Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Dječji oftamolog

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Evo sad sam pokušala naručiti sina za kontrolni pregled u Klaićevoj, dobili smo termin 27.02.2017. ! Ne bi me to toliko pogađalo da mi se ne čini da mu se dioptrija pogoršala i da mu ove naočale više nisu dobre.
    Što mi je najbolje napraviti? Da odem s njim nekom optičaru na mjerenje dioptrije pa da mu napravi nova stakla, da ne čekam do pregleda s tim? Ne znam kako dr reagiraju kad roditelj napravi nešto 'na svoju ruku', bez da su oni to preporučili (ja bih se rado držala preporuke liječnika, ali pet mjeseci do pregleda, brate mili ).
    Idi.

Ja sam to napravila od muke, sin je slomio naočale pa smo dali napraviti nove ali za svaki slučaj provjerili dioptriju. Nešto se promijenila i dobro su mu napravili u našoj lokalnoj optici. Otišli na kontrolu za par mjeseci (baš se potrefilo da se mijenjala i liječnica, jer je jedna otišla u mirovinu pa došla druga) i rekla je da su naočale u redu, odnosno potvrdila je nalaz iz optike. Ali ne radim to svaki put, obzirom na kompliciranu dioptriju i strabizam, odem sa sinom bar jednom godišnje ipak u bolnicu.

* * *
    Probaj nazvati ove koji su ti dali termin u veljači i reći da su se strgale naočale, pa da ne radiš druge bez kontrole, pitaj da li može hitno.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.09.2016. at 11:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •