Zelena vila, hoces sutra napraviti testic? Vec ce ti biti 27 dc? Drzim fige!
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Zelena vila, hoces sutra napraviti testic? Vec ce ti biti 27 dc? Drzim fige!
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
hvala ti Eci
nisam izdržala pa sam ga već napravila i nema druge crtice
ostaje mi samo tracak nade da je bilo prerano..
♥ Lista za: 26.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~77.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~73.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~66.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Zelena vila~~~~~~~~~~~~~~28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~16.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~6.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Jutroooooo!
Kavica je kuhana, a ima i torte! Drage moje punih 39!
Danas imamo trostruki roćkas doma pa sam jučer radila tortu za svoje curke i nisam stigla listu stavit.
Šiškice dobro došla u gornji dom!
Pozitivka i Giovi dobro došle!
Eci žao mi je zbog m.
Chiara, Mona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok!
Zelena vilo dok ne dođe nada postoji!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za +!
Jutro cure...evo ja cu kavu...
Zelena vilo ne gubi nadu...
Dobro jutro mami hvala na kavici i od srca sretan rodendan!!!!
Mene od jucer pika desni jajnik kako vec dugo nije pa se nadam da je ovulacija. Za svaki slucaj smo jucer imali vecer samo za nas pa tko zna.
I sretan rodjendan Mamiiii....
Dobro jutro, cure hvala svima na dobrodoslici!
Mami sretan rodendan!
Natali mene je tako prosli mj pikalo i to je siguran znak O bas sam bila kod G pa mi je i ona potvrdila sumnje, tako da brzo muza zaskocii sretno!
Mami - sretan ti rockas... da u ovoj godini dobijete malu bebicu![]()
Cure da vas pitam...
O Spottingu sam prvi put cula i upoznala se s njim od kad guglam netom i forumom. Ja nikad nisam isla za tim,od kad sam prvi put dobila M u osnovnoj zapamtila sam mamine rijeci: ako pocnes krvariti u prvom dijelu dana biljezis od tog dana a ako pocnes u drugom dijelu dana biljezis od sljedeceg dana i tako je bilo. Do sad mi nije bilo bas bitno kakvo je krvarenje ni sl. Jer nisam planirala bebu a sad je vec druga stvar.
Dakle 19.11. U 6h ujutro je kao pocelo ali je cijeli taj dan i skoro cijeli drugi bilo oskudno krvarenje i tek onda je krenulo,2 dana i gotovo. Ja sve te dane racunam kao M pa me malo taj spotting zbunjuje. Jel se on racuna kao M ili ne?
Cure moje evo da se i ja javim 23 napravljen transver(FET) sad čekam i odbrojavam svima puno sreće i za velike bete
Posljednje uređivanje od mala11111 : 26.11.2016. at 09:50
Pozitivkam. Dobro dosla. Vec sam ga dva veceri zaredom zaskocila siroce. Mada se nije previse bunio. Budemo i veceras za svaki slucaj.
Curka moja i ja se spremamo u grad u kupnju za adventni vjenac pa smo bas uzbudene. Joj bas se veselimo danima koji dolaze. A veceras lagano na bozicni sajam na kuhano vino.
Bok curke. Evo mene sa inseminacije. Ujutro me probudilo pikanje na desnoj strani i utz je potvrdio O iz desnog jajnika.![]()
Mami sretan rođendan!!lijepo se provedi i zabavi danas! A i tvojim princezama čestitke! Imate onda 3 torte kad je trostruki rođendan
Giovi, pozitivka dobrodošle cure!
kako sam zaboravna. Ono najbitnije nisam napisla: Mami sretan rođendan tebi i curkama. Sta ste sve na isti dan?
Mala11111 sretno.
Giovi ja spotting ne racunam pod menstruaciju nego tek kad krene prava krv (crvene, a ne smeđa).
Giovi, racunas kad bas krene m. Ja vec 3 dana spottingiram...ali jos nije krenulo...dosta mi je dnevni ulozak...nemam grceve ni nis...samo smedji ,gotovo crni ,spotting
Chiara - blago tebi, brzi ciklussretno do kraja
8.dc ovulacija, wooow
Giovi - da, spotting nije menga... kažu da do njega dođe zbog progesterona. Mogla bi to čekirati, sretno![]()
Znaci po tome ispada da mi je M trajala 2 dana i da mi je danas 6-7DC ...a po simptomima poceli mi danas plodni dani...
Da. I mene je iznenadilo da je vec O. I sad si mislim da je mozda i onaj spotting koji mi je pod duphastonima trajao 3 dana mozda bio pocetak M?![]()
Pola poruke fali...
Ovo je vec druga poruka koju mi ne objavi cijelu...zastoo?
Uglavnom,po app na telefonu dodje mi uvijek u dan,s time da nikad nisam radila razliku...zato me sve to zbunilo...zasad cu pustiti ovako pa sta bude...sad moram samo M uhvatiti...
Curke moje hvala vam.
Nismi isti dan, starija je 19. ja 26. a mlađa curka 27.
Mislim,moram uhvatiti Mm....
Chiara - spotting je stara krv i mislim da nemre biti početak M. Tako mi je objasnila gin... hmmm
Danas mi je bio drugi doktor i rekla sam mu za to. Na to mi je on odgovorio da njima nije bitno koji nam je dc jer se ionako ravnaju po utz i folikulima.
Mami draga sretan ti rodendan! Nek ti i rodendanski i bozicni piklon bude II na jednoj maloj trakici!
Starijoj cestitke s tjedan dana kasnjenja a mladoj dan ranije saljem!
Chiara drzim fige daj taj ambiciozni folikul urodi plodom, u pravom smislu te rijeci!
Narancice, ne znam da li ima toga kod tebe i da li smiji trudnice ali postoje one lizalice ma bazi dumbira za djecu kojima je mucno u voznji!
Ja sam ljetos ruknula Draminu i onda malo prije Vratnika lizalicu u usta.
A jedna trudnica (brijem Ninci) je pisala da ih je koristila.
Pitaj cure ja trudnickim temama.
Pozdrave saljem
Te lize su dosta skupe, a imaju skoro jednak sastav bombonima s djumbirom domaceg proizvodjaca( samo sto lizalice imaju mentu, a bomboni imaju ananas ili narancu). Inace vrecica tih bombona kosta koliko i 1 lizalica
Pod jednak sastav mislim da su pune secera i ostalog u tragovima![]()
E da, te lizalice su meni super. Ja ih uvijek kupim kada putujem. Ove kaj ja uzimam nisu bas skupe koliko se sjećam... mozda 5-6kn. Ne bi vise ni dala za to.
Kamo kupujete bombone i lizalice od đumbira? Ima li ih u vecim centrima?
Jagodice stvarno je ambiciozan...![]()
Ja sam ih u ljekarni našla, male lizalice, bas fine.
hvala vam MAMI i Giovi na podržavanju tracka nade, m još nije stigla
MAMI, generacijo moja, puuuno svega dobroga i neka treci najbolji moguci dar stigne prije iduceg rođendana!!(i neka bude mali deckic
)
Cure dobro jutro. Ja pijem med limun i toplu vodu pa ko je za neka se pridruzi. Opet me lovi neka prehlada pa se ljecim.
Nove cure dobro dosle!
Mami zelim ti sve najbolje.
Jutro!
Anka to ja pijem svako jutro.
Kavica je kuhana!
Zelena vilo hvala!
♥ Lista za: 27.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~78.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~74.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~67.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Zelena vila~~~~~~~~~~~~~~29.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~17.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~7.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Hvala vam curke. Ovaj put cu i testic napraviti za 2 tjedna da ne pijem progesteron bez veze ako ne moram.
Cure, moja m je jako sramezljiva...nemam jos prave krvi...jos je spotting sa sluzi...danas mi je 16 dpo. Posto ne znam dal mi je danas 1 dc ili ne...skinite me s liste. Ja cu se javiti ponovno na listu kad mi ff malo poslozi ciklus
. Mjerim bazalnu pa cu vise znati...jos mi nije pala ispid coverlinea.
Tocekica prije koliko dana si radila test? Ako temperatura nije pala, mozda ni M nece doci.![]()
Šiškice baš mi je žao.
Tocekice 1. dc je kad krene baš krv.
Danas opet radila test i neg. Evo pojavila se crvena krv... sutra 2dc.
Vecer cure. Malo skicnuh do vas i vidim sve neke tuzne vijesti pa si mislim da je krajnje vrijeme za kakav plusic. Tko nam je slijedeci?
Niti kod mene nista novoga. Ovulaciju ako je bila smo pokrili koliko smo mogli jer ovaj tjedan mi me M nocna tako da nece biti bas neke prilike. Mada misli da je ionako vec prosla. Sve mi je nekako zbrda zdola. Al opet podsvjesno se nadam da ce biti plusic pa da lijepo zapakiram pokloncic ispod bora.
Tocekica - ako M krene navečer tek iduci dan se računa kao 1. Eto to sam neki dan u Petrovoj opet čula od doktorice. Znam da ti sad to nije neka razlika i nije ekstra bitno, ali ako ce ti ikada biti bitno![]()
♥ Lista za: 28.11.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~79.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~75.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~68.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 53.dc
Zelena vila~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice:
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~18.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~15.dc