Results 1 to 32 of 32

Thread: u čemu servirati sladoled za party

pužić's Avatar

Default u čemu servirati sladoled za party

dakle poprilično mi hitno treba rješenje-slavimo rođendan na bazenima i dama neće tortu nego sladoled u čašicama, s kišobrančićima , šarenim bombonima i inim dodacima..ok, sve nađoh osim čašica..imate savjet u šta bi to jopš mogla servirati jer sam pola grdad danas obišla i čašice jednokratne nisam pronašla.U kornete neće naravno...

Cathy's Avatar

Quote Originally Posted by pužić View Post
    dakle poprilično mi hitno treba rješenje-slavimo rođendan na bazenima i dama neće tortu nego sladoled u čašicama, s kišobrančićima , šarenim bombonima i inim dodacima..ok, sve nađoh osim čašica..imate savjet u šta bi to jopš mogla servirati jer sam pola grdad danas obišla i čašice jednokratne nisam pronašla.U kornete neće naravno...
    U Metrou bi trebalo biti.

D

Tanita14's Avatar

Imas u Offertisimi tamo gdje stoje papirnati kalupi za muffine. Case su kartonske, ali manje, za kuglu, eventualno dvije.

pužić's Avatar

u metrou 200 kom 200 kn to mi je puno i ne treba mi toliko..ofertisima -bila, nema, čula da ima u dm-bila u dva nema..Ni ne treba mi više od dvije kugle da stane..pa ćemo dodavati ako fali poslije..

jelena.O's Avatar

a u običnim čašama?
    inače u konzumu ima i korneta koje izgledaju ko čaše ( odrezani rep stošca im je)
    Last edited by jelena.O; 17.08.2016 at 13:34.

Tanita14's Avatar

Ja u petak vidjela u Sesvetama.

jelena.O's Avatar

i da a koji sladoled ćeš i kako ga uvesti ako neće biti njihov?

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    a u običnim čašama?
    inače u konzumu ima i korneta koje izgledaju ko čaše ( odrezani rep stošca im je)
    ovak nešto https://www.google.hr/search?q=slado..._PJG4Jxa92M%3A

<ova slička mi je super, ali to se ne može nabrzinu napraviti za više klinaca https://www.google.hr/search?q=slado...KFfcFtHuepM%3A

pužić's Avatar

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    i da a koji sladoled ćeš i kako ga uvesti ako neće biti njihov?
    mi smo u Osijeku, pitala sam možemo donijeti svoj,sve svoje donosimo za piće i hranu..imamo tamo i zamrzivač i hladnjak tak da mogu sve što želim..naručila sma fornete za klopu jer moslim da je to brzinsko jelo najzgodnije između kupanja, muffine ću napraviti dvije ture eto tek toliko i sladoled, imam doma kornete te odrezane al ne ona hoće baš čašiceeee.Nekad su u kauflandu bili kao od vafla zdjelice ne znam dal to još imaju..

lala83's Avatar

Bila sam nedavno u slicnoj nedoumici pa sam se odlucila za obicne party case one za djecje rodendane iz kauflanda deset kom oko 15 -20 kn. Na Frozen naravno. Malo su visoke ali nije bio problem pojesti,pa i ledov slag je u takvoj casici. Uz to duge jednokratne zlice.

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by pužić View Post
    mi smo u Osijeku, pitala sam možemo donijeti svoj,sve svoje donosimo za piće i hranu..imamo tamo i zamrzivač i hladnjak tak da mogu sve što želim..naručila sma fornete za klopu jer moslim da je to brzinsko jelo najzgodnije između kupanja, muffine ću napraviti dvije ture eto tek toliko i sladoled, imam doma kornete te odrezane al ne ona hoće baš čašiceeee.Nekad su u kauflandu bili kao od vafla zdjelice ne znam dal to još imaju..
    a kad bi ipak se dogovorila da te odrezane ukrasite?

Mima's Avatar

Baš sam bila u DM-u, i vidjela te čašice. Znači, isplati ti se potražiti po drugim DM-ovima u gradu.

Ali, iskreno, te čašice u DM-u nisu baš male, nije to kao ono što se dobije u slastičarnici za 1-2 kuglice, nego veće, tako da mislim da su ti obične party čaše sasvim ok izbor.

Mima's Avatar

Mima's Avatar

A evo ti i online za naručiti, ako stigneš

http://vagabundo.hr/proizvodi/party-...sude-sladoled/

Dm-ove su meni isto pale na pamet i bas su slatke. Nazovi ih i pitaj jel imaju, da ne seces bezveze

jelena.O's Avatar

Vidla te iz dm stvarno su velike ko za leđa šlag možda malo veće, nego ima u ofwetisimi papirnatih čaša od 5do 20kn za 10kom

enela's Avatar

Pitaj u nekoj slastičarni, možda bi ti prodali 10ak komada.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Puzicka, kad je tulum?
    ja mogu stra do ikee, pa ako zelis kupim ti ovo
    http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/30192960/
    i saljem kako zelis.
    posalji sms ako zelis ili pp.

Mima's Avatar

ako ćeš plastične zdjelice, toga vjerojatno ima u svakom dućanu tipa Konzuma, meni kći ima rođendan po ljetu pa sam za more kupila puno takvih šarenih plastičnih zdjelica da imam za sladoled - u Konzumu. Nisu lijepe kao ove iz Ikee, ali nisu niti ružne.

postoje btw i jednokratne šalice za kavu, to je dobar oblik i veličina, ako vas ne smeta što imaju ručkicu.

jelena.O's Avatar

te šalice za kavu su super i namjenske za svašta, ima ih raznih veličina od 1 do 4 kugle sladoleda

pužić's Avatar

hvala svima na idejama
    spajalica rođendan slavi sutra tako da ne stignemo te iz ikee (jedan set već imam tih zdjelica i pale su mi na pamet..al..)
    kupila na kraju u ofertisimi party čaše (netko je gore rekao, pa i Ledo šlag je u tome..), kupili neke dodatke, rolere i m&m s bombonice za posipanje, preljev, kišobrani i bit će im to super.Veliki su svi tako da količinu sladoleda vjerujem mogu bez problema smazati. Nosim i kornete te odrezane ako bude zainteresiranih za manju količinu..eto sve riješeno

jelena.O's Avatar

pa sretno vam bilo

pužić's Avatar

hvala jelena o. trebat će mi ideja za zabavljanje razreda 9 togodišnjaka obzirom da su mi danas javili s bazena da je animatorica neplanirano otputovala , pa ćemo ja i muž morati smišljati zabavu..Nije mi se dalo otkazivati, pa javljati svima neki drugi termin..nekako ćemo izaći na kraj

jelena.O's Avatar

Napravite igre koje se tak i tak rade na bazenu

nošenje jaja/loptica u žlici
    puhanje i plesanje s balonima
    pretakanje vode s žlicom iz jedne posude u drugu ( čaše) to se radi u timovima
    skakanje u vreći, ili svezati lagano ih s vrpcama pa skaču
    utrka plivanja
    imate li tobogane ( utrka na njima)
    vaterpolo sloptom ili balonima
    ako ima onaj bebi bazen nogomet u vodi
    sakriveno blago s kartama i zagonetkama

KOLKO SATI/DANA JE TA ZABAVA????
    Last edited by jelena.O; 18.08.2016 at 16:30.

pužić's Avatar

Tri sata hahahahha

jelena.O's Avatar

javi kak je bilo, sve će biti ok

imate muziku? ima ona igra muzičke stolice, a i graničar u vodi je zabavan ko i odbojka

pužić's Avatar

ajme jelena o. hvala ti na idejama, luda sam više, ova moja ispaljuje ko iz topa neke igre koje zahtijevaju vratolomije..a ja smišljam što jednostavinije. Imam od male neke plutajuće kao oblutke koji se daju složiti u obruč pa ćemo neku igru ronjenja, na dno baciti nešto ( to je neki polu duboki bazen, nije olimpiski, pa mislim da bi svi mogli zaroniti do dolje ), pa neka košarka tj ubacivanje u obruč, pa imam neke plutajuće loptice neka pušu u to s jednog ruba na drugi bazena a ja ću štopati..u plitkom dj bazenu ćemo igru s čašama tako da ću par čaša složiti na rub bazena i malu grabilicu, pa natjecanje tko će prije napuniti sve čaše i spustit se niz tobogan. Imaju dva puta po 15 min divlju rijeku, tobogan , gljivu..pa dok malo pojedu slano,dok se svuku, obuku..proći će . jedino imam troje neplivača -malo sam se iznenadila da dijete od 9 g ne zna plivati, a i činjenicom da se roditelji usude pustiti dijete ne plivača na bazen na rođ..Ja možda nisam realna, moja trenira plivanje i izvrstan je plivač, pa nekako bar očekujem u tim god da znaju plivati , ono osnovno..ja znam da svoju nema šanse da bi pustila u masu dječurlije na bazenski rođ da nije plivač, ali eto svi smo različiti.Kako god rekla sam roditeljima neka im stave plivice na ruke da ja ne preuzimam odgovornost..i uopće me ne zanima jel klincima to koma zato što će ih ostali vidjeti da ne znaju plivati..

jelena.O's Avatar

a možda će ti klinci doći s mišićima, a ako ne ponesu onda ipak malo bolje pazite na njih i njih ne slati na tobogane i dublje bazene
    ne znam zakaj bi bilo čudno da dete u toj dobi ne zna plivati, nisam ni ja znala

imaš i onu igtu gdi ukopaš neku cijev/granu u zemlju pa bacaš obruće na to, naizgled jednostavno ali dosta teška igra

valjda si i ti u školi igrala lanca probijanca to je super, napose u plitkom bazenu http://www.pjesmicezadjecu.com/dobre...robijanca.html ,

Mima's Avatar

joj pužić rođendan na bazenu a ti se ovoliko mučiš smišljanjem igara

pa nek se dodaju loptom i doviđenja

mislim da će to većini djece biti tolika silna atrakcija da im neće pasti na pamet puniti čaše

samo, pripazi na te neplivače, djeca koja ne znaju plivati su jako nesigurna u vodi

jelena.O's Avatar

i si živa, jel gotovo???

pužić's Avatar

ma odlično prošlo, i varaš se Mima da im je dovoljno "samo " kupanje. jedno od prvih pitanja je bilo šta ćemo raditi osim kupanja ??? Al dobro sam se pripremila i odmah ih sve postrojila, ja sam naime kontrol freek, pa mi je zviždaljka bila vrlo bitno pomagalo..rekla sam kad zviznem u roku par min da ste svi tu na tom mjestu, tko ne posluša katapult u svlačionu i čeka roditelje dolje obučen..Razred je poprilično složan i stvarno su svi jako dobri bili, nisu se izdvajali, pomagali su ovima koji su bili s mišićima za plivanje jer su se oni teže snalazili osobito kad su bile popaljene vodene atrakcije za masažu i te podvodne prskalice..svi su sudjelovali u svim igrama i jako se veselili pobjedama, Igra puhanja onih žutih plastika iz kinder jaja po površini vode ih je oduševila kao i igra punjenja čaša vodom pomoću grabilice . Igre na suhom im nisu bile zanimljive, pa sam preskočila to. Sladoled umjesto torte im je bio pun pogodak jer su ga sami sebi slagali i aranžirali..tri sata je proletilo i povratne info su od roditelja da su se djec jako dobro zabavila.

Mima's Avatar

ah ta današnja djeca