Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Curke pozdrav. Nesto me muci. Naime zadnja M mi je trajala krace i nije bila tako oskudna kao inace. Uz to mi je lice kao u curice. Puno pristica. I neka prehlada me uhvatila. Znam da tesko da sam trudna ali ipak sumnja postoji jer sutra idem kod koznoga da mi odstani bradavice. Zadnji put je odgodio jer sam mu rekla da se trudimo oko bebice a poseg je pod lokalnom anestezijom. Tako da imam malecki upitnik. Sta vi mislite?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Natalie ako imalo sumnjas da si trudna, radije napravi test pa ces biti na miru.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Natalie38 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke pozdrav. Nesto me muci. Naime zadnja M mi je trajala krace i nije bila tako oskudna kao inace. Uz to mi je lice kao u curice. Puno pristica. I neka prehlada me uhvatila. Znam da tesko da sam trudna ali ipak sumnja postoji jer sutra idem kod koznoga da mi odstani bradavice. Zadnji put je odgodio jer sam mu rekla da se trudimo oko bebice a poseg je pod lokalnom anestezijom. Tako da imam malecki upitnik. Sta vi mislite?
    di bradavice?
    Lokalana anestezija može u t.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Na vratu u pod pazuhom. Lokalna. Zadnji put kad sam bila sam rekla da postoji mogucnost da sam trudna pa nije htio.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Natalie38 prvotno napisa Vidi poruku
    Na vratu u pod pazuhom. Lokalna. Zadnji put kad sam bila sam rekla da postoji mogucnost da sam trudna pa nije htio.
    Najbolje je izbjegavati lokalnu u prvom tromjesečju(kao i sve lijekove). Lokalni anestetici(barem oni koji se koriste u stomatologiji8moja struka)) su sigurni u T, tj. nije dokazano negativno djelovanje na plod. Ako ti bradavice ne smetaju, ostavi ih. Bez obzira na T, anestezija donosi neke rizike kao što su toksična i alergijska reakcija. Najčešće dolazi samo do vazovagalne reakcije...mučnina, vrtoglavica i padanje u nesvijest, ali ona je psihogenog karaktera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •