Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
sarasvati - stavila sam te na listu, tako sam shvatila tvoj post, samo potvrdi da je to ok
Krvarim kao luda: Nakon prva tri dana kad sam se na trenutke i pitala što je ovo, jučer i danas imam skoro pa izljeve krvi iz sebe. Tako da potvrđujem da je to ok

—
Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
Trudnice i majke - da li ste u dobitnom ciklusu imale implantacijsku bol ili krvarenje?
Nisam imala ni implatancijsku bol ni krvarenje. Jedino što se sjećam da mi je bilo čudno je nevjerojatna pospanost.

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
Samo da vam javim ja sam u soku i jako se bojim dr mi je rekla da je trudnoca skroz mala a na nalazu je napisala ovo pravilna gestaciska vrecica sa vidljivom zunanjcanom vrecicom. Odjek ploda se ne prikaz kontrola 18.11. Ako ko zna vise nek mi napise
Nadam se da je sve ok! Želim ti da čuješ otkucaje 18.!

(Redom vas čitam i odmah pišem )

Mona na inseminaciju i silazi s liste. To sam savladala - tko je a tko nije na listi i zašto

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
Ola koke!
Marla moja temp. je uvjek niska, a kad imam 36.8 kao da imam 38.
Tako i meni. I uredno me još uvijek zafrkavaju da što se izmotavam da mi nije dobro.

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
Ja bih da nas zaobiđe sve 9 mj.
Devet i onda još barem godinu dana - milina! :D

Cure, gdje vadite betu. Ja je još nisam vadila preko zdravstvenog. Uzimate uputnicu kod ginekologa, same birate lokaciju (bolnice?) i koliko se onda čeka nalaz?