Molim iskustvo sa gorenje susilicom

Thread: Molim iskustvo sa gorenje susilicom

1. Evitta's Avatar

Evitta said:

Default Molim iskustvo sa gorenje susilicom

Konkretno ovaj model

http://www.elipso.hr/bijela-tehnika/...ORENJE-D724BL/

Najvise me zanima dal vam je ves lijepo osusen u smislu da ne treba peglanje ili je dosta zguzvano

2. miffy34 said:

Nisam doma pa ne mogu provjeriti jel imam baš taj model,ap čitajuči specifikacije ili imam taj ili jako sličan model. Uglavnom, zadovoljna sam,robu ak odma nakon sušenja izvadim i složim, ne trebam peglat,većinu robe.

3. miffy34 said:

kod odabira,mene je privukla 5g.garancija,razina buke,ne velika potrošnja i sasvim ok cijena za solidnu sušilicu. Ne vidim potrebe za tisuću i jedan program kojeg imaju znatno skuplje. Zapravo ,ne kužim šta to tolko korisnog imaju skuplje. Možda znaju one koje imaju.

4. sirius's Avatar

sirius said:

Ovo je kondezacijska , a ne odzracna , zar ne?
    Ja imam vec par godina neku najjeftiniju gorenje ( sa takvim sistemom odvodenja vlage) i nisam nesto prezadovoljna.
    Ne moze se postici optimalno susenje ( ili previse ili premalo) ako se stavi cijela kolicina oprane robe iz perilice, a bude i previse zguzvano.
    kad cu kupovati novu sigurno ce biti odzracna, te bolje odvode vlagu.

5. In love's Avatar

In love said:

Ja imam odzracnu Gorenje, 10g. Koristim je stvarno puno, ima samo 2programa i radi super. Ves nije zguzvan ako ga na vrijeme izvadim ( jos topal odmah nakon susenja).

6. Tanči's Avatar

Tanči said:

I ja imam odzračnu ilitiga ventilacijsku i odlična je.
    Super suši i ne gužva.
    Koristim isključivo neki tzv. ekonomski program koji potroši 1,73 kwh za jedno sušenje i traje oko dva sata, možda i malo manje. Stavim cijelu količinu oprane robe i sve super posuši.
    Stavim navečer prat robu, iza toga u sušilicu ( zbog jeftinije struje) i tek ujutro kad ustanem vadim robu van. Ništa nije zgužvano.
    Ručnici predivno mekani.
    Ne treba omekšivač.
    Držim je na balkonu.
    Stvarno sam prezadovoljna.
    Kondenzacijska od frendice suši po 4-5 sati i uvijek joj veš smrdi po nekakvoj kombinaciji paljevine i vlage.

7. KrisZg's Avatar

KrisZg said:

Mi imamo kondenzacijsku i nema vesh nikakvog mirisa. Susi tocno onoliko na koliko namjestis. Najduze 2h. Sa time da 2h susim eventualno velike rucnike i posteljinu. Moglo bi i krace.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

8. *meri*'s Avatar

*meri* said:

ja imam takvu. kondenzacijska je, moze skupljati vodu u svoju posudu ili se moze spojiti na odvod. moja je spojena na odvod i tako mi puno manje zapari kupatilo. osusi dobro, nista ne smrdi i jako malo toga trebam peglati nakon nje. samo ja izvadim ves cim zavrsi susenje i odmah slozim. olaksala mi je zivot.

9. Cocolina's Avatar

Cocolina said:

http://www.elipso.hr/bijela-tehnika/...ORENJE-D7665N/

ja imam ovu.
    zadovoljna sam, olakšala mi je život uvelike.
    samo se ne smije prenatrpati jer je onda malo zgužvan ali inače samo složim i milina.
    stoji na balkonu koji je zatvoren.