Ovaj drugi dio posta mislim na Klomifen![]()
Skuzila sam.Na vise mjesta sam procitala da nakon 3 mj treba malo pauzirati jer klomifen osim sto stanjuje endometrij, mogu doci ciste od njega. Ja jos uvijek imam neka desavanja u maternici, malo slabije nego ovulacija, ali i dalje nesto osjecam.
![]()
Imala sam jednu pauzu i imat cu jos jednu prije eventualnog aih-a pa ćemo vidjeti
I ja jos malo osjetim dole, ali skoro nista kad usporedim jučerašnji dan. Jedva cekam sutra da mi kaze kakvo je stanje.
Hvala, iako mene vise temp brine :/
Mozda pisnemo isti dan nas dvije![]()
Mozda. Iako ja nisam neka od piskanja jer sam se napiskila tih testova i razocarala se svaki put.![]()
Ja cu pisati na dan kad bi trebala dobiti M. Ako ne dođe.
Jucer mi je temp bila 36.5 a danas je 36.8... to mi se čini ok
Tocekica - hvala na čaju, baš mi treba
Narancice - da, i ja bi rekla da je, čekirat ću i sutra![]()
♥ Lista za: 2.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~53.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~49.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~42.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice:
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~18.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 10.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Hej curke!
Evo samo da se javim da sam ziva, da vidim kako su nase trudnice (Narancice odlican avatar), i da pozelim srecu ostalim curkama!
Mona i Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da skupa piskite stupice!!
Ja cu biti malo manje ovdje jer dok citam forum svasta zabrijavam i osjetimnpa nisam realna.
Ali skicat cu!
Ljubi vas Jagodica!!
'Dan! Meni moze sad je crni, nidam trudna pa se oblokavam njime
Kako ste? Kod mene nista novo. M jos nije dosla.
Hej hej evo i mene.
Kod mene kisa danas. Trebala bih ovih dana ponoviti briseve i vaditi rh faktore jer ako ova inseminacija ne uspije, moram imati nove nalaze. Kod nas vrijede samo pola godine tako da mi ovi "stari" pokrivaju pocetak 11mj.
Jagodice bilo bi mi zao da nam se prestanes javljati. Ipak smo se navikle jedna na drugu...
Mona skok je bio pa se imas cemu nadati. Sta je bilo na fm?
Sarasvati kad ocekujes M, kako to sad racunas?
Tocekica meni moze kava.
Narancice sta ima?
Da li netko zna sta nam je s Ives? Vec se dugo nije javila, kao ni VUBS.
Posljednje uređivanje od CHIARA... : 02.11.2016. at 13:29
vubs je tu...cita vas i javlja se
i jedva ceka novo odbrojavanje s novim trudnicama
mi smo dobro, prosli smo pola i cekamo malu curku![]()
Narancica bila na pregledu, ako se to tako moze nazvati. Ja imam "srece" pa zivim u jednoj od zapadnih zemalja gdje prvog uzv-a nema do 12-14 tjedna. Niti vag. pregleda! Danas sam bila kod dr opce prakse, rekao mi termin poroda, objasnio ukratko proceduru i to je sve. Kod njega cu ici svaki mjesec na provjeru urina, tlaka i kilaze a u bolnicu svaka 2 mjeseca na pregled.
Ostaje mi samo nada da je sve u redu i brojat dane do do polovice prosinca. Nemam nikakve bolove, nikakva krvarenja hvala Bogu, ali nekako si sve mislim kako bi isla na privatni uzv (koji je btw jako skup), ali opet kod njih je takva praksa i sve zene imaju takav isti tretman. Ne znam evo niti sama sto bi![]()
Narancice - ako nije bas ekstremno skup taj uzv ja bi uplatila, a dalje sve preko bolnice. Sama znas najbolje
Chiara - evo mene sa FM, kaze doktor da je endometrij 11.5, i vidi žuto tijelo i kaze da je sve kako treba biti. Pa se ja sad jos samo nadam da ce se temp održati bar do menge ako ne vec do trudnoće![]()
Super super supervjerujem da ce pasti neki testic i da se imas cemu nadati. Mozda izbjegnes i inseminaciju.
Mona super sada sr opusti i misli pozitivno.
Hvala curke, volim kad čujem tako dobre vijesti i kad se imam čemu nadati, pa čak i da dobijem M, nema veze, samo da su uredni ciklusi pa ce se jednom zalomiti![]()
Narancice - jos cu koji dan čekirati sta je ipak, Haha tak si i ti kaj ne? Sjećam se tvojih prijava temperature sad u ovom dobitnom ciklusi![]()
Cure ja cu izludit do prve kontrole. Mene stalno boli nesta sa ljeve strane kao kod jajnika bol nije jaka i nije konstantna a ipak ja se nesta jako bojim. Jel se neko susreto s tim?
Anka vjerujem da nije ništa. Probaj pitati kod trudnica.
`~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok.
Anka, normalno je...mene je jajnik uzasno bolio u prvoj t. Cure, meni se sve posemerilo...imala sam m i to 2 dana full jako krvarenje s ugruscima, pa minimalan spotting 2 dana i onda nis do danas kad mi je opet pocelo...danas sam ostala doma jer mi je jucer pozlilo na poslu( doslovno sam grlila skoljku dok muz nije dosao po mene)
A i m mi inace traju 7 dana...tak da je i to ok.
Jutro curke...
Moja temp je i danas 36.8, nadam se da je to dovoljno
Sutra vadim markere i krvnu grupu, u ponedjeljak kod endokrinologa a u utorak u Petrovoj
Fun fun...
♥ Lista za: 3.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~54.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~50.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~43.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice:
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~19.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 11.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jutroooo
Anka cure su ti dobro odgovorile. Iako nikad nisam bila trudna, znam da je to cesta pojava i da se to desava jer se maternica siri da beba ima vise mjesta.
Tocekicabit ce bolje.
Angie jesi radila bris?
Mona pa temp ti je odlicna. Vidis da se napokon nesto pokrece. Mene glava vec 2 dana boli, ali ne pijem nikakve tablete za to.
Narancice stvarno je skup taj utz kod vas. Sta ti muz kaze? Imas li kakvih novih simptoma? Zanima me kad si najranije piskila kineza i da ti je pokazao + . Ja imam one najosjetljivije od 10...
Chiara, nisam jos. Moram na kontrolni bris za klamidiju pa cu usput i HPV bris obavit. Rekla je gin da je najbolje vrijeme za briseve 15-20dc. Ici cu krajem 11. mj vjerojatno.
Chiara - glavobolja je dobar znakTebi je 4 dpo?
Da. Nedjelju ne racunam, onda je 4 dpo.Mislis da je dobar znak? Jesi nestrpljiva zbog Petrove?
Angie nisam znala da je od 15-20 dana najbolje. Moram i ja briseve ponavljati, a meni je vec prosao 20-i dan.
Chiara prestala sam ih piskit onaj dan kad sam dobila pozitivan first response. Na 15dpo sam ga popiskila i dalje mi je sjenu sjene nevidljive pokazivao. Grozni su. Al sam ga zato u ponedjeljak popiskila i bas je lijep, dvije savrsene crvene crtetine.
Moj prvi najraniji simptom je bila bol nisko u ledjima iako ja to nisam htjela svrstavat u simptome. Sad vidim da je bio, bolilo me jedno tjedan dana i onda prestalo!
Sise me grozno bole jos od ovulacije, nisu prestale i imam tu i tamo nalete mucnina ako nekakav jak miris osjetim.
Muz kaze da se strpim, a ja evo pokusavam se prebaciti u zen mod.
Mona savrseno!![]()
Tako mi je rekla gin u Medicu, sad jel tako ili nije... igrom slucaja sam i ove prve briseve radila u 2.polovici ciklusa, iako tada nitko nije spominjao nikakve dane ciklusa. Ne bi ni sad da nisam sama pitala. Idu mi na zivci ti ofrlje ginekolozi.
Kod mene faza cekanja. Danas sam 5/6 dpo. Jucer me ko nesto boluckalo dolje, onako pritisak kao pred stvari. Ali rano je to jos za simptome. :D Pokusavam bit skulirana opcenito.
Chiara - pa koliko čitam glavobolja je jedan od prvih znakova
Jesam nestrpljiva sam, iako znam da će aih biti najranije početkom 12.mj, sumnjam da će me odmah ubaciti...
Narancice - joj i mene sise bole od ovulacije još, ne jako ali osjetim ih baš. I tu i tamo me zapeckaju, ali meni je još prerano za simptome, to je vjerojatno samo progesteron![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 03.11.2016. at 13:44
Narancice sta nisi ti pisala da si imala glavobolje? Meni je jos prerano za bilo kakve simptome cak i ako je doslo do oplodnje.
Mona vjerovatno ces prvo imati konzultacije gdje cete ti i tm donijeti kompletnu dokumentaciju pa cete vidjeti za dalje. Mozda te ubace odmah iduci ciklus ako ti svi nalazi budu u redu. Nama na konzultacijama rade i kontrolni utz.
Angie u slicnoj smo fazi cekanja.![]()
Na konzultacije ja ne dolazim sa partnerom nego sama, što si ti morala sa mužem?
Markeri i krvnu grupu neću još imati nalaz kad dođem kod nje, ali to me nije ni tražila još da radim, to ću sutra ići obaviti jer pretpostavljam da će mi trebati...
Pa u pravilu doktor voli da dođemo zajedno radi dogovora sta cemo dalje, da vidi da li se partner slaze sa tim. Moj dragi taj put nije mogao nikako doci pa sam isla sama.
Mene nije trazio niti briseve tada, niti markere, krvnu grupu jer sam bila na tempiranim odnosima. Kad je odlucio da smo za inseminaciju, dobila sam popis pretraga za obaviti.
Narancice
Latice javi se ako nas citas. Nema te dugo.![]()
Da, čudno jer za koji god postupak da se odluči markeri i krvna grupa su obavezni.
Bolje da mi je to odmah napisala pa da imam nego da mi sad još da novi popis... Bezveze ali ok...
To valjda tako mora ići...korak po korak... Meni je prvo rekla da ćemo probati sa inseminacijom ako hsg bude dobar i dala mi popis pretraga uz to, brisevi, hormoni, papa... Mogla je i markere i krvnu grupu napisati....
I jos ona izjava od javnog biljeznika, kopije osobnih i oib-a za oba partnera.