Oprala sam jastuk doromeo od memoriske pjene na 40 stupnjeva. Upravo sam ga izvadila i sav se napuhao. E sad hoce li se vratiti u svoj normalan oblik kad se osusi? Dali ga smijem staviti u susilucu na susenje
Oprala sam jastuk doromeo od memoriske pjene na 40 stupnjeva. Upravo sam ga izvadila i sav se napuhao. E sad hoce li se vratiti u svoj normalan oblik kad se osusi? Dali ga smijem staviti u susilucu na susenje
Ne i ne.
Piše na njima da se ne peru u perilici.
(ps. i ja sam to učinila, i bacila jastuk)
ja sam ga oprala na 30 i nakon toga stavila van na sunce. vratio se u normalno stanje.
da i moj se napuhao ko žaba...evo suši se vani pa se nadam da će se vratiti u prijašnje stanje
da, bio se napuhao. ja sam ga stavila susiti na sunce i vratio se u prvobitno stanje![]()
znači ima nade još za mojeg da se vrne u normalno stanje. još uvijek je napuhnut cijeli dan je na suncu. E sad ce ovih dana kiša pa ne znam kak će se osušiti. A koliko mu je trebalo da se osuši i da se vrati u prvobitno stanje
Je stavila sam na program 40 kak inace perem vecinu sarenog vesa i u njemu je centrifuga. Moj je stajao dan i pol...evo sad stigla kisa. Malo se ispuhao ali nije skroz. I kad ga pipnem ne djeluje mi mokar
neznam dal imas klimu, pa da ga stavis malo ispod klime. nije se ni moj odmah ispuhao makar je djelovao suh. zato sam ga drzala na suncu dva dana.
mozda je u sredini jos malo mokar, a to na dodir nemozes osjetiti.