Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Dječji oftamolog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

podižem
    dijete (20 mj.) je dobilo uputnicu od pedijatrice za oftamološki pregled, mogući strabizam (povremeno mu bježi desno oko)
    e, sad - pedica nam je najavila da se dugo čeka, da se probamo sami naručit odnosno probati na više mjesta...
    jel netko imao nedavno iskustva sa bolnicama po ovom pitanju, koliko ste čekali?
    i koji dr. vam je "sjeo" za ovako malo dijete?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    podižem
    dijete (20 mj.) je dobilo uputnicu od pedijatrice za oftamološki pregled, mogući strabizam (povremeno mu bježi desno oko)
    e, sad - pedica nam je najavila da se dugo čeka, da se probamo sami naručit odnosno probati na više mjesta...
    jel netko imao nedavno iskustva sa bolnicama po ovom pitanju, koliko ste čekali?
    Ne vrijedi ti puno moje iskustvo jer je staro 15 godina, ali Centar za strabizam na Rebru je za mog starijeg bio spas. Čeka se, ali ne pretjerano. Ne znam sada kako je za prvi pregled (mislim da smo i onda čekali par mjeseci) ali sam naručila sina na kontrolu u rujnu i dobila termin 30.11.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    podižem
    Mom je isto tu negdje s 20 mjeseci pocelo povremeno bjezat lijevo oko. Narucili se za pregled (u Splitu) - dobili termin za tri mjeseca - u pocetku je oko povremeno bjezalo, pedijatrica rekla da nema zurbe... medjutim zadnja dva tjedna do pregleda mu je pocelo bas puno bjezat, a kad smo dosli na pregled, vec mu je stalno bilo sa strane... i kad smo dosli na pregled, doktorica nas odma pitala, gdje ste dosad bili. Sad je (tri godine kasnije) uz okluzije (zatvaranje oka flasterom) i naocale puno bolje. Al jos uvijek mu se nije sasvim ispravilo - tako da je moguce da ce mu trebat i operacija. Al dobro, nije to tako strasno.

Uglavnom, sad ne bi cekala tri mjeseca na pregled, nego bi otisla odmah privatno (usput se i narucila za pregled u bolnicu - pa oni mogu dalje vodit dijete ako bude trebalo), nisu to neki kompleksni pregledi. Isto ga naprave u bolnici kao i privatno. A bolje ranije poceti s ispravljanjem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •