Citiraj Slađa31 prvotno napisa Vidi poruku

Nije me nigdje slala,zena je blago receno glupa,zato cu se od nje premjestiti kod druge.Ciklus mi se skroz posemerio,ovaj mjesec sam 2 puta dobila m-i sad mi je 21 dan od zadnje.Sve mi je to cudno
Sladjo jesi li i kada si rekla svojoj doktorici da radite na bebi?
Nisi spominjala da si imala M 7.8 nego 1.8, pa to djeluje malo zbunjujuce nama, a vjerujem i tebi. Tesko je savjetovati kada je sve nejasno.

1.8 je bila zadnja m-9.8 i 10.8 nezasticeni odnos-15.8 pocinju moje muke-bolne bradavice,napuhnut trbuh sa grcevima kao pred menzes iako je rano za to,donji dio leda ubija,cesci odlasci na wc,glavobolje,lagana mucnina..i da taj umor samo bi spavala
(Obicno su simptomi pms-a i trudnoce gotovo isti, a nismo ni svjesni sto nasa psiha moze sve proizvesti)
Mozda bi bilo dobro da uzmes papir i olovku za pocetak i pocnes pratiti cikluse, postoje i razne aplikacije menstrualnih kalendara pa je tim lakse popratiti sve. Prati zbog sebe ali i zbog doktorice kojoj ces iznijeti sve svoje sumnje i nedoumice.

Sada si uzmi malo vremena, dodji k sebi i glavu gore. Saberi sve u svojoj glavi i kod gin da vidite sto dalje. Drzi se!