Pozdrav svima! Cestitam trudnicama i drzim fige cekalicama. Ne pisem tijekom ciklusa jer se trudim ne misliti na T koliko je moguce , inace osjecam sve moguce simptome i zo me onda opterecuje. Nocas sam sanjala da sam ugledala + na testu pa sam otvorila forum i skuzila da mi je vec 21 dc. Prosli mj sam M dobila 24 dc. Napale su me i neke gljivice dole, u T sa kceri sam stalno vodila borbu sa time, gin mi je rekao da je to cesto prvi znak T. Pa eto novi razlog za nadanje.
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Nivesa - krećeš sa klomicima? Koliko ih dnevno moraš piti? Sretno, to su ti lijepe ovulacije uvijek![]()
Nivesa hvala ti draga na lijepim željama.
Kod mene još spoting, ne znam šta bi mislila, pola dana ništa nije bilo, ona opet malo, malo me frče, malo ne, mali se nadam pa opet ne. Nemam nikakvih simptoma.
Mami ja se do zadnjeg nadam
Meni su dufastoni totalno skratili ciklus. Prosla je dosla na 27 dc a ova na 25. Nikad u zivotu tako rano.
Mona da. Startamo. Pa kak bude bude. Predomisljala sam se dugo dugo i eto. Idem pa mozda izlegnem jedno posteno jajce. Ovak cu cekat do penzije a nis se ne dogada.
Nivesa - a koju dozu moraš piti? I od kojeg dana? Ma Klomifen je super, mnogo je trudnoća zahvaljujući njemu.5 dana pijes i mirna si... ja sam od sutra na 2 tablete dnevno a do sad sam bila na jednoj, pa ćemo vidjeti
Mami - koji je dpo jel znas?
Posljednje uređivanje od MonaLi : 20.11.2016. at 22:05
Mona 2 dnevno. Danas prvi dan. Vec sad mi je muka u zeludcu od njih. Nadam se da cu izbjeci probavne smetnje :/
Ovaj ciklus smo na prirodnjaku. Pa onda ak nebu nista idemo u 1 na aih.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Jutro cure... kavica je kuhana :D
Nivesa - i ja baš popila svoja 2 komada... bez brige njih osjetiš samo dok ih piješ, čim prestaneš ko nova siI bit ćeš jako napuhana...
Sretno onda, javi koliko folikula imašJa se nadam da ću imati bar 2.
♥ Lista za: 21.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~72.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~68.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~61.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 60.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 29.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~3.dc
Točekice dobro došla u gornji dom!
Jagodice javi se!
Nivesa, Mona sretno!
Mona ne znam koji mi je dpo, nisam uopće pratila ovaj mjesec. Ma kod mene je uvijek spoting znak da m dolazi, jedino mi ciklusi budu 24-27 dana, danas već 30.
Mami, hvala na kavici i dobrodošlici u gornji dom. Nadam se da je tvoj spotting implant. krvarenje (može se i produžiti ako je nastao hematomić). Baš sam išla pisati post kako se nadam da ću se u gornjem zadržati duže nego prošli put (1 dan). Kavica mi hitno treba, nisam spavala dobro. Probudila sam se u 3 i jedva sam zaspala u 4 jer mi je bilo mučno i bolio me jajnik(progesteron divlja), pa opet u 5...sanjala sam da sam t i kako šefici govorim kako ne mogu biti na poslu jer imam rizičnu t, tako da sam i ja kao i Eci imala trudničke snove
![]()
Mona i nivesa, nadam se da će vam klomifen pomoći da dobijete svaka po jedno dobitno jajce (i dva, ako želite blizance).
Posljednje uređivanje od tocekica : 21.11.2016. at 10:02
Tocekica - joj ne bi blizance nikako... Sve je to slatko ovak, ali ne hvala :D Želim jednu bebu da je mogu razmaziti skroz
BTW trudnički snovi su dobar znak kažu, hehe
Mislim da moju nesanicu i snove mogu pripisati južini, a ne T. A jajnik me boli jer imam vjerojatno žuto t(dva puta sam završila na hitnom pregledu baš zbog lijevog jajnika i žutog t na njemu)
Mami a kad ce testic? klomifen-girls sretnoa i ostalima naravno
![]()
Evo ja sam 13. DC. Bila na fm, uzela Pregnyl i vec se bacili na kucnu radinost. Ovaj puta imam samo jedan folikul nakon klomifena. Buduci da je cijeli ciklus krenuo naopako i doktor je vec htio odgoditi, ja sretna. Sama pomisao na odgodu mi je pala teze nego M. Sada 2 tjedna do bete![]()
Ako su snovi znak T, ja sam onda na konju zadnjih 10 godina![]()
Zene, sretno svima.
Mami, sutra 2dc
Mona evo javila sam se![]()
Kak si ti? Kad se krece?
Nives dobri dosla u Klom-team. Nadam se i ja uskoro!
Tocekica i Mami drzim vam fige!
Sretno svimaaaa
Jagodić - šteta za M, ali ja imam neki filing da će tvoja prva doza Klomifena tebi biti pun pogodak... Ako nas ne iznenadiš i prije, hehe Jesi ikad čekirala ovulaciju?
Ja ok, u petak krećem u PetrovuStrašno sam uzbuđena... hehe
Jutro curke
Mami i Tocekica ~~~~~~~ za plusice.
Iz mene lije ova M. U petak prva fm. Mona pratimo se u stopu.![]()
Chiara - znači stigla ti je M? Pa nisi prijavila, ili?
Meni je u petak 8.dc a tebi?
Hahahha Mona i Chiara i tiskale budete skupa u rodilistu.
Mona nisam chekirala planiram sad lagano krenuti, maknuti se s mrtve tocke.
Imam ja ohoho toga za obaviti prije klomica. I sama znas.
Nek si ti u pravu haha!
Jagodić- pa tako je bilo našoj Ives... ništa ništa i prvi Klomić i trudna
Ma neki doktori ne traže puno pretraga prije, budeš vidjela![]()
M sluzbeno dosla u subotu tako da mi je u petak 7 dc. I u petak mi je curkalo, ali racunam subotu kao 1 dc. Nisam pisala jer se podrazumijeva da ce doci kad je beta negativna.
Curke i ja bih klomice, ali mi ih ne daju... Mislim da bih imala vise sanse sa njima nego ovako.
Posljednje uređivanje od CHIARA... : 21.11.2016. at 13:49
Chiara - pa uzmi si klomiće nekako :D hehe Nemojte me sad ubiti svi![]()
Mona posalji mi. Pa kad budu trojke, dam tebi jedno, a jedno Jagodici. I svi sretni i zadovoljni.![]()
Pa taman imam 5 tabletica viška
Ma od jedne tablete bi imala vjerojatno i dalje jedan folikul (moooožda 2), ali vjerojatno bolju ovulaciju... hmmm A možda bi ti sve bilo isto.
Moja luda glava mi nije dala mira i napravila sam test. Naravo ništa. Ustvari na trenutak sam vidjela sjenu, sjenine sjene. Prolupala sam totalno.
Sjena sjenine sjene je ipak crta. Iva, sutra je pregled?
Ma vidjela sam je samo pod određenim kutom i kad se osušio ništa, ni sjena. Ma naravno da je minus, al kad sam gledala u mjesto gdje treba bit crta kao da se nešto nazire.
Mona nadam se jednom al vrjednom
Pa kak bude.
Nisam pazila na satu ali...
Moja preporuka je ne uzimat klomice na svoju ruku jer nisu to andoli.
Ja sam prije klomica odradila sve pretrage potrebne za MPO, i HSG naravno.
I nakon sto ih prestanes pit moras na uzv svaki ili svaki drugi dan. I to nije bez razloga.
Vjerujem da ce ti dr prepisat klomifen ako misli da za tim ima potrebe.
Mami sutra ponovno testic?
Ma naravno da se ne preporuča na svoju ruku, ali ona ide na AIH, znaci na FM svaki drugi dan,jos nisam čula da ne daju klomifen. Bez obzira sto ima ovulacije... bezveze.
Ali ajde bar ima svoje ovulacije sto je dobar znak![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 21.11.2016. at 18:51
Onda joj ga ne daju bas zato. Zato sto ima O. Jer kod previse js odgode aih da nebi doslo do viseplodne t.
To se preporuca i u samim uputama kod koristenja klomifena.
Ja sam ga pila bez kontrole, uzv i slično. Moj gin. mi dao, pila 2x1 i ciljani odnosi mislim 9,11,14,16 dan i uspjela od prve uz mužev loš spermiogram.
Drugi put opet al nije uspjelo.
Čak sam razmišljala kupit u BIH al ipak nisam.
Cure slazem se s Nivesom. Nemojte se igrati. Chiara sve mi ocemo isto ali postoji razlog zakaj ti nesto daju ili ne. A i steta bi bilo da ti otkazu postupak. Rade popricaj s doktorom o tome
Bez kontrole ti je dao ??
Malo neodgovorno od njega iskreno.
Meni ovaj ciklus vodi socijalac pa me prati svaki ili svaki drugi dan nakon sto popijem sve.
I do sad iskreno nisam cula da samo tako to prepisu bez kontrola. Mislim ne znam nikoga tko je to tako pio.
Ali...tebi je dao gin. Ona bi na svoju ruku uz to sto ide na aih.
Ja osobno nebi sigurno pila ako je dr rekao ne.
Ovo za Klomifene sa Chiarom je naravno bila šala, ne mislim da bi uzela na svoju ruku, nije luda sad u postupku.nije ona rekla da bi pila nego se malo zezamo.
Ali govorim opcenito, Klomifen se daje i curama koje ovuliraju, u postupku. To se smatra blagom stimulacijom da se postigne kvalitetna jajna stanica. Ne samo u svrhu ovuliranja. Eto zato mi nije jasno...
Posljednje uređivanje od MonaLi : 21.11.2016. at 19:31
Pa vjerujem da dr ima neki razlog.
Samo ja bi ga svakako ispitala sve zivo pa cak i za taj klomifen zasto neda.
I sta ga toliko muci kod toga. Ali ni klomic nije garancija dobre i kvalitetne js.
Ne rade ga uvijek. Zasto ne znam ali znam da cure svasta pisu kaj se tice postupaka pa onda me vise nis nebi cudilo.
Pa jesi ga pitala ikad zasto neda klomic?
Mami drzim fige da se pojaca sjenaKod mene isto sjena sjene, odusevljena cekam mm da mu pokazem jer se skoro vidi :D samo me je lagano spustio na zemlju, tako da smo i dalje na cekanju..
Mami ja sam cetiri pisnula i od onog gdje sam samo ja vidjela sjenu sjenine sjene, preko onog koji sam postavila tu, pa do treceg koji je bio taman i jasan plus...svi su se osusili i niti na jednom se nista vise ne vidi. Zadnji cetvrti je onaj stapic iz dm-a i na njemu se vidi kao i onaj tren kad sam pisnula
Tocekica sutra ponavljam betu...sad bi vec trebala biti oko 100000, a u srijedu imam uzv i kontrolu kod dr. Blajica. Javim sutra svakako kakva je beta![]()
Xavii - jesam ja dobro shvatila ali imas sjenu na testu????
I ja sam tako shvatila!!
Ali moja sjena će mislum i ostati na sjeni, ipak je spoting tu.
Al ako ne bude ovaj mhesec bit će sljedeći sigurno, mora.
Nivesa, da klomiće sam pila bez kontrole, tada nisam znala sve što sada znam, vjerovala sam gin. i hb da je tako bilo, jer nije nebi sada imala svoju princezu. Mogli je bit svašta a ispali je najbolje moguće.
Xavi da se tvoja sjena pretvori u pravi stup.
Mona ne znam jel je stvarno vidim ili "vidim"koje sam srece, ujutro cu procuriti al dobro hh