-
Jutrooo curke!
Meni je M završila 4.dc, jupiii. I to taj 4.dan je išlo nešto malo, dnevni uložak je bio dovoljan. Narančice vjerujem da vrkuta skrati M, eto i meni je i M i ciklus skratila.
I ja sam 91.godište, i mi smo čekali da se zaposlim nakon faksa, onda jesam, onda smo čekali da bude nekako osiguran posao, onda je, a MM ima siguran i super posao godinama. I dalje nije "pravo vrijeme", jer imamo svašta nešto, ali živimo sami, imamo svoju kuću, radimo oboje, mladi smo i zdravi, mislim da pravije vrijeme neće doći!!!
Mi ne pazimo da su "poze za začeće" baš, jer kad bebimo onda bebimo uvijek iz ljubavi i strasti, nismo još došli do toga da "samo" radimo bebu... Ako mi se hoće biti gore, onda i budem. Ali većinom promjenimo 2-3 poze pa završimo da je on iza ili gore.
Sad kad tako pišem, čini mi se da se možda i ne trudim dovoljno oko bebe. Jer iako su prošli mjeseci, još uvijek nije onako - e sad moram biti trudna i sve ću napraviti za to!!! Da, pijemo svašta nešto i on i ja, znam kad su mi plodni dani (valjda haha), bebimo redovno, spavam sa spermićima u zadnje vrijeme...Možda sam ja iznimka pa kod mene opuštanje ne vrijedi i tek da počnem jako paničariti i pratiti sve živo ću ostati trudna :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma