Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Da li su ovo simptomi upale slijepog crijeva?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Da li su ovo simptomi upale slijepog crijeva?

Uh,drage moje. Curica od sinoc je 2x povratila,te imala 3 kasaste i rjedje stolice. Temp.trenutno nema,a sinoc je bila do 38.Stalno je boli stomak oko pupka na obe strane. Davala sam joj sinoc rehudromix i pomogao je,jutros probiotik na prazan zeludac,ali nece da jede niti da pije ista. Kaze da je boli stomak mnogo vise kad legne na ledja i ispruzi noge, dok kad lezi na boku sa ispruzenim nogama, ne boli je toliko. Ima momenata kad je skoro nikako ne boli,ali je onda zavrne. Inace, kaka joj jaaaako smrdi (ako ista znaci).Da li je ovo slihepo crijevo ili viroza?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kad je moj sin imao upalu slijepog crijeva, prvo je jedan dan svako par sati povraćao, nakon toga je krenuo proljev i tad je tek spomenuo bol u trbuhu
    pregledalo ga je nekoliko doktora uvjereno da je (doduše gadna) viroza
    pa smo ga pokušavali barem rehidrirati, ali on nije mogao pojest ni zalogaj ničega, popit čajnu žličicu vode bila je teška agonija
    temperatura je bila oko 38 čini mi se

uglavnom, ja imam vrlo traumatično iskustvo, pa bih otišla na hitnu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mislim da je bol kod slijepog crijeva konstantna, i moguće je da su kod tvoje cure samo grčevi zbog crijevne viroze
    i ako je temperatura pala, to je isto dobar znak

samo velim, ja sam shvatila iz našeg iskustva da je i doktorima teško prepoznat razliku
    kad sam nakon operacije opisivala simptome jednom doktoru sa zaraznog odjela, on mi je rekao "meni ti kroz ljeto prođe na stotine pacijenata s istim simptomima, i bude viroza"

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Provjera jel slijepo crijevo je da savine desnu nogu čim bliže trbuhu i ako to boli tada je možda slijepo crijevo
    Daj probiotike ali pazi i da dobro kenja, tak je i moj mali ima bol u trbuhu i doktorica ga hitno poslala u bolnicu, i ovi su mislili da je crijevo i se neko u toku noći sjetio da dete stavi na rendgen, ispali je da mali ima upalu plućne maramice, ali je bilo dosta i fekalija u crijevima

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

joooj kad se sjetim da su mene kao 12 godisnjakinju vracali tri puta iz klajiceve doma, jer kao ma nije nnjoj nista. Onda je s.crijevo puklo i cudom sam prezivjela. Sjecam se da je doktor koji je skuzio da je slijepo crijevo jako stisnuo moj trbuh u na desnoj strani ispod pupka i to me strasno zabolilo, pa je onda valjda po tome znao da je slijepo crijevo.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja nisam imala povisenu temperaturu prva dva tri dana
    samo jaku konstantnu bol u trbuhu

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sad smo od dr.Leukociti 14,crp 15,5, seg.neof.poviseni, limfociti niski...kaze dr.na opip stomaka sve ok,urin uredan. Kaze dr.vjerovatno upala,ali ne zna da li je virusna ili bakterijska

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    joooj kad se sjetim da su mene kao 12 godisnjakinju vracali tri puta iz klajiceve doma, jer kao ma nije nnjoj nista. Onda je s.crijevo puklo i cudom sam prezivjela. Sjecam se da je doktor koji je skuzio da je slijepo crijevo jako stisnuo moj trbuh u na desnoj strani ispod pupka i to me strasno zabolilo, pa je onda valjda po tome znao da je slijepo crijevo.
    eto to se nama dogodilo sa sinom, tad je imao 4, i nismo mogli procijenit koliko jako ga boli
    kasnije je ispalo da je najvjerojatnije slijepo crijevo puklo tu večer kad smo bili na hitnoj i kad nas je doktorica fino umirila da je to samo viroza
    punih 48 sati kasnije su ga operirali

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ajoj Tang, jadni maliso

Dobro je sve proslo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove