Stranica 16 od 56 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

MAMI evo i mene na kavici. Danas 1DC. nisam tužna, ali nakon 4 dana spottinga i i neg piš testova, negativna beta mi je došla kao olakšanje...Hvala labu kaj su napravili betu u subotu (subotom tu pretragu ne rade).
    Posljednje uređivanje od tocekica : 04.09.2016. at 09:25

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♡Lista za: 4.09.2016.♡

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~ 48.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 28.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc

Odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~ 13.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 3.dc

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona, Anka, Nivesa, Suncokret ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Mami
    Anka i Suncokret javite nam se cure.
    Odbrojavalice - ~~~~~~~~~~~~ da budete vrijedne
    Sto vi planirate danas? Mi u zadnje vrijeme nedjeljno popodne provedemo u setnji, kilometre presetamo i divimo se nasoj curki kak je izdrzljiva. Nekak mi je jos beba, a nekad me iznenadi cinjenica da je sve vise djevojcica.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozdrav curke iz predivnog sela u Dalmaciji, ulovila sam malo signala

Narancice - lista je preeedivna, ova srceka cu mozda ukrasti Nije da sam ljubomorna ali meni je danas 28.dc Hehe
    Koliko ono tvoja curka ima godina?

Cekam mengu... Danas sutra bi trebala stići, ako je O bila kad mislim da je
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 04.09.2016. at 12:14

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mene nema na listi? Narancice, tu sam i sutra mi pisi 2 dc

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Kako sam samo nadobudno pomislila da cu ja dostojno zamjeniti Monu
    Ok, sutra popravljam situaciju. Sorry

Mona curka mi je 3,5g

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Narančice piši sutra 2 dc.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Haj curke,evo da se i ja malo javim..Sutra ponovno na posao,gotovo bolovanje a nista nisam sredila,bas sam si lijena jako..Al budem sve,dobila preporuku da uzmem femisan a kapi i da pijem..ima li koja iskustva sa tim??Frendica mi pila i nakon 2spontana je u roku 3mjeseca uspjela zatrudnjeti i sad je sve u redu..pa nije naodmet da pokusam

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro curiceee

Kiša pljušti kao luda, baš je neki tmuran dan, al ja se nekako super osjećam.

Bebili smo cijeli vikend, u nekoj "jako se volimo i stalno plazimo jedno po drugom" smo fazi haha.

Inače, ne znam jel to zbog vrkute ili što, ali ne sjećam se kad sam bila ovoliko vlažna dolje, tokom cijelog dana. Baš puno puno sluzi ima. Vidjet ćemo jel ću prepoznati ovaj ciklus i ovulacijsku sluz.

Nego, ovaj vikend sam saznala čak 3 dobre vijesti, 3 moje poznanice su trudne. Sve tri su me zvale na kavu i evo da vam napišem kako njihova priča ide:

Prva je pila pilule 5 godina, prestala, odmah nakon pilula prestali su se štititi, trebalo im je 2 godine i 7 mjeseci da ostane trudna. Od pomoći je koristila samo neke multivitamine, nisu išli na pretrage, osim ona ono osnovno i to je bilo ok. Nisu ništa previše računali. Inače ona je pušač a voli i popiti s vremena na vrijeme.

Drugoj je trebalo 7 mjeseci, s tim da od prvog mjeseca pokušavanja prati plodne dane, temperaturu, sluz, pije vrkutu i vitamin c i folnu a dragi joj je uzimao također folnu.

Trećoj se desilo, koristili su metodu vadi ga van i pazili na plodne dane. Također je pušač.

Eto. Nema pravila.

Ja puno čitam o prirodnim pomagačima, pa ću ako ovaj ciklus bude nula uzeti još neke preparatiće. Za početak ću dragom smiksati med i orahe. Razmišljam i o matičnoj mliječi za oboje i o Femisan a kapima. Al još ću vidjeti. Zasad sam i ovako zadovoljna!

Inače pijem uz vrkutu i zeleni čaj na poslu, ne znam od kojeg je ali jedem kao manijak a ništa nejde gore, čak sam nešto malo i skinula. Uglavnom osjećam se super.

Ljubim vasss <3

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro bebilice! :D

November, i ja zdusno prihvacam tvoj izraz.

Nije me bilo koji dan, bili smo na svadbi jednoj pa u poljoprivredi, u svemu tome uspjeli pokriti i O (bar sam prilicno sigurna da je to bila O, 12dc vodenog iscjetka na izvoz i bolovi dolje, drugi dan vise nista, pa racunam ako je bila O da je bila 12/13dc).

I u Ri kisa, ja jedva docekala. :D

Pusa svima!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Narancice, krasna ti je lista! Saljem vibrice ljubicicama!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♡Lista za: 5.09.2016.♡

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~ 49.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 29.dc

Odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~ 14.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 4.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 05.09.2016. at 12:52

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Danas sam pokisla dvaput i to ne onak tek tolko da se žalim nego do kože. I tako otpratim svog drugašića u školu...i 3 minute od škole pljusak toliki da je voda frcala s poda. Odšljapkala sam doma da se presvučem, usput pokupila i još jednu mamu koja malo dalje živi da joj dam suhu obleku i isfeniram cipke...pa ponovno na kišurinu po klinca jer su imali samo 2 i pol sata danas...i opetmokra do kože...naravno čim smo došli doma pojavilo se sunce... (p.s.sinek gumene čizme do koljena, vindjaknu s kapuljacom i kišobran...on je po lokvicama usput skakal...ja dobila živčani slom skoro)

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku

Nego, ovaj vikend sam saznala čak 3 dobre vijesti, 3 moje poznanice su trudne. Sve tri su me zvale na kavu i evo da vam napišem kako njihova priča ide:
    Zbilja nema pravila...moja sis 2xtrudna i to kao tvoja treća frendica...oba puta se dogodilo. Ja 8 mj 1. 1 mj 2., onda znam neke koji ne koriste zaštitu, ali ne prate ovulacije i sl i niš do sada(nešto kao prva)...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

angie nek ste vi pokrili! Ja se osjećam kao da ovuliram, negdje sam pročitala da ako je trag sluzi na gaćicama izdužen onda još nije O ali ako je okrugli da onda je. E pa ja sam danas 3x mijenjala gaćice jer curim li ga curim i bome tu ima svega i okruglog i izduženog, s tim da je "zdrava" sluz jer nema nikakv miris, niti me što pecka...Candide sam se uspješno riješila da pokucam o drvo, čak me ni na moru nije davila a obično je obožavala moj mokri badić :@

Počela sam danas piti s MM njegove tabletice (cink, vit C, selen i B12), pa dok to slistimo zajedno kupujemo druge. Mislim da ćemo oboje uzeti neki multivit u kojem je sve zastupljeno, ne može škoditi. Istražujući o Femisan A kapima naišla sam i na dosta negativnih iskustava pa nekako odustajem od njih. Mislim da će mi vitamini i minerali + vrkuta biti čisto ok. Mislim, uzela bi vitamine svakako jer ide zima a tad obično budem bolesna jedno 56 puta. :/

Curke ostale, di ste?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Evo mene. Sutra cu bit vrijedna i citat zaostatke. Nije me bilo par dana imala sam svatove u obitelji pa smo pekli kolace i sve ostalo. To se valjda jos samo u slavoniji radi. Kod mene nista novog ako nedode do 35 dc radim testic

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Anka da otvoriš novo odbrojavanje. nakon današnje avanture grebe me grlo . Ja žvačem gumene prenatalke s folnom i omega3..imaju sve osim željeza...usput tu i tam uzmem kalcij s vitaminom d (kao katjes okus). Također i mm uzme koji bombončić .
    Posljednje uređivanje od tocekica : 05.09.2016. at 21:56

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♡Lista za: 6.09.2016.♡

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~ 50.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 30.dc

Odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~ 15.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 5.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Bebolinica javi nam se. Sve nas zanima kak si i kak je bebica. Hoces li otvoriti novo odbrojavanje u svoje ime?
    Pravila su takva da ukoliko se ne javis do 50dc moramo te brisati sa liste. Ako grijesim, neka me netko ispravi

Tocekica ja obozavam kisnutiii. Ja sam jedna od onih koja voli kisu i jesen :D jel grlo bolje?

MM pije Centravit for Men, a ja Centravit for Women +folnu kis. Jos si planiram prikljucit i kapsule vrkute. Pa kak Bog da!
    November ~~~~~~~ da je O!
    Ja se ovaj ciklus osjecam kao da svakih 10 dana ovuliram. Eo bas i danas mi gacice mokre kao da je O.

Anka da nas iznenadis sa plusicem :D

Jagodice si ziva? Prestali bolovi?

Chiara kakvo je stanje?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Skuhala sam kavicu pa se posluzitese.
    Narancice kod mene je trenutno dobro jer je M napokon stala. Od danas sam 15 dana na duphastonima 2*1. Ovaj mjesec se ne trudimo jer ne zelim ostati trudna dok imam cistu. Koliko dugo muz i ti pijete Centravit?

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutric!

Chiara, hvala na kavici, posluzit cu se.

Narancice, jesi li i ti jesenoljubac poput mene? :D Ja jedva docekala kisu jucer, bila sva razocarana kad se sunce pojavilo popodne. Srecom zivim u Ri pa mi kise zimi ne fali.

Kako si ti, M ne stize nikako?

Anka, vibramo za tvoj plusic!

Jagodice, kako si nam ti? 5dc, sad u nove pobjede! Hops hops. :D

Mi pokrili i jucer iako je O vec prosla, za gust! Ionako smo rekli da cemo ovaj ciklus svaka dva dana, cak se toga i drzimo. Od 6dc hvala bogu nema suse! :D

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

CHIARA, hvala na kavi, baš ju pijuckam. Narancice, nažalost grlo nije bolje .

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj angiebanangie prvotno napisa Vidi poruku
    Mi pokrili i jucer iako je O vec prosla, za gust! Ionako smo rekli da cemo ovaj ciklus svaka dva dana, cak se toga i drzimo. Od 6dc hvala bogu nema suse! :D
    I mi smo prošli ciklus počeli tu taktiku...nastavljamo tako svakako (baš za gušt, a ne samo s svrhom ).Zato sam odlučila ovaj ciklus ne pratiti ništa, nego se opustiti i testirati se (ako dođe do toga) tek 35 DC.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

tocekice baš sam htjela pitat jel se plašiš prehlade. Kad ja pokisnem obično odmah dođe mala prehladica. A ako mi nedaj bože stopala budu mokra onda bude i prehladetina.

Mi nikad nemamo neku taktiku posebnu, al ovaj mjesec smo baš raspoloženi pa je taktika svaki dan, bar jednom dnevno

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo prošli ciklus počeli tu taktiku...nastavljamo tako svakako (baš za gušt, a ne samo s svrhom ).Zato sam odlučila ovaj ciklus ne pratiti ništa, nego se opustiti i testirati se (ako dođe do toga) tek 35 DC.
    Super! Ajme nema vece tlake nego pokrivat sa svrhom, opustanje nula bodova. Ovako kad je keksic ionako svaki ili svaki drugi dan mogu se pravit da ne primjecujem O. :D Stvarno ces cekat do 35dc za piskit? Ja mislim da cu pocet negdje 25dc piskit, imam one osjetljive jeftinjave pa cu se zabavljat.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure jel vi to svaki mjesec piškite prije nego kasni M? Pa kako izdržite taj stres? aaaaaaaaaaa

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jel vi to svaki mjesec piškite prije nego kasni M? Pa kako izdržite taj stres? aaaaaaaaaaa
    Ja ne piskim. Cekam da mi krene kasniti pa onda piskim, ali to je rijetko. Vecinom mi M urani.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hehe... ma ne, ovisno o dostupnosti testova i o tome jel ciklus imao potencijala ili nije. Mi se tek prosli.ciklus nakon visemjesecne pauze poceli aktivnije trudit pa sam sad u optimisticnoj uzivljenoj fazi. :D

Isto mi je tocna u dan-dva pa bi slobodno mogla cekat kasnjenje.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja sam si obećala da ću radit test ako će 5 dana kasniti. Moš si mislit. Trčat ću po njega ko gepard ako će kasniti dulje od 12 h. :D
    Al ja dobijem spotingarenje prije pa ću odmah znat vjerojatno ako tog ne bude. Osim ako vrkuta ne riješi to pa bude normalna menga.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ko gepard :D :D Dobra si!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

November smeđarenje je cesto i u ranoj trudnoci...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozz curke... Na Pelješcu je lijepo i sunčano

Narancice - mislim da bi mogla maknuti Bebolinicu, ako se javi uvijek moze otvoriti odbrojavanje inace, nemam pojma kakva su pravila

Ja danas piskila test i minus naravno ali to sam i očekivala... Ali evo kasni M pa se nadam da nece dugo :/

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Helou!

Narancice bolovi su prestali vec drugi dan. Zapravo nakon kaj sam u sat vremena zrokala 3 tablete bila sam oke
    Kad piskis? Znam da si rekla da ti je jedan ciklus bio 40 dana al i to je proslo...

Mona zao mi je zbog minusa... Nadam se da ti je vrijeme oke i da uzivas i ne bediras se puno!

Curkama koje su u akciji zelim veliki apetit, onima koje su u iscekivanju debele zivce!
    A svima skupa puse!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Chiara znam da je često, al po tome sam već nekoliko x trebala biti trudna. To moja M ima manevre. Baš me zanima iduća (ODNOSNO NE ZANIMA ME UOPĆEEEEEE DAJ BOŽE DA NE SAZNAM!!) kakva će biti.

Mona uživaj na odmoru bez obzira na taj minus, da se vratiš doma lijepo kao nova i u nove pobjede!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Znate kako sam stalno jurcala na wc...došao nalaz urinokulture...sve ok i meni su instant simptomi nestali . Žao mi je da se bebolinica ne javlja...nadam se da je sve s njom i bebicom OK. Cure,nadam se da će novo odbrojavanje uskoro .

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Veče!
    Pročitala sam sve, zapamtila ništa.
    Al mislim ja na vas!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Evo jedan zeleni caj za sve posluzite se

Angie jesam da. Pravi jesenoljubac :D
    Moje M nema jos, hvala na pitanju, ali danas mi je skocila bazalna na 37,1 (a 47dc mi je). Kazem vam ja da se kod mene ne zna tko pije a tko placa. Ujutro cu popiskit test, cisto rekreativno :D

Chiara otici ce cista nakon duphica, pa onda mozete i nove pobjede. Centravit ti mi pijemo zadnjih pola godine.

Tocekice kad smo kod taktika, mi smo imali taktiku i svaki dan, pa svaki drugi pa se zasitimo i prijedje u rutinu. Sad smo ono "kad nam dode" i u vrijeme sumnje na plodne dane :D btw danas sam kupila novu litlle black dress za u krevet bit ce veselo
    P.s odlicno za nalaz! Ja svaki put pred mengu imam taj "simptom" :D

November naravno da pisamo hahhaha pisam i kad kasni, i kad ne kasni, i kad kasni 20 dana. I opet negativno pa negativno. Pisat cu i opet pa cemo vidjet kom ce prije dosadit. Meni ili njemu

Mona zao mi je zbog minusa
    Sada malo uzivaj i odmori se!

Bebolinicu cemo maknuti s liste pa ako se odluci otvoriti odbrojavanje, rado se prebacimo tamo!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro curice!

Ja sam se probudila sa osjećajem da mi je maternica narasla 3 broja. Jedva sjedim koliko je dolje sve onako bolno, nabubreno, naduto..Kad sam te simptome rekla svojoj gin (jer ih imam svaki mjesec 2-3 dana), kaže da je to ovulacija. Sad mi je taaaaako žao što nemam trakice da se uvjerim. A malo mi je skupo kupiti u ljekarni jer znam da ću ih sve u jednom danu iskoristiti. Al ok, zabebit ćemo danas 2x, popodne i navečer, nek se nađe, dvaput je dvaput

Narančice rekreativno hahahahha :D

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Narancice, hvala na caju. Ja cu prvo kavicu pa poslije caj. :D

Taj tvoj ciklus se igra s tobom! Piski ti lijepo, cisto da se testici ne osjete zapostavljeni. :D Svida mi se ovo sa novom oblekicom za krevet! Woo! Muz sretnik.

