Ja kao ovaj mjesec ništa neću pratit, neću puškut trakuce i onda naravno 18 dc i nastupa ludilo i 100 upitnika, o je sigurno bila ranije, ako je bila, dakle ovo probadanje bi mogao biti neki znak, hm možda implantacija, pa ajmo guglanje na najače, e jutros mi se jede sendvić, hm sigurno neki znak, pa ga smažem kao da nisam nikad jela. Hmm, sad mi je muka, sigurno je i to neki znak, nije uopće povezano sa sendvićom koji sam strpala u sebe.
Mali me i križa probadaju??
Možda je najboolje da se na putu do posla prijavim u jsnkomir, usput mi je, jer po ovome sam definitivno slučaj za njih.
Omg, a ništa ja ne pratim da se ne stresam, ustvari sam u zen fazi.
Mami - temp mi je jutros bila 37, nikako da još skoči...
A vezano za tvoje stanje, u istom sam i ja. realna sam da sam luda ali da vidiš sve kaj upisujem u Google, od trudničkih grafikona, tuđih testova za trudnoću na 9.dpo, pa sve o implantaciji, opet iste forume vrtim sa simptomima trudnoće iako sam ih već sto puta pročitala, pa gdje me točno grudi bole, pa sam čak upisala i "točan položaj maternice" iako ga znam ali da provjerim da li me baš to bolilo... I tak...![]()
Ovo bi se trebali zvat odbrojavanje do Jankomira!
Imam js još toga, boli me zubno meso, mislim i inače imam s njim problema, al ne to je sigurno simptom t. Osjetila sam žgaravicu, hmmm, super, jedan više, napuhnuta sam, to je to!
Nema veze kaj sam i inače napuhnuta.
Sise svako mali gnjavim, počet će me bolit od stiskanja, pa će i to biti simptom!
Omg, dobro da pišemo pod nickovima, inače bi me već ulovili i strpali u jankić.
Ludilooo!
♥ Lista za: 10.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~61.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~57.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~50.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~26.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 18.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Mami mislim da nam je to svima dobro poznato. Kako je jednom neko reko vise simptoma sam imala kad nisam bila trudna.
jučer opet malo nekakve krvi na papiru i to je to... Čekat ću do 15.11. pa ako ne dođe, piškim. Nikakvih simptoma trenutno nemam![]()
Pozdrav cure!
Vibram za piskilice! Mona, Chiaric! :D
Ja jutros pisnula minus, 12dpo. Izgleda da opet nista.M je na rasporedu u subotu.
Posljednje uređivanje od angiebanangie : 10.11.2016. at 13:50
Anaja pa vec ti je 31 dc i mogla bi i sad raditi test.
Anka i meni i tebi je 18.11. bitan dan tako da nam drzim fige.
Angie bas sam danas razmisljala da se dugo nisi javila.
Chiara - sta ces stvarno čekati 18.11.? Ako da, svaka cast
Angie - žao mi je, uskoro cu se i ja tako osjećati :/
Anaja - sretno, pisni odmah![]()
Angie - bila sam ja i prije sa velikim simptomima trudnoće i nista, tako da sam ti ja samo sretna da je uredan ciklus. I to puno znaci![]()
Mogla bi vam se pridružiti u Jankomiru!!
Ipak sam blizu( neka 2,5-3 km) i svaki dan hodam do bolnice ( rotora ) okrenem se i vratim doma
možda me neko , nekada i zatvori zbog čudnog ponašanja!!
Kuzim.![]()
A o simptomima bolje da ne pricamo, hehe... Ja sam ovaj ciklus izmedju O i sad imala bolne cicke, glavobolju, proljev, stipkanja u maternici... Sve simptome osim plusa. :D
Tocekica, imam ja testice stand-by, jos 10ak jeftinjavica s neta. Ako ne dobijem u sub, piskim. Sutra necu, puna kapa mi je vanish stapica.
Ali zaboravila sam napisati slucajnost od jucer. Stavila sam krumpirice u fritezu i kad su se ispekli i kad sam krenula jesti, naiđem na 2 spojena koji cine + .![]()
Posljednje uređivanje od CHIARA... : 10.11.2016. at 18:22
Chiara - temperatura ti je obećavajuća![]()
A i krumpirići su sve rekli Hehe
Jutro cure kavica pa se posluzite ima i kolaca. Kod nas je danas u selu kirvaj ili god neznam kako se kod vas kaze. Neradni dan jupiii!
Jutro! Može kava uf treba mi!
JA NEMAM NIKAKVIH SIMTOMA T!!! Imam zato milijun simptopa pms-a (odsad tako razmišljam).
Nadutost, užasna razdražljivost, lice kao u pubertetlije, pikanje jajnika + jutros me tako ošinulo u maternici na djelić sec da nisam u prvi mah se snašla ni ko sam ni gdje sam, hm nadalje užasan pad libida kakav još nisam doživjela (to je novitet svakako).
Čekam M!
Jutro!
Mislim da danas nemam simptoma, ali dugi je dan.
Mami baš si me nasmijala
Anka joj, da mi je barem danas slobodni dan, baš bi se ušuškala pod dekicu s knjigom i ne bi se mrdala. Ja tek sad pijem jutarnju kavu, danas sam popodnevna smjena.
Bok cure![]()
Ni ja nemam nove simptome danas, sto se vise bliži dan M to sam realnija.
Imala sam gužvu na poslu cijelo jutro i tek sad kad sam zavrsila to, sam shvatila da nisam ni jednom pomislila na sve ovo. Ni na Google ni na simptome, nista. Kad bi bar mogla tako bar do nedjelje :/
November - držim fige da se radilo o implantaciji![]()
Mona a temperatura jutros?
Temp jutarnja 36.9 ali preko dana mi zna biti viša... mislim sve je to ok za ovaj dio ciklusa. Past ce na dan menge... :/
Jutro cure? Ima li jos kave? Anka ja cu kolac kad vidim da se drugi srame i nece uzeti.
Mene jutros trbuh boli kao da ce M svaki cas, a jucer nisam mogla zaspati od jake zgaravice...
Chiara - opaaa... stvarno se nadam da ćeš ugledati plus, to bi mi baš dobro sjelo s obzirom da sam i ja uskoro na inseminacijitebi bi M trebala doći u cca ponedjeljak?
♥ Lista za: 11.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~62.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~58.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~51.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~27.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 19.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Mona nekako cim me pocne trbuh boliti, M je na putu. A ciklusi su mi znali biti svakakvi od 26-32 dana.
Da, najgore od svega je sto su isti simptomi pms-a i T. A trudna nikad nisam bila, tako da ne znam kako bih se trebala osjecati. Zadnja M je bila 14.10., ali O je bila tek 17dc+14 znaci 31 dan bi mi trebao ciklus trajati.
Da točno onda tako, u ponedjeljak ti je 31.dcznat ces ti sve i prije bete, ako dođe M jasno je i ako ne dođe M jasno je
A za žgaravicu nisam čula da je simptom M nego da je simptom T![]()
Meni izbija prišt, ružni, potkožni.
A iscjedak mi je turbo.
Mami kad ce testic?
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Klasika. Stalno nesto cekam
Trenutno cekam m
Onda uzv da vidimo jajnike pa onda cekam 1 mj da krenem sa klomifenom !
Prosli ciklus je bio ujedno i najkraci u mom zivotu. 27 dc sam dobila pa se nadam da ce i ovaj put pozurit.
A ti?
I da! Ma moras jednog rekreativnog popiskit barem hehe
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Ja trenutno u fazi ludila, svjesna sam da niš od t al jače jr to ludilo pa se ipak malo nadam.
Jutro, kavica!
Hvala na kavici, kod mene ludnica u svim sferama života. Spottingiram od 3-8 dc i 10-15 dc. Vec mi je sve bilo sumnjivo pa sam pisnula i naravno da je bio neg.
Tocekica tako je i meni bilo. Spotting nakon M mi je trajao desetak dana da bi se onda pojacalo kao prava M. Otisla sam kod gin i nasla mi je cistu na jajniku i imam je vec 3 mj. Krvarenje mi je zaustavila estrofemom i duphastonom. Rekla mi je neki dan da ciste u prosjeku imamo oko 3 mj i tada puknu ako nisu ranije. Provjeri svakako.
Mami pisaj testic ipak.![]()