Stranica 18 od 56 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kod mene nekaj se čudno događa, jučer popodne vlažna skroz i sinoć na wc kad ono nekaj visi, rano mi za O, a ne sjećam se jel od akcije u nedjelju popodne iscurilo, pa.nika mi nije bilo da iscuri nakon dan i po. Nisam piškila trakice jer sam mislila da je rano. Totalno sam zbunjena.
    Drago mi je da je ives ok.
    Narančice a da ti piškiš?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Moja sluz je danas bijela, gusta, mutna i nekako mrvičasta. Dakle O je prema tome trebala proći. Nisam nešto baš proučavala, ali ostao mi je trag na gaćicama pa sam vidjela.

Meni se dešava da nekad iscuri brzo, nekad nakon nekog vremena a nekad uopće ne primjetim da iscuri (tipa ako zaspem odmah, al moguće da se onda osuši valjda).

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro iz Ri!

Ives, drago mi je da si dobro! Javi nam se kad budes mogla.

Evo ja piskila jutros, 10dpo, nema nis. Ponedjeljak je M dan pa je jos rano, al cisto da vam javim. Malo pis-pis akcije na pdf-u, slabo piskimo u zadnje vrijeme pa da podignem prasinu :D

Kako ste sve danas?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - hvala na učitavanje liste, bile su divne, evo od danas mogu ja preuzeti opet ako se nisi previše vezala? Hehe
    Jos sam na GO ali doma pa mi nije problem

Ives - drago mi je da si dobro, zelim ti brz oporavak

Angie - rano je rano, držim fige...

Ja sam bas bila kod svoje soc gin, dala mi je duphaston za mengu opet i uputnicu za humanu da odradim HSG pa ce mi dati opet uputnicu za Petrovu kada to završim... Eto polako se vraćam u borbu

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona vracaam stafetu. Od sutra sam ja u nekom poslu pa necu imati puno vremena za forum. Ako ikada zatrebas opet zamjenu, tu sam

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Update: Piskila sam jutros, Mami hvala na vjeri u moje cudo, ali nista ni ovaj ciklus. Jednostavno je produzio. Nista neobicno za mene!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Dobar dan ljepotice!

Piški se, dobro, još da je koji + uskoro bilo bi predivno! Ja neću još, mada sve više razmišljam o tome. Jedan dan mislim ovako drugi onako, sva sam zbrčkana. Vidjet ću. Čekam M svakako!

Pijem zeleni čaj, a u zadnja 2 dana mi je baš muka od njega, blj, mijenjat ću ga. Čime bi mogla? Kadulja? Od matičnjaka budem umorna, on mi je nekako za prije spavanja. Htjela bi spojit ugodno s korisnim pa pit neki dobar za sve dolje. Možda neven?

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mona i ja bi na listu, 23.dc danas

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 14.9.2016

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 55.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 38.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~~23.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 13.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

xavii - sretno na listi

Narancice - ukrala sam ti srca, baš lijepo izgledaju na listi i thanks

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Juhu Xavii nam na listi!! Sad ce to srecu donjeti!!

Piskalice moje drzim fige da se minusi pretvore u plusice!!

Mami mozda je uranila O? Ja sam pred par ciklusa isto uocila rastezljivu sluz odma nakon M dan dva! A i citala sam da ak se unosi vise vode u organizam da utjece...

Monice jel tebe to opet M zeza! Pa *****u misa kaj glumi?

Ninciiiii kako si? Javi kak je prosao pregled!

Moram vam se povjeriti. Danas pricam sa sogorom koji je mladi od mene i tak doso kod mene da mu dam neke savjete na ljubavnom polju...I pita me "...jeste vi jucer navecer kaj radili ". Ja se pravim glupa a kaze mi. "Joj daj nemoras meni sad tu..." Hahahah. Inace zivimo jedni iznad drugih a ja i dragi smo bili u dnevnoj sobi koja nije vratima odjeljena nego samo prolazom. Aj bar sam prozore zatvorila

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - da da opet me zeza ali svejedno sam dobre volje, godišnji baš dobro dođe :D
    Joj tak i mi, živimo iznad šogorice i šogora i jednom su prokomentirali da se tješe da su to neki drugi zvukovi
    Ali i oni su trenutno u istim radovima pa potpuno razumiju :D

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

A bolje i sogor nego svekrva
    Jedino si kontam ak nas je on cuo kad je iso po haustoru onda tak moze svako hahah. Sreca da me bas briga

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jagodice kaj te briga uživaj.
    Ma nisam sigurna da je o, danas sam uhvatila najtamniju trakicu od kad piškam po njima skoro pa pozitivna i nekak sam si mokra,, morat ću to iskoristit.
    Xavii dobro dolšla nazad.
    Mona drago mi je da si ok. Godišnji baš dobro dođe još da je češće.
    Narančice pa baš sam se nadala.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mami onda sve znas!! Akcija danas, sutra, preksutra pod mus!!
    Bas mi zvuci ko O.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Kao što možete vidjeti, novi sam član.

za početak želim vam svu sreću i da uskoro ugledate dvije crtice za kojima tako jako čeznemo..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jagodice čin popijem kavu, napadam.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Bajbiblue dobrodošla! Reci nešto o sebi...I naravno, kako cure kažu, čim prije otišla!

Jagodice hahahahha, mene je tako mama pozvala na red dok sam još hodala s MM i živjela s njima pa je dolazio k nama...Jedno jutro mi je samo rekla "može li to malo tiše?" a ja njoj "isto vrijedi i za tebe" ahahahha, smijale smo se na kraju ko luđakinje :D

A svekrva (DA) nas je jednom prilikom ulovila u hmmm, činu gdje sam ja na koljenima :D

Mene bode malo jajnik, noćas sam ga baš osjetila, a i jutros..21.dc je..I ponovo sluzi ko u priči. Ništa mi više nije jasno.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro ekipica!

Bajbiblue, dobro dosla! Nadam se da se neces dugo zadrzati.

Ajme keksic i family u blizini, i mi smo svasta izvadjali. :D Nije nas nitko jos ulovio (November kako ste prezivjeli taj horor kad vas je sveki ulovila??) :D, ali sigurna sam da nas se culo par puta, ako nista zbog skripanja kreveta.

Pisnula ja i jutros, big fat nothing. Sad necu biti u prilici piskit prije nedjelje, ako se M ne pojavi do onda budem. Mozda je i bolje da necu moc piskit dva dana, ovo gledanje vanisha na stapicima postaje dosadno.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nikako, još se oporavljamo od toga i mi i ona hahahha, sad je već smiješno ali u tom trenu ne znam koga je više bilo sram, mene, njega ili nju, samo je brzo zatvorila vrata i pobjegla, pravili smo se i pravimo se dosad da se to nije dogodilo :D bilo je u njenoj kući, al tko joj kriv kad nije kucala!!!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Angie nasmijes me! Ma pusti testice, kak Narancica kaze, on njoj minus a ona njemu "kaj ti znas!"
    Vidis da si pozitiva i nemoj da te bediraju ti testici!

Bajbi dobro nam dosla! Koja rijec o tebi? Ili si pisala vec na upoznavanju?

November hahahahh jesi joj rekla da se molis prije spavanja?

Joooj skripavi krevet! Strasno! I to bas dok smo zivili s njegovima!
    A jednom je buduca sveki uletila u sobu, al posto smo ju culi, i bili goli samo od strula nadole, samo smo se "odspojili" i pokrili. I sve super. Ona usla, rekla nam kaj imala. Malo cudno gleda mog decka al to sigurno radi ko zna cega! Ona izade, ja pogledam decka i imam kaj vidjeti. On cijelo vrijeme (nesvijesno) vitla u ruci boxerice koje nije stigo navuci na sebe!!