November lijepo vi bebite, vjerojatno je to O.

Mona, uzivaj nam!

Jedva cekam da dodjem u fazu da mogu pisnut da znam jesmo sta skuhali. Tek sam 16dc, 3dpo, jaoooo.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Uuuuu kak ste vrijedneee! Bravo curke!

Narancice fala na caju, ja volim zeleni s limunom. Eto sad sam ga se pozelila!!
    Jeste zmazali haljinici
    I na kraju, jesi piskila?!

Monice draga nadam se da odmaras. Osjeti se tvoje odsudstvo hahaha. Nadam se da se nisi dala opet u analize...

Mami to se meni jako cesto desi sto kazes procitala sve zapamtila nis. Bitna je namjera

November eto bar ju osjetis. Ma kad ste tak vrijedni kaj ce ti trakice!

Chiara sad da vidis kad si kucicu dole pocistis pa se mrva useli odma!

Angie ajde ajde strpljen spasen hahaha!

Curke trebam vas savjet al malo offtopic!
    Vezano za tatinu svadbu oni inzistiraju da im ja i moj stariji brat nis ne kupujemo! Pa samo onda da bas ne dodemo praznih ruku narucili s interneta drveni stalak koji asocira na srce. Stalak je za 2 male casice i bocicu za liker!
    U stalak i boce i flase dali smo ugravirat njihova imena i datum svadbe.
    A bocicu bumo napunili s domacim likerom/rakijom.

Ja nikak da se odlucim dal je to dobra ili glupa ideja
    Slobodno budite iskrene! Sry kaj vas gnjavim!

Puseeeee

P.S. Narancice sad mi se TOLKO pije zeleni caj da si ga idem umj kave narucit -.-

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Nisam napisala da ovo nismo narucili ja i buraz nego ja i decko. A buraz bude sa svojom curom isto nekaj ali ne znam kaj

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♡Lista za: 7.09.2016.♡

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 31.dc

Odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~ 16.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 6.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jagodo mislim da je to ok ideja nesta sto ce ostati za uspomenu.
    Cure ja nisam radila test. Malo cu pricekati jos.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Narancice hvala za listu!

Jagodice, i meni je to ok poklon, lijep znak paznje.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ola!
    Jagodice meni je ok, znak pažnje i uspomena.

Mona grlim. Odmori, i onda u nove pobjede.
    Narančice popiški nam +!

Ives javi nam se, nadam se da je sve ok.

Ajme koji pljusakn se spustio.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pravila su da se nova trudnica ne skida s liste dok ne otvori odbrojavanje.
    Svaka trudnica smije cekati koliko zeli dok ne otvori odbrojavanje.
    No, ako zelite nova pravila, mislim da imate i to pravo

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jagodice meni se sviđa, volim takve uspomenaste poklončiće!

Meni bi O po kalendaru trebala bit u nedjelju. Jučer me bolilo za poludit, jedva sam parenje izdržala, MM me pitao dal mi je prvi put hahahha. Danas manje boli, nema toliko nadutosti, al bogami nema ni sluzi baš.. Baš sve vodi tome kao da je O bila prije par dana dok sam ono balavila. Al opet nemoguće, jer meni su ciklusi 30 dana. Tko bi znao više???

Vidjet ću sad kako će bit sad do nedjelje i dan poslije.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ciao curke!

November, jesu ti ciklusi uvijek 30 dana? Mozda ce M uranit, odnosno daj boze ne doc. U svakom slucaju pokrivate pa cete je ulovit kako god. U ned ces vec vidjet jel se sta ovulacijski dogadja. :D

Jel nam tko piska?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

♡Lista za: 8.09.2016.♡

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 32.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 25dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~ 17.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 7.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc

šiškice dobro došla u ljubičice!!!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Beti nisam nigdje nasla to "pravilo" za trudnice pa se ispricavam ako sam pogrijesila.
    Bebolinica ce shvatit kad dode

Cure sve vas pozdravljam i odoh prati madrac, moja curka prehladjena i sinoc se po prvi put od kako ne nosi pelene popiskila u krevet
    Ima tko kakav savjet, s cim, kako, na koji nacin oprat? Osusit?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •