ajme jelena o. hvala ti na idejama, luda sam više, ova moja ispaljuje ko iz topa neke igre koje zahtijevaju vratolomije..a ja smišljam što jednostavinije. Imam od male neke plutajuće kao oblutke koji se daju složiti u obruč pa ćemo neku igru ronjenja, na dno baciti nešto ( to je neki polu duboki bazen, nije olimpiski, pa mislim da bi svi mogli zaroniti do dolje ), pa neka košarka tj ubacivanje u obruč, pa imam neke plutajuće loptice neka pušu u to s jednog ruba na drugi bazena a ja ću štopati..u plitkom dj bazenu ćemo igru s čašama tako da ću par čaša složiti na rub bazena i malu grabilicu, pa natjecanje tko će prije napuniti sve čaše i spustit se niz tobogan. Imaju dva puta po 15 min divlju rijeku, tobogan , gljivu..pa dok malo pojedu slano,dok se svuku, obuku..proći će . jedino imam troje neplivača -malo sam se iznenadila da dijete od 9 g ne zna plivati, a i činjenicom da se roditelji usude pustiti dijete ne plivača na bazen na rođ..Ja možda nisam realna, moja trenira plivanje i izvrstan je plivač, pa nekako bar očekujem u tim god da znaju plivati , ono osnovno..ja znam da svoju nema šanse da bi pustila u masu dječurlije na bazenski rođ da nije plivač, ali eto svi smo različiti.Kako god rekla sam roditeljima neka im stave plivice na ruke da ja ne preuzimam odgovornost..i uopće me ne zanima jel klincima to koma zato što će ih ostali vidjeti da ne znaju plivati..