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

ej curke, evo izvjestaja s pregleda - curka mi je poprilicno napredna, po ZM smo u 29tt, ona je po mjerama na 32tt, ali meni je secer uredan, imam pravilan prirast tezine (taman po sredini krivulje po onim nekim tablicama), jako sam aktivna cijelu trudnocu, bebacica ne pokazuje nikakve simptome velikih beba cije mame imaju gestacijski dijabetes, tako da se dr. uopce ne brine, nego misli da nas je uhvatio u fazi intenzivnog rasta pa da ce se do sljedeceg pregleda za 4tj to unormaliti. ako ne, imat cu veliku bebu, a i to nije cudno jer smo mi oboje visoki. inace, imamo 1750g sve ide super, ja nikako da usporim, za mjesec dana picim na porodiljni (iss, kud vec?!??!), a do tada tempo ubitacan mozda se mala pozurila narasti da se sto prije rijesi hiperaktivnog inkubatora. curke, zelim vam sto prije plusice koji nece pobjeci s odbrojavanja, nadam se da je s bebolinicom sve ok, kada se vec tako dugo nije javila, a vi ostale, puno prasine da sto pirje ukrasite listu novim stupicima

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Vidiš to mi nije palo na pamet kao izgovor hahahha

Ja sam čvrsto odlučila da neću piškiti ipak ovaj ciklus, jer sam nekako uvjerena da neće biti ništa, i to mi je ok, a mislim da će kroz 2-3-4 ciklusa se pokazati +, ne znam, imam tako neki osjećaj...

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

November, hvala na tako toplim riječima.

ukratko, 21 godina, MM 26 , odlučili se na dvije crtice koje ne dolaze već 6 mjeseci, medicinski sve uredu, čak mi je ginić rekla da nema ni upale, da nemam potrebe ni za čajem..

a vidi, puf!

MM sve okej. I eto nas tu gdje smo.
    Navodno sam krivac ja, i moje razmišljanje. Tako da... still go on

Pusa curke

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo nama teče 9.mjesec pokušavanja. Relano gledajući to je sve još uvijek vrlo kratko. Ali nemaju oni pojma koliko mjesec može biti dug!!!

TM je već išao na spermiogram?

Koliki su ti ciklusi?

Kupi si čaj od vrkute, on je dobar za sve ženske tegobe, može ti biti samo od pomoći, čak i kad je sve ok kao što i je, može ti doći kao neki "klik" - ono, nešto sam poduzela...A i ok je za piti, meni baš fino paše navečer, čak i nezaslađen!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bajbiblue dobrodosla i da sto prije ugledas 2 crtice.
    Ostale curke kako ste?
    Mona vidim da ti je lijepo i da uzivas. Odmori jos malo.
    Bila sam na utz stitnjace i u redu je. Hormoni su mi odlicni. TSH je 0.5, napokon nesto dobro. Od iduceg mjeseca ce nadam se krenuti sve na bolje...
    Anka kako je na novom poslu?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 15.9.2016

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 56.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 39.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~~24.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 14.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

November: Da, jeste.. A mjesec k'o godina..

Kod mene ciklusi 28-30 dana.. A ja sam odlučila da odustanem, ako bude sudjeno, valjda ce biti.. Ne znam sta da radim vise.

Kakva je situacija kod tebe?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bejbi - dobro došla samo polako 6mj je ok vrijeme još... nekad treba biti strpljiv Ali zamisli koje će veselje biti kada ugledate plusek :D
    Ako želiš biti s nama na listi javi koji ti je dan ciklusa

Chiara - super za dobre nalaze, to je jako bitna stavka Kakav je plan za dalje?

Ninci - sretno dalje, drago mi je da sve ide školski... i meni bi baš dobro došao sad jedan porodiljni

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara - super za dobre nalaze, to je jako bitna stavka Kakav je plan za dalje?
    Plan je takav da cekamo M i onda fm 7-8DC da se vidi dali je cista pukla. Ako je, onda nas ceka inseminacija.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Izgleda da moj odgovor nije došao, prije svega:

November; Jeste, sve superiška. Moj ciklus 28-30 dana. A ja nemam pojma sta uraditi vise, ne mogu biti pametna kontam i odustati, ako bude sudjeno-biće!
    MonaLi, iskreno, nemam pojma kako to sve ide Ja se tek prikljucila i pokusavam se uklopiti, vidim vi ste uveliko curke svasta prosle! Znate puno više nego ja, ja se trudim citati vas, i pratiti koliko je moguće, i ostajem drzati vam fige da ugledate plusice jedna po jedna

P.S; zaboravih napomenuti, 6 mjeseci ciljanih, a godinu dana bez čivanja uopće. Tako da..

Koja je sada normalna granica, godinu da ne dodje do začeća ili dvije? Prije je cini mi se bilo dvije.
    A mi smo se također godinu dana čuvali prirodno, je li to ima neke veze?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - sigurno si jako uzbuđena? Nadam se lijepim vijestima na FM i inseminaciji vrlo brzo :D

Bajbi - ma kakvo odustajanje? Nemoj da te sada operem tu pred svima
    Godina dana pokušavanja nije tako strašno... Što misliš pod ciljanim odnosima? Da li pratite ovulaciju kod ginekologa?
    Ako ne, bilo bi dobro da evenutalno to čekiraš... Jesi vadila hormone?
    Ako želiš biti na listi kažeš mi koji ti je dan od početka zadnje menstruacije i stavim te na listu, onda svi skupa odbrojavmo do iduće menstruacije i nadamo se skupa da neće niti doći

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Mona Li: Na ciljano mislim da sam čitala o tipa simptomi ovulacije, i vidim da je na ciklus kakav ja imam 14 ti reicmo dan, i tada iskorisitm, ili kada vidim rastezljivu sluz, onda isto. Drugačije ne znam haha

Jednom sam bila na kontroli kod ginića i rekao mi imaš cistu(folikulu) 2,3 cm dao mi neku inekciju, da pukne i rekao sljedeca 3 dana praksa, ovulirat ces i bom' ja se najvise tada ponadala, i ono kasni 4 dana, ja test-negativan, a on pregledao me dan prije i rekao na UZV vidi neko zamucenje sumnjao je na trudnocu.. i dan posle ja dobijem. I tada mi je svijet stao(malo ironicno jer vi se sigurno duze borite od mene) ali vjerujem da znate taj osjecaj kao da ti beton na grudi padne, i samo suze teku i teku.. I od tad, rekoh ne mogu ja ovako vise, svako vjesticu da plačem nasikiram se, odmah mislim da ću provesti zivot bez djece bla bla )

Ja ti drage moje i ne znam za te hormone gdje se vade ni koje trebam vaditi Kontam sve biće sljedeći mjesec i tako u nedogled!

bebolinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Cure, sjećate se mene? Seoba, organizacija vjenčanja, problemi u obitelji i tko zna što sve ne su me odaljili sa foruma.
    Samo da vas pitam kako ste mi?
    Ima li kakvih plusica?
    Ja sam vam dobro. Danas smo 8+1.. I da..s namjerom govorim u množini.. Cure, saznali smo da čekamo blizance <3 još uvijek nismo svjesni što se dogadja i stalno mislim da ću se probuditi iz nekog sna.
    Tako da moja trudnička prašina koju vam ovim putem saljem leti 2 puta dalje, 2 puta jače.
    Mislim na vas. nadam se da ste pozitivne, snažne i vesele!

Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroo, kavica!
    Nisam ju dugo skuhala.
    Bebolinice čestitam!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutrrrooooo

Bajbiblue - nakon godine dana se polako kreće s pretragama. I nemoj posustajati, ti si stvarno jako mlada, vjeruj da će bebač doći! Dali ti ginekolog prati ovulacije ili sama?
    Ja to nekako gledam, ako se desi odmah ili neplanirano, divno je, ali ako se desi nakon mjeseci/godina truda, muke, suza...e mislim da je to neopisiv osjećaj! Jedva čekam vidjeti

bebolinice čestitam jaaaao blizanci

Meni se jutros zavrtilo i to prilično dok sam išla na posao, morala sam stati i primiti se za stup dok ne prođe vrtoglavica. Bit će da je tlak podivljao...Mada se i sad bezveze osjećam.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro. Mami hvala na kavici. Bebolinice bas si me razveselila jer sam se bas zabrinula za tebe buduci da se nisi javljala. Cestitam na dvostrukom blagoslovu. Kad ces otvoriti novo odbrojavanje?
    Bejbi November ti je dobro rekla, nakon godine dana tvoja ginekologica te salje na daljnje pretrage. Iako mozda nece htjeti odmah davati jer si mlada. Ja sam se sa svojom isto natezala jer mi je govorila da treba vremena i strpljenja i da ce se desiti trudnoca. I nije se desila...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bebolinica - čestitam.... Prekrasne vijesti želim vam svu sreću...

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bebolinica, cestitam!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Angie, danas si ti dosla na svoje buduci da pada kisa.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

November,Chari ne znam sta se desi sa mojim postovima, pola ih nema što ne odgovorim, uglavnom, sama sam kao pratila ovulaciju, na moj ciklus od 28-30 dana ide ovulacija navodno 14-ti dan, a i kad vidim onu sluz prozirnu i rastezljivu tada iskoristim al eto.. mozda to nije to.

Jendom sam otisla na kontrolu giniću mozda je bilo 7 dana prije menustracije i ona mi veli da imam na desnom jajniku cistu(folikulu) 23 mm, i dala mi inekciju za pucanje i kao sljedeca tri dana praksa, i tada sam se najvise ponadala i kasnila mi vjestica 5 dana i na kraju boom. To je ubjedljivo najveca bol i razocarenje koje sam osjetila.

I od tada pokusavam izbiti iz glave zelju za trudnocom, kontam kako je moguce da tad nije priošlo nakon te inekcije

@Chari kakva je situacija kod tebe?

Pusa

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Gdje pada kiša, hb kod mene ne.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mami u Rijeci pada.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bebolinice, čestitam ti od srca . Ovaj mjesec otpisujem. Nema keksa .

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Angie, danas si ti dosla na svoje buduci da pada kisa.
    Daaa :D
    A najljepse je kad pada a ne moras van pa se nadam da ce i sutra.
    Dosta danas pada, na cesti je show program.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ne moram ici nigdje, ne radim pa sam doma. A sutra bih trebala u shopping.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 16.9.2016

(Ne)čekalice:

Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 57.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 53.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 40.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~25.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

November~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 15.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

November,Chari ne znam sta se desi sa mojim postovima, pola ih nema što ne odgovorim, uglavnom, sama sam kao pratila ovulaciju, na moj ciklus od 28-30 dana ide ovulacija navodno 14-ti dan, a i kad vidim onu sluz prozirnu i rastezljivu tada iskoristim al eto.. mozda to nije to.

Jendom sam otisla na kontrolu giniću mozda je bilo 7 dana prije menustracije i ona mi veli da imam na desnom jajniku cistu(folikulu) 23 mm, i dala mi inekciju za pucanje i kao sljedeca tri dana praksa, i tada sam se najvise ponadala i kasnila mi vjestica 5 dana i na kraju boom. To je ubjedljivo najveca bol i razocarenje koje sam osjetila.

I od tada pokusavam izbiti iz glave zelju za trudnocom, kontam kako je moguce da tad nije priošlo nakon te inekcije

@Chari kakva je situacija kod tebe?

Pusa

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bajbi - ta injekcija je samo tu da osigura ovulaciju za cca 36 sati, ali nista drugo. Ne povećava šanse za trudnoću.
    Folikul bi i sam puknuo. Ali nije mi jasno kako ti je M došla 4-5 dana nakon navodne ovulacije? M dolazi cca 14 dana nakon ovulacije
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 16.09.2016. at 22:57

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

MonaLi možda sam ja.pomiješala.malo dane, ali uglavnom znam da sam tad shvatila da mi ovulacija zapravo nije kada sam ja mislila da jeste.. Danas sam posebno nervozna, ujedam, sve me ovo čini depresivnom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •