Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo, ja..tvoja karta pokazuje da si ovulirala 14DC i da se sada nalaziš u luteinskoj fazi viših temperatura(ako ti je prosječna temperatura u folikularnoj fazi 36.4 onda ti je 36.7 ok temperatura iza ovulacije). 13 i 14 dan si imala pad temperature uslijed ovulacije (normalno) s tim da ti je temperatura u prvim danima luteinske dosta niska i karta ti pokazuje da je vjerojatno pogrešno mjerena(nisu plave točke, već samo kružić). Temperatura će ti pasti pred ili na sam dan M, a ako si T ostat će ti malo povišena.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    evo, ja..tvoja karta pokazuje da si ovulirala 14DC i da se sada nalaziš u luteinskoj fazi viših temperatura(ako ti je prosječna temperatura u folikularnoj fazi 36.4 onda ti je 36.7 ok temperatura iza ovulacije). 13 i 14 dan si imala pad temperature uslijed ovulacije (normalno) s tim da ti je temperatura u prvim danima luteinske dosta niska i karta ti pokazuje da je vjerojatno pogrešno mjerena(nisu plave točke, već samo kružić). Temperatura će ti pasti pred ili na sam dan M, a ako si T ostat će ti malo povišena.
    rijetke ovdje me znaju, ne pisem vise. ali na ovo moram dodati da je lijep skok na 8dpo koji moze ukazivati na implantaciju
    sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •