Stranica 14 od 56 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Lijepi pozdrav cure!

Čitam vas već neko vrijeme ali nisam se usuđivala priključiti. Ali danas mi je došlo i eto me.
    Napisala sam osnovno o sebi na temi "Upoznavanje", pa da se ne ponavljam..

Uglavnom, želimo bebicu i nadamo se svaki mjesec

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 31.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~44.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~27.dc

Odbrojavalice:

monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~ 24.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 9.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona zaboravila sam ti odgovoriti. Ne idemo privatno nego preko hzzo-a. Sad sam se cula sa ginekologicom. Dobila sam estrofem 5 dana i duphaston 15 dana, nakon toga bih trebala dobiti M i rekla mi je da to racunam kao prvi dan ciklusa.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November dobrodošla... napiši koji ti je dan ciklusa da te MonaLi može staviti sutra na listu.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

November dobrodosla i sto prije dobila mirisni smotuljak. Kako volim ovo kad nas je svakim danom vise. Bit ce vise plusica.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Što je s bebolinicom? ne javlja se...ne otvara odbrojavanje...Bebolinico, ako nas čitaš, javo se, jesi li dobro Svi se brinemo .

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala cure <3

Danas mi je 6. dan ciklusa.

Ja kao prvi dan M računam onaj kad baš krene krv. Spotting ne računam pod M...Pitala sam gin i rekla je da ok. kako vi radite?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ispričavam se nisam podebljala, dakle danas je 6.DC.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

November, mozda november bude tvoj mjesec ako ne prije! Dobro nam dosla, sto prije otisla!

Nadam se da je s bebolinicom sve oke! Mozda je samo odustala od foruma?

Mona falit ces!

Mene strah ic na wc....
    A onda opet ak ovo bude ciklus od 28dana tek u petak cu dobit M!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

November ja isto 25god i isto 8mj na bebi radimo!
    Drzim fige da ovaj forum donese tebi srecu, a ti svima nama!

Evo me s wca. Nista za sad....ak nebu do sutra nis onda ujutro test.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Mona zaboravila sam ti odgovoriti. Ne idemo privatno nego preko hzzo-a. Sad sam se cula sa ginekologicom. Dobila sam estrofem 5 dana i duphaston 15 dana, nakon toga bih trebala dobiti M i rekla mi je da to racunam kao prvi dan ciklusa.
    Chiara, i ja sam dobila tada duphaston i ciste više nije bilo idući ciklus

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jagodicaste vibre za plus! Ovaj ciklus nije bio moj, pa ti predajem stafetu - na tebi je red

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

November dobro nam dosla i jos brze presla skupa s nama na trudnicke teme

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala cure do neba!!!!! I ja se iskreno nadam da ću donijeti sreću i ja vama i vi meni! Novi ciklus je tu, i ovaj put ću malo bolje prionuti na posao i obraćati pažnju na plodne dane, sluz i tako.
    I inače imamo odnose skoro svaki dan, ali se odmah nakon obrišem (ili par min nakon) jer mi sve curi okolo. E sad brišem s baby mamramicama vlažnim, i obrišem se i iznutra malo.
    To ću prestati raditi (iako gin kaže da i nije bitno, jer kad ide ide), stavit ću uložak dnevni i gotovo. Ionako imamo odnose navečer prije spavanja jer preko dana nismo u mogućnosti.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Narancice jaoooo jagodicaste vibre! Ma te moraju upaliti!
    Kako nije bio tvoj? Kaj stigla M?
    Ako nije onda je ono valjda bila O, a rekla si da je pokriveno!

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Jagodice ajde da se i ja pridruzim sa vibricama. Zelim da nam barem ti doneses srecu sutra pa da nas malo podignes kad vec nisam ja.... Uglavnom molim za tebe i za sve vas da nestanete odavde na drugu temu...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - ja sam mislila da si to ti pod nickom November i da želiš duple vibrice, hehehehe :p Držim ti fige ovaj ciklus vise nego ikad prije!!!!

November - dobro došla stavim te sutra na listu, i ne trebas paziti na brisanje nakon odnosa... Ja ležim cca 20min i to je to... A obrišem se isto odmah nakon odnosa. Bitno je ono kaj je duboko nutra ušlo

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mona ja isto kad citam November koda sebe citam haha.
    Mislim da ne bum docekala sutrasnji dan. Nekaj me frce hahaha.

Juhuuuuu, vibriceeeeee!

E da! Sutra me nema tamo negdje do podne brijem. Da znate da nebudete u 6 ujutro tipkale "iiiii?!"

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - frče i kad ne dođe M

Ja sutra idem po novu uputnicu za MPO, moram se naruciti na konzultacije u 10.mj pa je bolje da odmah pošaljem mail...

A moram jos neke pretrage raditi prije... Ufff!

Gdje nam je Ives???
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 31.08.2016. at 17:38

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jagodice i ja držim fige, već sad vidim da ću opako visiti na ovom forumu!

Eeee da mi je netko rekao da ću biti u ovoj situaciji...Istina je da par mjeseci nije puno (naspram onoga što vidim da druge žene prolaze - ma nisam ni sanjala da ih toliko ima!!), ali meni je i mjesec dana vječnost kad nešto tako jako želim. A ovo čudence želim više nego išta ikada prije!

Kad se samo sjetim prvog testa, nakon što prvi put nismo pazili, i ja osjetila neke simptome, al tad kao još nismo htjeli odmah, mada nam nebi smetalo, i ja se sva pravila važna da me ništa ne dira, idem ga napraviti, i još kažem samo da nije sad, jer kao nisam još spremna...Kad sam ugledala minus mislila sam da ću umrijeti. Još pola sata sam se uspjela praviti jaka ali MM je sve kužio. Plač i tuga i jad MA KAKO NAM SAMO NIJE ODMAH USPJELO???

Nakon par mjeseci sam ga pitala što on misli o tome što još nema bebe, ali on je toliko dobar da ne može reći krivu stvar ni da hoće. Čvrsto vjeruje da paničarim bezveze i da će beba doći uskoro i da će sve biti super.

Dok nisam još zapala u filozofiranje, odoh lokati vrkutu.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mona ajde samo stisni zube i obavi kaj imas pa ce to biti iza tebe a ti blize bebacu!

Chiara isto i za tebe draga! Znam da si se nadala krenuti vec i onda su oni krenuli u preuredenje i sje... te! Sad napokon docekala i sad ovo! Ali reci, kud sve tud i taj mjesec! Vidis kolko je situacija kao tvoja sa sretnim ishodom!
    Ak u 10om uspijes taman bus do Bozica mogla skrivati od nekih!

November da tak i ja citam kak se zene godinama trude i opce me sram kukati! A opet ne mozes kontra onoga sta srce zeli!
    Ali vidjela sam koliko je situacija da je stvarno sve bilo oke i trajalo mjesecima ko i nama.
    Cekamo valjda nase malce da nas izaberu!

Ajde biraj vise mama gubi strpljenje!!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

November dobro dosla u ovu nasu veselu druzinu!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November - točno znam kako se osjećaš. Ok ja svoje cudo cekam 2 god ali i nakon prvog minusa sam bila koma. Nekako sam sad vec navikla na minus, bas ce me plus iznenaditi. Vise nego sto bi prije...
    A tek kad se sjetim kako sam prije pazila da ne ostanem trudna, kako sam samo naivno živjela, kao da cu odmah zatrudniti ...

Jagodice - slobodno ti kukaj... I ja sam kukala kad jos ni nije bila godina prosla...
    Ali razlika je jer sam ja vec tada znala da imam problem, a ti ga nemaš

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ej curke,evo i mene.Bila kod svoje doktorice otvorila mi bolovanje i sutra idem vadit krv..Jos se osjecam slabo i nemocno al i to ce proc.November dobro dosla i jos brze otisla..Curke drzite mi se sve

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Opet hvala cure divne ste!

Da, baš naivno, kako sam se samo pazila prije, eto mi sad.

Nego, čitkaram malo pa sam se evo sad navukla i na mjerenje bazalne.. Znači, svako jutro, u krevetu, prije nego ostanem mjerim? I zapišem jel? I onda nađem na guglu neki kalendar di piše šta znači određena temperatura?
    Kod mene je inače stalno povišena, meni je neka normalna temperatura 36.7-37. Evo sad je 37. Al baš ću počet od sutra, nije mi kasno za ovaj ciklus, da vidim i to malo.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November - skini aplikaciju Fertility Friend i tamo upišeš svako jutro temp i tako radis graf. Prije ovulacije je temp niza, a nakon ovulacije mora biti viša u odnosu na prvi dio ciklusa. Taman sada stigneš početi ovaj ciklus. Navečer protresi toplomjer i sve a ujutro odmah kad se probudiš ispod jezika bez dizanja prije.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Instalirano! Imam živin toplomjer, hoće li biti dovoljan za pokazivanje razlike u temperaturi? Mislim, jesu li oscilacije dovoljno velike da se vide i na njemu?

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

November dobrodošla!
    ja sam isto mislila krenut ovaj ciklus s vazalnom,pitala sam cure isto pitanje mozes i sa živinim mjeriti,ulovit će promjenu.ako misliš da bi ti bilo lakše s digitalnim ima u dm-u za 30ak kn.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

jagodice držim fige da ne dođe!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Zasad ću sa živinim, pa ću onda (nadam se da neću!!!) idući ciklus preći na digitalni. Jer ovaj živin je neki glup i teško se trese.

Cijelo popodne sam slobodna i samo visim na internetu i čitam iskustva žena.. Zaključak - rijetko koja je ostala odmah trudna, pa gotovo svaka piše da joj je u prosjeku trebalo 7 mjeseci do godina i pol!

Sad sam dobre volje, i vraća mi se nada. Muž samo što nije stigao, ima da ga zaskočim iako nisu plodni dani :D

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

I ja imam živin tj sada su to alkoholni jer se živini ne proizvode vise. Da teze se stresu... Imam doma i digitalni ali računaj da oni pokazuju 0.5 stupnja manje, tako me upozorila žena u ljekarni.
    Živin je dovoljan da uočiš rast u temperaturi, a to je dovoljno. Druga decimala nema smisla...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ives javiii se, baš se brinem.
    Jagodice za +~~~~~~~~~~~~~~!
    November dobro došla!

Svima big kiss!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Dobro jutro curkice! Evo kavica.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala angie, baš mi paše. Danas pišnula i -... Nema veze...nije gotovo dok ne procuri...moja sis je imala sve piš piš testove negativne u prvoj T... Inače, prijavljujem mogući simptom-probudila sam se usred noći i nisam duuugo mogla zaspati. MM mi kaže da i kad jesam spavala da sam bila jako nemirna. Hm, nesanica je jedan od simptoma T...ja u svoje prošle dvije sam imala užasnu nesanicu...

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Angie evo me na kavicu. Jutro cure i zene evo krv je pustena i danas sam bas ok. Nisam ni nervozna ni napeta. Jedva cekam da dodju nalazi i da prestanem sa terapijom i da se ko coik pomazim sa muzem ( da ne budem prosta). svima, a posebno jagodici.
    Slađo samo ti odmori doma dok se stanje malo ne smiri.

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Tocekica tek sad vidim post. Onda drzim fige i tebi za lazno negativne testice...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Blu~~~~~~za betu. Ives od svih nas.

Novi stakleni toplomjeri su punjeni galijem...isto izgledaju kao živini, ali moraš ih malo zagrijati u ruci i više tresti da se spuste. S njima se može mjeriti bazalna.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke moje drage, nisam vas htjela brinut pa sam vam se htjela javit tek kad ovo sve bude iza mene, ali ne mogu biti takva da vam ne javim kad sve samnom prolazite.
    Bila sam jucer na pregledu. Ali nije bas najbajnije. Posteljica se smjestila skroz preko cijelog usca maternice i sad pritisce usce, tako da iduci tjedan idem najvjerojatnjje na serklazu, danas sam cjeli dan na preoperacijskim obradama u ponedjeljak imam kontrolu sa svim nalazima kod svog gina i sve ovisi kakvo bude stanje na uzv po tome ce mi reci kada idem na serklazu. S bebicom je sve u redu i nadam se da ce tako i ostati.
    Saljem svima

Jagodice, blu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 01.09.2016. at 08:49

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutrooooo!

Držim fige curke koje čekate plus!!!

Ives žao mi je što to moraš prolaziti ali najbitnije je da je bebica dobro!

Ja jutros nisam mjerila bazalnu, zaboravila sam, samo sam ustala i odmah još zatvorenih očiju na wc. I tad sam se sjetila. Nema veze, budem od drugog ciklusa, ne želim se sad još dodatno s tim opterećivati. Pratit ću sluz i raditi na bebi svaki dan.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - draga znam da ti sada to nije trebalo ali i to će te riješiti i onda ste mirni Glavno da je bebica dobro, ostalo se sve riješi... Držim fige da to riješite što prije

November - pa za početak možeš zabilježiti jednu temp recimo sutra ili prekosutra i onda kada misliš da je prošla ovulacija opet čekiraj stanje nakon par dana da vidiš jel došlo do rasta temp. Mislim da je čak i to dovoljno za početak... Nemoj se opterećivati, sluz je znak da se bliži ovulacija... ali rast temp je bolji pokazatelj da je do ovulacije došlo.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 1.09.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~45.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~28.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 10.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Evo cure beta je 0.5. Sad konacno mogu krenut dalje.
    Ives draga zao mi je sto je tako ali kao sto kazu najbitnija je bebica i da je ona dobro, a vjerujem da ces ti sve pretrpit i prezivjet za svoje malo zlato. Drzim fige da je to zadnji problem i da ce te od sada brinuti samo slatke brige.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ives drago mi je da je bebica dobro, šaljem vibre, držim fige da sve prođe ok. Kako se ti držiš u svemu ovome?

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Blue gdje idete na postupke?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ola koke!
    Ives sve znaš, beba je super i to je najvažnije,a ovo je samo mala mjera predostrožnosti.
    Blue sada u nove pobjede.

Jagodice čekamo tvoj +!

A gdje nam je nivesa?
    Ja pičim po nalaz od punkcije.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Onda ću tako ovaj mjesec, provjerit 1-2x prije O i opet 1-2x poslije.

Znači ako do O nije došlo temperatura se neće promijeniti?

A ako je došlo do bebe?

Oprostite na glupim pitanjima

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ives, sretna sam zbog bebice, samo nek je ona dobro! Ti nam se drzi, bit ce sve ok.

November, dobro nam dosla! I js sam među novijima tu, mogu ti reci da bas uzivam s curama. Ovo je najbolja i najpozitivnija forum ekipica kojoj sam ikad imala cast pripadati. :D

Tocekica, kako bi Lenny rekao, it ain't over 'til it's over. :D Vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

I da, moram napisati, cure koje ste u postupcima, ja iskreno ne znam odakle vam tolika snaga! Divim vam se! Što sve jedna žena može podnijeti ma...Kad se sjetim kolike samo ne žele djecu ili ih samo štancaju zbog doplatka mrak mi padne na oči. Moja mama je također to prolazila, ali nažalost nije bilo uspješno, pa si je "nabavila" mene :D Sad priča da je zahvalna na svoj boli i muci koju je prošla i da joj je drago što je tako bilo jer da nije nebi imala mene. Joj

Nego, da Vam kažem (Jagodice tebe sam se sjetila jer si u mjesecu kojem i ja), jučer sam poslala mail jednom doktoru za IVF gdje sam mu detaljno opisala cijelu svoju situaciju (dakle dob, vrijeme pokušavanja, što imam od pretraga osnovnih) i dobila sam krasan odgovor u stilu - PREVIŠE PANIKE BEZ IKAKVE POTREBE, dakle OPUSTITE SE (tu sam zakolutala očima naravno) i samo tako nastavite još par mjeseci i tek onda polako s pretragama.

Znam da je moja dob osnovni razlog za to "polako", ali šta on zna kako je meni i da ja ne želim polako!!!! Btw već sam kontaktirala tako neke dr i prije i uvijek je odg bio isti, kao da su sto posto sigurni da je sve u redu i da se brinem bez veze.

Bilo bi divno da je tako, i ne preostaje mi ništa drugo nego vjeorvati u to još neko vrijeme.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ives Ma oni ce to rijesiti i bit ce sve oke. Kuzim doduse da ti je muka od pomisli ali i to bude zacas iza tebe!

Blu eto sad si mirna! Sad navali!

November da istina je da nekad nema nikakvih prepreka nego samo treba vremena.

Mona profesorica svaka cast!

Cure ja nisam piskila Znaaaaam, znam! Ali tak mi je bilo glupo! Sama sam bila doma (ja i pesica). Ak popisam negativan i krenem na posao negde bum po putu pala a bicikla ili uletila nekom u auto na semaforu. Ak popisam plus moram cekati do 16h da dodem doma i kazem NJEMU! A do tad cu umrijeti od muke.
    Ali ak ne dode dok ja dodem s posla SIGURNO piskim! Casna pionirska!!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November - ako nije došlo do O ili ako je bila loša kvaliteta ovulacije temp ostaje ne povišena, ali kažu da je jedini 100% znak da je došlo do ovulacije trudnoća :D
    Ako dođe do trudnoće temp isto ostaje povišena i nakon što bi trebala dobiti M.
    Nije to ništa 100% tako da se nemoj previše zamarati ali čekiraj tu i tamo da vidiš...
    i javljaj nama situaciju

Jagodice - haha ja već dugo "studiram" ovo, vjerojatno trkeljam bezveze pol toga ali nešto sam i naučila
    Opraštam ti kaj nisi piškila, ali ne shvaćam kako si mogla
    Odmah javljaj....
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 01.09.2016. at 10:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •