Stranica 37 od 56 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Angie to je u sklopu KBCRi, u gradu.
    http://www.zzjzpgz.hr/index.php?show...e=radnovrijeme
    Cim dobijes epruveticu s brisom, to nosis njima sto prije. Mislim da u sat vremena moras donijeti i predati. Iz ovog clanka sto si zalijepila, mislim da nije nista tako ozbiljno, pogotovo za trudnocu.
    Anka ima li kakvih simptoma osim vjetrova? Sta muz kaze?
    Mami kako si ti?
    Da li netko koristi Dash prasak? Koji je dobar, tekuci ili praskasti? Koja boja?

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Aha tamo gdje nas i krv salju vaditi! Ok, hvala ti puno!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    Narancice hvala na pitanju dobro se osjecam osim sto me pate vjetrovi vec mi neugodno bude same sebe. Kakvo je stanje kod tebe?
    Joj, mjenjala bi svoje glavobolje za tvoje vjetrove
    Uzasno me glava boli, i vise ne znam sto da radim. Preko dana je to jos izdrzivo al navecer bi plakala od boli. Popila sam samo jedan paracetamol pa sam imala griznju savjesti iako znam da smijem popit. Al opet gledam, radije cu pretrpit par dana nego unosit to u sebe...
    Vjerujem i da me nervoza pere od toga, a inace nemam niti mucnine, niti sam napuhana.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Chiara ima jos puno simptoma ali to vidim da bude kod vecine grcevi u stomaku,bolne cice i malo jaci apetit ali ovi vjetrovi me izludise. Muz je odusevljen kad sam mu rekla jos pogotovo zato sto ga je jako patio taj sgram i to sve. I odma mi je izjavio mi ce mo sigurno imat curicu.
    Narancice ja se nadam samo da necu imat mucnine zato sto planiram odradit ovo do Bozica ako bude sve ok i ako dr dozvoli

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mami - što se za hašimoto ne dobiva terapija? Rekao mi je radiolog jučer da ću vjerojatno dobiti neku terapiju, ma budemo vidjeli...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Mami - što se za hašimoto ne dobiva terapija? Rekao mi je radiolog jučer da ću vjerojatno dobiti neku terapiju, ma budemo vidjeli...
    Nisam Mami, ali mogu odgovoriti. Za hipotireozu se dobiva terapija, najcesce Euthyrox, Letrox, Tyraq da snizi TSH. A hashimoto su uvecana antitijela i za njih lijeka nema. Mogu se sniziti prehranom i selenom.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - aha, hvala... Iako me zbunjuje to sve, meni su antitijela na nalazu super...
    Baš sam živčana i nervozna. Ne znam di da idem sada s tim nalazom... Pojma nemam. Nemam vremena se naručivati u bolnicu i čekati pol godine termin.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

monali, ja ti mogu preporuciti dr. skaru u poliklinici leptir, ako hoces to jednostavno i brzo rjesiti. i kvalitetno.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 28.10.2016. at 13:35

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj angiebanangie prvotno napisa Vidi poruku

Cujte ovo, dosao mi nalaz PAPA testa i upucuju me na test za HPV. Lani mi je papa bio cist kod drugog gina, kod ove mi je stalno neki kuki. Nisu na nalazu ni naznacili CIN, samo pise da ucinim test za HPV. To je 500 kunica iz dzepa, a nisam sigurna ima li smisla testirati se kad HPV sam po sebi nije izljeciv? Ima li koja iskustva s time?

To što moraš napraviti tipizaciju za hpv ništa ne znači,
    ja sam ju radila prije dvije godine (radila sam papu svaki 6mj, nala bio loš, pa dobar, pa loš i tako jedno vrijeme), napravila sam tipizaciju, negativno na hpv (s time da se tipizacija radi na nekoliko najčešćih podvrts hpv-a), dobila sam neku terapiju preventivnu, i to je to. Nakon toga svaki papa test uredan...
    Držim fige da nije ništa..

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    monali, ja ti mogu preporuciti dr. skaru u poliklinici leptir, ako hoces to jednostavno i brzo rjesiti. i kvalitetno.
    Dr. Skaro je odlican. Privatnik je pa ne znam kakav je cjenik kod njega. Jedino on u Hrvatskoj prepisuje prirodne hormone za stitnjacu. Samo ih je problem dozirati.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Evo već sam se naručila, hvala curke

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    To što moraš napraviti tipizaciju za hpv ništa ne znači,
    ja sam ju radila prije dvije godine (radila sam papu svaki 6mj, nala bio loš, pa dobar, pa loš i tako jedno vrijeme), napravila sam tipizaciju, negativno na hpv (s time da se tipizacija radi na nekoliko najčešćih podvrts hpv-a), dobila sam neku terapiju preventivnu, i to je to. Nakon toga svaki papa test uredan...
    Držim fige da nije ništa..
    Hvala, Cheerilee!

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ja imam pitanje, vidim svi pitate jedne druge za sluz, ja to skoro pa ne primijetim kod sebe Jel to nešto jako bitno imati?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bejbi ne mora znaciti da ju nemas ako se ne vidi. Neki imaju vise, neki manje, ali mora je biti da bi spermici dosli do jajne stanice.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Narancice super su ti i avatar i potpis.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

CHIARA Nije da nemam nikako, nekada je primijetim, više sam je primjećivala dok nisam obraćala pažnju, nego sad kada znam za nju
    Hvala na brzom odgovoru

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ja opce nemam tu sluz, bar ju ne vidim.
    Pijem ulje noćurka ali nista :/

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ja opce nemam tu sluz, bar ju ne vidim.
    Pijem ulje noćurka ali nista :/
    Kad sam pila macinu travu, sluzi je bilo jaaako puno. Ali ja je i inace imam.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ne znam jel smijem to piti uz Klomifen i sve ostale tablete sto pijem :/

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - da li je opce bitna sluz kod AIH-a? Mislim oni vrate spermu tam di treba doci kaj ne?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Chiara - da li je opce bitna sluz kod AIH-a? Mislim oni vrate spermu tam di treba doci kaj ne?
    Oni otvore cervix i ubace malce dublje unutra da se oni ne moraju puno muciti i plivati, tako da sluz nije toliko bitna. Za macinu travu ti ne znam dali smijes. Procitaj malo po googleu.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Drzite mi fige za sutrasnju fm. samo da vidi da je folikul prsnuo i da je O prosla. Ako nije, onda smo inseminaciju imali prerano. Neki daju i stopericu, ali ja ju nisam dobila.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Drzim fige, javi nam

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Chiara - drzim fige!
    Kako je lijepo vidjeti listu !
    Ja sam danas dobila spoting, dva dana ranije. Jos se nadam jer sam i u prijasnjim T imala spoting i to dosta jako prva 3 mj. A sutra sam planirala raditi test ujutro. Sad ne znam dal da ga radim ili da cekam u sta ce se ovo razviti.

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Vecer curke. Mene jos uvijek muci osip i sad me jos uz sve uhvatila neka depresija. Prestala sam piti caj vrkute i kako nije bilo poboljsanja sam otisla poslije posla dezurnom doktoru. On je pametnjakovic zakljucio da nirj od caja nego da se previse tusiram ( svaku vecer ) i da imaj higijensji akcem. Koja je to budaletina mi se cini. Ne znam sta da kazem. Inace cini mi se da su mi plodni dani prosli i da nismo uspjeli napraviti mrvicu. Bez obzira sto smo se skoro svaku vecer druzili . Ljuta sa na sebe sto sam toliko cekala pa eto sad odjednom u 38 sam odlucila se za bebu. Glupaca mislila da eto super se osjecam izgledam mlade pa nema beda. E sad vidim kakva je realnost. Ne primjecujem nikakvu sluz kao dokaz ovulacije niti neke bolove tako da mi se cini da je niti nemam . Budem vidjela jos koji mjesec a onda je najbolje da se pomirim. Ipak imamo prekrasnu curicu i trebamo biti zadovoljni jer koliko parova nemaju ti srecu kao mi.
    A curke budice mamice bas sam sretan zbog vas!

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

I oprostite na greskama u pisanju. Mobitel mi je u komi

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Narancice super su ti i avatar i potpis.
    Hvala draga
    Posipam te brdom baby prasine ~~~~~~~ da i ti za 2 tjedna dodas novi potpis
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 28.10.2016. at 20:57

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Natalie - koliko dugo pokušavate? Jeste razmišljali o MPO? Ne treba odustati dok ne probate sve, ako želite

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutro curke. Natalie nemoj tako mozda bebac bas uskoro dode. Vidi mene ja nit sam imala redovite M. Niti je bilo sluzi,los sgram kod dragog ma sve naopako. Vec sam si misla da nikad necu bit mama a eto docekala ja svoj +. Sad samo cekam da odem kod dr da potvrdi jel sve ok imam neku tremu.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Natalie, dobro cure kažu, ako imate želju niste još sve opcije iscrpili. Da li se barem malo osip povlači ili je sve isto? Možda da nakon vikenda odeš kod svoje doktorice pa te može uputiti specijalistu da pogleda..

Anka vjerujem da je sve dobro. Zaboravila sam što si napisala, kada ideš na pregled?

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Jutro svima. Jos jedan kisni dan je pred nama,

MonaLi. Ma ne pokusavamo dugo, nekih tri mjeseca al sam sama na sebe ljuta i frustrirana zasto nismo prije pokusali. Ali nije jednostavno bila situacija. Financije, prije dvije i pol godine smo se preselili u Njemacku i jednostavno me je bilo strah. SAda kada situacija dolazi na svoje je mozda prekasno.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Marle. Osip se nije pogorsao ali ne prolazi. Inace jucer sam bila kod doktrora pa mi je dao neku kremu pa cu probati. Nudio mi je i tablete ali nisam htjela uzeti jer nikada ne znas.

I osjecam se krivom jer tu ima toliko mamica koje jako dugo pokusavaju a ja kukam vec nakon tri mjeseca.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Marle i ja se nadam da ce sve biti ok. 7.11 sam narucena na pregled. Za sad sam rekla samo muzu i sestri a ostalima cu obznanit tek kad dr potvrdi. Kako ste vi ostale curke jeste odmsh svima rekle ili?

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Natalie, sve imamo boljih i lošijih dana,samo ti nama kukaj, između ostalog zato i jesmo sve tu - da jedna drugoj budemo podrška i da poguramo dalje kada se nekoj od nas čini da sve stoji Nadam se da će vam se ostvariti želja za još jednom bebicom. Možda da nabaviš trakice za ovulaciju pa da ju probaš pratiti, čisto da budeš mirna da ju imaš?

Anka, ja znam jedan par koji nikome nije ništa rekao do 3.mj. Ja mislim da bi kao i ti, pričekala pregled i onda rekla obitelji i najbližim prijateljima. Ostalima kad sami vide
    Posljednje uređivanje od marle : 29.10.2016. at 10:52

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure evo mena sa fm. Nije bila O. Moram u ponedjeljak opet.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Chiara i šta sad?
    Natali razumijem te u potpunosti.
    Ja sam ovaj mjesec se baš razočarala, ne što jr m došla neho sam napokon spoznala činjenicu da du mu dani odbrojani. Još mali i 39, šanse su sve manje i naš me pogodilo.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ciao cure!

Chiara, zao mi je sto nije jos bila O. Bas je bezobrazna! Vibram za ponedjeljak!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara i šta sad?
    A nista. Rekao je da vidi da je folikul izoblicen i da samo sto nije pukao i da pokrijemo danasnji dan. Inseminacija je bila u cetvrtak, a spermici zive (po njegovom) 48 do 72 sata. I da dođem u ponedjeljak.
    Natali nista jos nije izgubljeno. Premalo se trudite da bi se trebala zabrinjavati. Isto vrijedi i za tebe Mami, ne zabrinjavaj se.
    Anka pa brzo ce tvoj pregled pa ces nam novu temu otvoriti.
    Narancice baci vagon trudnicke prasine, mozda pomogne.
    Eci nadam se da taj spotting ne znaci M nego trudnoca.
    Mona kako si? Kad ides u "Leptir"?
    Marle sta ima?
    Angie jesi uspjela dobiti uputnicu za bris?

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara i šta sad?
    Natali razumijem te u potpunosti.
    Ja sam ovaj mjesec se baš razočarala, ne što jr m došla neho sam napokon spoznala činjenicu da du mu dani odbrojani. Još mali i 39, šanse su sve manje i naš me pogodilo.

Joj Mami2 u potpunosti te razumijem. I sva da depri. Nema pojma koji mi je vrag.
    Inace da nisam 12.10. imala M bi stvarno mislila da sam trudna. Zadnjih sat vremena mi je tako mucno za popizdit. Jos i ovaj osip osip pa povremena vrtoglavica. Za popizdit. A danas mi je dosla garnitura za jedilnicu kojoj sam se tako veselila a sad nemam volje za mrdnuti.

Tko je od vas imao M a bio trudan? Svasta mi prolazi kroz glavu. Naime u prvoj trudnoci sam se isto osula al sad se ne sjecam kako je izgledalo ali mislim da je bilo u cetvrtom tjednu.

Ma fantaziram. Vjerojatno sam navukla kakvu infekciju.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Chiara samo vi pokrivajte,nadam se da ce do pon biti ovulacija i da nam Chiara samo vi pokrivajte,nadam se da ce do pon biti ovulacija i da nam se za 10ak dana javljaš s plusom

Mami jesi razmišljala da odete na potpomognutu oplodnju?

Mene danas pika lijevi jajnik,ali mislim da je prerano za ovulaciju,možda je ovo nekakva priprema

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj marle prvotno napisa Vidi poruku
    Natalie, sve imamo boljih i lošijih dana,samo ti nama kukaj, između ostalog zato i jesmo sve tu - da jedna drugoj budemo podrška i da poguramo dalje kada se nekoj od nas čini da sve stoji Nadam se da će vam se ostvariti želja za još jednom bebicom. Možda da nabaviš trakice za ovulaciju pa da ju probaš pratiti, čisto da budeš mirna da ju imaš?

Anka, ja znam jedan par koji nikome nije ništa rekao do 3.mj. Ja mislim da bi kao i ti, pričekala pregled i onda rekla obitelji i najbližim prijateljima. Ostalima kad sami vide

E bas hvala
    Imam krasan odnos sa muzem ali ipak nekako kao da muski ne razumiju zensku depru .
    Trakice cu nabaviti. Inace imam tocan ciklus, 28-29 dana i pratila sam kalendar ovulacije al eto ne znam. NIsam primjetila klasican iscjedak ovulacije ali iskreno nisam nikada niti obracala paznju kao sad. Mozda ga niti prije nije bilo.
    Joj sve je bilo jednostavnije kada smo se prvi put odlucili i napravili bebicu. ( Vec drugi mjesec smo imali + ).

Ali curke, sta reci. Hvala vam svima.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sarasvati mislis da je bol u jajniku bila ovulacija
    Ne znam, moguće. Ali sad je već dosta mjeseci iza nas da sam osjećala tu neku bol i M bi svejedno dolazila oko 14 dana poslije. Tako da mi to ništa nije garancija. Sad je već tako i onako prošlo to neko vrijeme koje sam smatrala da je mala razlika između potencijalne braće ili sestara, pa ono...kad bude, ako bude.
    Ne znam hoću li baš odmah za dva tjedna. Zadnja M je bila ona prije trudnoće, koja to na kraju nije bila, tako da ne znam u kojem sam dijelu ciklusa. Ali ne dođe li dva, tri tjedna, budem kupila test. Kad osjetim da je možda vrijeme :D

Anka, cure su rekla, nažalost, ne moraju produžiti ugovor

angiebanangie, nisam se susrela s hpv-om pa i ne znam što i kako u tom slučaj iz prve ruke.

Jesam li propustila što je sa Suncokret?

Narancice, kako glava?

Natalie, i mene nekad ošine pomisao na vrijeme. Nije mi ni trenutak žao za godine kad sam rodila prvo, ali ne mogu si (još uvijek) izbiti iz glave kako sam razmišljala da će i druga beba doći onaj čas kad mi poželimo.

Chiara, žao mi je što nije bilo O. Znači možda uspije iz kućne radinosti ili ulovi još ponedjeljak koji dolazi?

Kad nam se otvara nova tema? svi plusići zajedno? Ili? Čekaju li se potvrse s uzv-a? Kako to ide?

(ps. pišem s kompa što se možda vidi po dužini posta )

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Natalie - ti osjećaji su sasvim normalni, i prođu. Ja znam biti strašno depresivna a evo danas mi je divan dan. Opskrbi se trakicama pa čekiraj to... A i razmisli o MPO isto, nekima upali od prve pa zašto ne?

Chiara - u Leptir idem 7.11., jedva me ugurala jer 8.11 imam konzultacije i moram doći sa mišljenjem endokrinologa, tako da taman
    Samo vi pokrivajte, bitno da bude O, a ako ništa drugi mjesec ti moraju dati štopericu, jer su sada fulali. Kaj ne?

Joj danas je predivan dan, baš predivan Mislim da će mi uskoro i O, pokrivamo... eto reda radi

Jagodice - gdje si nam ti nestala?

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Natalie, i mene nekad ošine pomisao na vrijeme. Nije mi ni trenutak žao za godine kad sam rodila prvo, ali ne mogu si (još uvijek) izbiti iz glave kako sam razmišljala da će i druga beba doći onaj čas

U potpunosti si u pravu, Koji vrag me je uopce terao da istrazujem na netu sve vezano za trudnocu u kasnijim godinama. Mozda se ne bi toliko nervirala.
    A razmisljanje da ce doci od prve , hhhha kao da citam svoje misli .
    Ali tjesi me jedna pomisao. Da ne imati jos jedno dijete toliko dugo je ispravna odluka koliko god je tesko. Jer nam je stvarno bilo tesko dok nismo stali na noge i imati jos jedno dijete u takvim okolnostima je krajnje neodgovorno. A drugo ako ce biti ce biti.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Joj curke. Poboljsale ste mi raspolozenje i od srca vam svima hvala......
    Evo i sunce je u ovoj smotanoj njemackoj izaslo koliko got do bilo nemoguce.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

♥ Lista za: 29.10.2016 ♥

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~49.dc II
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~45.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~38.dc II
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc II

Odbrojavalice:

Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~~14.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    November~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 6.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Chiara samo vi pokrivajte,nadam se da ce do pon biti ovulacija i da nam Chiara samo vi pokrivajte,nadam se da ce do pon biti ovulacija i da nam se za 10ak dana javljaš s plusom

Mami jesi razmišljala da odete na potpomognutu oplodnju?

Mene danas pika lijevi jajnik,ali mislim da je prerano za ovulaciju,možda je ovo nekakva priprema
    Marle bili smo 2 puta i olučila sam da više neću, iako i tome razmišljam sad.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mami na sta ste isli? IVF ili IUI?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ja ulovila ovulaciju na LH trakici, i vec dva dana me jajnik pika. Sutra ce biti O, 14.dc, pokrivamo...

Da li netko zna za trudnoću gdje se bazalna nije povisila? Emmm

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj angiebanangie prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro curke!

Bas nam je lijepo u svim ovim plusicima tu. Ajmo novi val za 2 tjedna! :D

Mene boli desna strana danas ful, pokrili jucer ujutro i sutra cemo poodne. Danas nema MM pa ne mozemo, nadam se da ce nas jajasce pricekat ako se misli lansirati danas/nocas.

Cujte ovo, dosao mi nalaz PAPA testa i upucuju me na test za HPV. Lani mi je papa bio cist kod drugog gina, kod ove mi je stalno neki kuki. Nisu na nalazu ni naznacili CIN, samo pise da ucinim test za HPV. To je 500 kunica iz dzepa, a nisam sigurna ima li smisla testirati se kad HPV sam po sebi nije izljeciv? Ima li koja iskustva s time?
    Svakako se testiraj ako si upucena da to napravis. Za hpv lijeka nema ali ga mozes drzat pod kontrolom,a kad bukne onda je malo teze ipak to dovest u red.
    Na to imas pravo preko hzzo-a uz neku nadoplatu ako nemas dopunsko. Isto tako ako je nalaz za mpo uz odgovarajucu sifru je besplatno preko hzzo.
    Nemojte HPV olako shvacat jer kap sto svi znamo od njega se dobiva rak grlica maternice. Ima i puno prirodnih pomagaca za podizanje imunoteta pa s tim mozete umanjit i sansu da on poludi.
    Ja sam prekasno lijecena pa sam zavraila na letzu i konizaciji. Nije to mala stvar pogotovo ako planiras djecu.
    Odes tam, uzmu ti briseve dolje i za par dana imas nalaz.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •