mona što ne štima s uzv-om?kad bi trebala na inseminaciju?
sarasvati mislis da je bol u jajniku bila ovulacija![]()
mona što ne štima s uzv-om?kad bi trebala na inseminaciju?
sarasvati mislis da je bol u jajniku bila ovulacija![]()
Ne znam, moguće. Ali sad je već dosta mjeseci iza nas da sam osjećala tu neku bol i M bi svejedno dolazila oko 14 dana poslije. Tako da mi to ništa nije garancija. Sad je već tako i onako prošlo to neko vrijeme koje sam smatrala da je mala razlika između potencijalne braće ili sestara, pa ono...kad bude, ako bude.
Ne znam hoću li baš odmah za dva tjedna. Zadnja M je bila ona prije trudnoće, koja to na kraju nije bila, tako da ne znam u kojem sam dijelu ciklusa. Ali ne dođe li dva, tri tjedna, budem kupila test. Kad osjetim da je možda vrijeme :D
Anka, cure su rekla, nažalost, ne moraju produžiti ugovor
angiebanangie, nisam se susrela s hpv-om pa i ne znam što i kako u tom slučaj iz prve ruke.
Jesam li propustila što je sa Suncokret?
Narancice, kako glava?
Natalie, i mene nekad ošine pomisao na vrijeme. Nije mi ni trenutak žao za godine kad sam rodila prvo, ali ne mogu si (još uvijek) izbiti iz glave kako sam razmišljala da će i druga beba doći onaj čas kad mi poželimo.
Chiara, žao mi je što nije bilo O. Znači možda uspije iz kućne radinosti ili ulovi još ponedjeljak koji dolazi?
Kad nam se otvara nova tema? svi plusići zajedno? Ili? Čekaju li se potvrse s uzv-a? Kako to ide?
(ps. pišem s kompa što se možda vidi po dužini posta)
Natalie, i mene nekad ošine pomisao na vrijeme. Nije mi ni trenutak žao za godine kad sam rodila prvo, ali ne mogu si (još uvijek) izbiti iz glave kako sam razmišljala da će i druga beba doći onaj čas
U potpunosti si u pravu, Koji vrag me je uopce terao da istrazujem na netu sve vezano za trudnocu u kasnijim godinama. Mozda se ne bi toliko nervirala.
A razmisljanje da ce doci od prve , hhhha kao da citam svoje misli.
Ali tjesi me jedna pomisao. Da ne imati jos jedno dijete toliko dugo je ispravna odluka koliko god je tesko. Jer nam je stvarno bilo tesko dok nismo stali na noge i imati jos jedno dijete u takvim okolnostima je krajnje neodgovorno. A drugo ako ce biti ce biti.
Joj curke. Poboljsale ste mi raspolozenje i od srca vam svima hvala......
Evo i sunce je u ovoj smotanoj njemackoj izaslo koliko got do bilo nemoguce.