Pokazuje rezultate 1 do 50 od 159

Tema: Čistoća Zagreb-odvoz smeća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A kod mene ni nema kanalizacije, no plaćam kroz račune za vodu i odvod sve te vode
    I komunalnu i uređenje voda, naravno, samo je svako na svojoj uplatnici, pa je još i naknada
    Odvoz smeća je u ZG dosta jeftiniji nego u RI, koliko vidim po vašim postovima. Možda vam bude kvalitetniji kad poskupi više od 100% kao kod nas preklani
    A-ha, neće biti bolji ako bude po našem sistemu, jedino što je bolje je dotok novca Čistoći.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 01.01.2020. at 20:13

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Zagrepčanke, susrećete li smetlare po gradu? Ne mislim na centar, nego na udaljenije
    kvartove van šireg centra grada. Kod nas je postojao uvijek isti smetlar koji je meo
    kolnike i nogostupe, a u zadnje vrijeme uopće ga ne vidim. Uz rinzol i rubove pločnika hrpa je lišća, smeća, opušaka...baš puno smeća . Područja oko zelenih plavih i žutih kontejnera (ne pred zgradama, nego ma prometnici) neću ni spominjati, to su štakornjaci. Gospođa iz Holdinga zadužena za komunikaciju s građanima besramno laže da se npr. glavna prometnica u mom kvartu čisti svakodnevno.
    Kako je kod vas?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Zagrepčanke, susrećete li smetlare po gradu? Ne mislim na centar, nego na udaljenije
    kvartove van šireg centra grada. Kod nas je postojao uvijek isti smetlar koji je meo
    kolnike i nogostupe, a u zadnje vrijeme uopće ga ne vidim. Uz rinzol i rubove pločnika hrpa je lišća, smeća, opušaka...baš puno smeća . Područja oko zelenih plavih i žutih kontejnera (ne pred zgradama, nego ma prometnici) neću ni spominjati, to su štakornjaci. Gospođa iz Holdinga zadužena za komunikaciju s građanima besramno laže da se npr. glavna prometnica u mom kvartu čisti svakodnevno.
    Kako je kod vas?
    Kod mene čak prolazi i onaj kamiončić kaj mete, ali mi smo privilegirani kvart.
    Kod tate, udaljeniji prema istoku, baš i ne.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 11.01.2020. at 19:51

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je kod vas?
    Moram priznati da ih u svom kvartu nisam dugo susrela. MOžda jednostavno idem u krivo vrijeme, međutim stanje je puno lošije u odnosu na 2 godine prije. Smeća posvuda.
    Na otocima na kojima se skuplja staklo, plastika, papir i tekstil je užaaas blago rečeno. Jedan takav nam je ispred zgrade. Strašno. Prijavljujem putem portala Moj Zagreb...nakon što sam prijavila pokupili su nakon mjesec dana ali čini mi se ne zbog moje prijave jer piše da je još u procesu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •