-
ana PK, svaka čast! sigurno nije bilo lako, sigurno treba hrabrosti nakon toliko godina! vibram za tebe, da izdržiš!!
-
-
Jako mi je drago zbog tebe i držim ti fige da uspiješ do kraja!
-
bravo, bravo, bravo! cestitam na hrabrosti i odlucnosti! sad samo hrabro dalje naprijed. a sto se problema sa stolicom tice, imas na ovom forumu dosta topica o tome i dobrih savjeta o tome kako se rjesavaju. ne znam hoce li upaliti u tvom slucaju, doduse, ali nista te ne kosta da probas!
i puno srece tebi i maloj mrvici
-
-
joj, tako mi je drago!
sve će biti dobro sad kad si konačno odlučila da nema važnijeg od tvojeg djetešca
-
prekrasne vijesti! :D
samo naprijed hrabro!
-
Bravo, odlične vijesti!
Od srca ti želim da pronađeš način da i tijelo "profunkcionira" sad kad je psiha odradila posao.
Pripazi kod akupunkture, nisam stručnjak ali mislim da stimulacija meridijana debelog crijeva stimulira i maternicu, svakako naglasi da si trudna.
-
-
Čestitam! Samo tako hrabro naprijed!
-
-
Drži se imenjakinjo!
-
Znala sam da ćeš uspijeti.Znala sam da ćeš izabrati malu bebu ispred svega što te mučilo.Toliko sam ponosna na tebe. Ovo se može mjeriti s pomicanjem planina...Samo tako nastavi...Tvoja Friend
-
anaPK,kako si,ste?
-
šaljem ti svu moju podršku da pobijediš svoju bolest, jer to ona i je. to nema veze sa samo voljom ili odlukom da prestaješ, trebaš shvatiti uz stručnu pomoć zašto si to i počela raditi. Držim ti fige da uspiješ i zbog sebe i bebe, ali prvenstveno tebe jer beba zaslužuje najbolju mamu.
-
ANA,bravo!! :D
svi smo uz tebe!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma