Cure booook

kod vas se vidim svašta događa, drago mi je jako, trudnice uživajte i nek vam je trudnoća dosadna za popiz... :D

ja sam pila marulju par dana, više ne pijem, mislila sam piti vrkutu + stolisnik al neću, odmaram, dovoljne su mi evine kapi + vitex dodatno ja mislim. MM ništa ne uzima, jednostavno smo se opustili, bebimo svaki božji dan bez razmišljanja o pozama i slično, lijepo nam je, ne želim da mi ovo postane previše stresno, dosta mi je stresa na poslu i u drugim segmentima života, ovo ne neeee..mora biti lijepo i zasad sam si super!

kroz još cca pola godine ako se ništa ne desi e onda idemo opako s pretragama. a u prvom mjesecu ionako idem na redovan pregled pa ću malo popričati sa gin.

daj bože da nam se sve posloži kako bi mi htjeli..tko zna, možda i hoće.

inače to nikako ne znači da nebi vrištala od sreće da se i sad desi plusić ))

ovo vrijeme ću sad uz posao malo i sebi posvetiti, imam nekih 5 kilica za skinuti pa ću se baciti na vježbanje i malo manje papati, da budem tip top kad beba krene živjeti u meni

pusa svima

p.s. imala sam simptome ovulacije prije neka 2 dana, znači opet ranije nego bi po svim pravilima trebala biti, a sluzi imam stalno ko u priči. trenutno me ništa ne boli, jedino mi je jučer bilo toliko muka navečer da sam bila na granici da ne idem povraćati na silu.