se sa Tocekicom,i meni ovo odsustvo simptoma zvuci obecavajuce..ajd ti pisni jednoga.
Tanita, super mi je ovo sa pivom![]()
Narancice slazem se sa Tocekicom,i meni ovo odsustvo simptoma zvuci obecavajuce..ajd ti pisni jednoga.
Tanita, super mi je ovo sa pivom![]()
Narancice, slika govori vise od tisucu rijeciDrago mi je da sam pomogla.
Jagodice, mi smo se castili tamnom pivom, ali bas svaku vecer do plusa. I iako ju vise ne pijem, kvasac efekt ostaoBusa raste. A i dupe
![]()
Mislili ste da necu?ne moras me tri puta nagovarat hahah
Popisala minus al to je sesto piskenje od jutra. MM mi kupio 3 testica za 1,5€ :D
Neakvi jeftini firstVue... ma piskit cu i ujutro opet ko ga sljivi. Mozda i popijem jedno tamnocisto da slijedim Tanitine upute do plusa
![]()
Tanita - daj meni posalji Graf da vidim![]()
Meni je temp za sada ok, prošli ciklus sve školski, ali očito nesto drugo koči :/
Jutrooooo, kavica!
Tanita ajme kako vrijeme leti.
Narančice~~~~~~~~~~~~~za +!
Jutroooo (ajmo rec)
Narancice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kod mene jucer ni pive ni keksa hahaha. Malo odmora!
Al sam pocela s folnom opet.
P.S. Ovo cokoladno mlijeko s okusom keksa je za poludit!!
Jutro ekipa![]()
Kako smo danas?
Mami kakva je situejšen kod tebe?
Narancice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jagodice samo pij folnu ja sam je pila 6mj prije ove trudnoće. Ne može odmoći. I naravno nemoj pivo izostaviti.
Danas bi trebao biti 8dpo (nisam sigurna jer nisam sve popratila) i minus opet. Jos nije sve izgubljeno
I jucer sam dobila odlicnu ponudu za posao. Cijelu noc nisam spavala![]()
Narančice super za posao, hoćeš prihvatit?
Poslano.
Mami, ja još ne vjerujem. Buša raste, čudna sam sama sebi. U ponedjeljak smo punih 20 tjedana, 20 to go :D
Rano je još za plusić. Meni se čini da se sjena sjene pojavila tek 10 dpo. Jel' nespavanje izrodilo kakvu odluku oko posla?
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 18.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~31.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~14.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~11.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Meni se u prvoj T sjena sjene pojavila na 11dpo.
Za posao sam odlucila prihvatit, jer ga mogu radit i trudna a cijelu placu mogu spremit u "carapu" za crne dane jer smo trenutno dobro situirani.,
Pocela bi radit od pocetka 10mj tak da imam ipak jos par dana za razmisljanje.
Ma ako je ponuda dobra ne razmišljaj.
Ja poslije prve curke kad sam se vratila ns posao nism nisam htjela ništa mjenjat jer ću odmah na drugo, pa ode 5 god., pa poslije druge ću na treće pa neću mjenjat i odoše godine.
Toga se i ja bojim Mami, godine prolaze sve brze. Ma prihvatit cu, ne mogu nista izgubiti. Sto se tice T, doci ce vjerojatno kad se najmanje budem nadala, a kad dode - dobrodosla. Sta ja mogu vise! Ja vjerujem kako se sve dogadja s razlogom pa tako i ta ponuda.
Mona ides sutra na fm? Javi nam sve![]()
Baš tako narančice.
Jutro curke, kavica![]()
Narancice - bravo za posaosretno
FM mi je ipak tek u utorak, tak sam odlučila da je najbolje.
Jucer nakon odnosa mi je bila neka sukrvica, odmah sam poslala mail doktoru i kaze da ne brinem, da je to kratkotrajni pad estrogena i da nije zabrinjavajuće. Jel netko imao taj slučaj?
Moguće da je bila O pa od toga, neke žene lagano krvare kad ovuliraju.
Jutrekooo!
Kavicaaaa!
Eto mi i jucer popodne vrijedni! Danas ujutro lagana zgaravica, doduse to je vjerojatno od polica sa spekom od jucer navecer! Smirila sam ju s krafnom! Jao meni kad budem trudna hahaha!
Monaaaaa! Opet analize a? Joj joj. Znam kak je to draga, al shvati da radis sve kaj je u tvojoj moci.
Narancice ima novosti? Makar mislim da si stvarno rano krenula piskiti haha.
Jagodice police sa špekom ludilo, ja se isto u tom ubijem ali zimi još kiselo zelje s bučinim uljem, mmmmm.
Jagodić - imaš pravo... radim sve kaj mogu, to je jedino bitno
Nećeš ti puno kila dobiti u trudnoći, ako se sada ne paziš a mršava si, onda nećeš imati problema. Tako se ja tješim :D
Ajme, police sa špekom, mmmmmm, to nisam sto godina jela.. Moram si to napraviti za večeru jedan dan, to smo uvijek večerali kod bake i dede na selu kad smo bili klinci. Lijepe uspomene
Mona vjerujem da nije ništa ozbiljno, vjeruj doktoru, u dobrim si rukama.
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 19.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~32.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~29.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~15.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~12.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Bok cure evo da se pridruži još jedna koja odbrojava. U ponedeljak je bio transfer 2 lijepe blastice. Betu bi trebala vaditi najranije 29. ili 30.08. pa budemo vidjeli... Pozdrav svima
Blubutterfly dobro došla i nadam se da ćeš ugledat +,ni budući da si u mpo vodama trebala bi se javit na mpo odbrojavanje.
Blubutterfly - pozdravNe mogu te staviti na našu listu jer si u MPO vodama, ali želim ti PUNO sreće sa te dvije lijepe blastice, i veeeeliku betu uskoro
![]()
.
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.08.2016. at 14:58 Razlog: Duplić
Može mi onda neko molim vas stavit link na temu jer je ne mogu naći...
Drage odbrojavalice, pridruzila bi vam se jos jedna ako imate mjesta. :D
24dc, ciklusi od 26-28 dana.
Jedna T iza mene, nazalost zbog nerazvijanja ploda prekinuta u 10tt (u veljaci ove godine). Od lipnja smo opet opusteni i lagano radimo na plusicu.
Rado vas citam, mislim da sam zadnja dva izdanja odbrojavanja progutala u dva dana. Eto nadam se lijepom i veselom druzenju!![]()
Nije odbrojavanje ali cure se ovdje javljaju nakon transfera koliko sam skužila:
http://forum.roda.hr/threads/83286-N...85#post2905385
.
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.08.2016. at 14:59 Razlog: Duplić
Buduci da sam nova ovdje-curke su me uputile ovdje da podijelim sa vama moj "problem".1.8 je bila zadnja m-9.8 i 10.8 nezasticeni odnos-15.8 pocinju moje muke-bolne bradavice,napuhnut trbuh sa grcevima kao pred menzes iako je rano za to,donji dio leda ubija,cesci odlasci na wc,glavobolje,lagana mucnina..i da taj umor samo bi spavala..neki savjet il pomoc..
Ajme cure, mislila sam da mi Tapa Talk guta postove pa sam sad zaspala temu s tri slične poruke! Modovi, please brišite viškove ako je moguće!
angiebanangie - Dobrodošla i još brže otišla, hehehe
Žao mi je zbog prekinute trudnoće, nadam se da ćeš ubrzo imati svoj novi početak
Stavim te sutra na listu
Slađa - pratiš li ovulaciju? Znaš li kada je bila? Već 15 dana nakom menge teško da mogu nastupiti simptomi jer se tada još ne događa ni implantacija... ali kažem, ne znam kada je bila ovulacija?
Nadam se da ćeš ugledati plus ako ga želiš![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 19.08.2016. at 14:53
Zahvaljujem moderatorima na brzoj reakciji i editiranju mojih ponavljajucih postova. :crvenjenje:
MonaLi, hvala na dobrodoslici!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nisi ti ništa skrivila, nego moderator mora odobriti prvih nekoliko postova. Promaklo mi je da si u svima pisala isto.
čokolada, skužila sam to naknadno kad sam išla na komp vidjeti situaciju i nakon psovanja tapatalka. Forum i kaže da se prvih nekoliko postova prvo odobrava ali mozak nije povezao s tim.![]()
Ne pratim,jer nakon 9 godina braka smo odustali od bebe-ovo bi bilo cudo..Samo svi ti simptomi su mi cudni-nisam ni pomisljala na bebicu..
Slada31 ako su svi ovi simptomi zbilja povezani s mogucom trudnocom, i to pod pretpostavkom da ti je bila ranija ovulacija - test za trudnocu bi vec sada trebao biti pozitivan. Ujutro napravi test i rjesi se sumnje. Sretno!![]()
Blubutterfly dobrodosla. Mislim da mozes tipkati sa nama, ali ne mozes biti na listi. Sretno i zelim ti visoku betu.
Slađa i Angiebanangie također dobrodosle i brzo presle u trudnoce.
Slađa i Angiebanangie također dobrodosle i brzo presle u trudnoce.
Hvala od srca..vidjet cemo...pricekat cu jos tjedan dana a do tad se probat izborit sa svojim tijelom..
I jos jedan "simptom"temperatura mi vec par dana stoji na 37 37.2 je dns
Meni se sukrvica nakon odnosa pojavi barem 1-2 puta tijekom ciklusa. Nisam nikad spominjala doktorici jer sam mislila da je od mehaničkog oštećenja.
Simptome poremećaja hormona koji se spominju i sama imam a imala sam ih i prije 5-6 god pa su mi nalazi bili ok. Morat ću ih ponovno provjeriti.
Dobrodošle nove trudilice!
Blubutterfly, angiebanangie, Slađa31,cure dobrodošle (i još brže otišle)!
Slađa31 imate li ti i suprug kakvu dijagnozu? čuda se događaju,nadam se da ćeš dočekati +
mislila sam počet mjeriti bazalnu temp da vidim što ću otkritiono što me zanima je kakav mi toplomjer treba?imam doma digitalni ali na jednu decimalu a na netu sam poročitala da bi trebao biti na dvije radi preciznijeg mjerenja.s kakvim vi mjerite?
Marle ja ti ne mogu pomoci jer nisam mjerila bazalnu temperaturu zbog toga sto sam imala folikulometrije pa mi nije bilo potrebno. Pogledaj si malo Billingsovu metodu pracenja sluzi jer i tako mozes saznati kad ti je ovulacija. Ili sa lh trakicama.