drage moje, planirate li kupovinu platnenih za kupanje i koje kupiti :? ?
ima li neka caka ?
drage moje, planirate li kupovinu platnenih za kupanje i koje kupiti :? ?
ima li neka caka ?
Kinder, ja imam istu ovakvu facu ko tvoj smajlić!
A moš si mislit... što će se naši bebači kupati u moru i plivati... ali da, voljela bih nekakve, jedne...hm...
:shock: Arijana jel ti znaš o čemu kinder priča?!Arijana prvotno napisa
mislila sam ako kupim ove godine ostanu mi i za slijedeću kada bude trčkrao ( čitaj: kakao ) po plaži![]()
Ja sam Luku već kad je prohodao držala u pravim muškim kupaćima - čak boksericamabio je glavni maneken na plaži. A D. je s tri mjeseca imala jednodjelni kupaći (za slikanje, naravno) haha... Mene ne brine more, više bazeni u koje ne možeš bez kupaćih. Zanima me kakve su one u dm-u? Imam jedne koje imaju unutra nepropusni sloj (baš kakanja radi) ali su za dečkiće i izgledaju kao kratke hlačice...
Ovo što cocci ima, je vrlo povoljno...
Kinder... naručiš koju pelenu i samo skreneš na kupaće!
Pa očigledno ne znam :? , ja sam mislila da se na plaži nose iste kao i inače.cekana prvotno napisa
Na plaži beba može biti i gola, ali eto... negdje to već polagano zabranjuju... napr. u Amerikama, zato i imamo Swim Diapers gaćice tj.s unutarnjim slojem kao pelena koja može zadržati kakicu.
Sorry, što sam te napala... zašto bi uopće morala znati, ako ne koristiš platnene. Mi smo se ovisnici već nagledali svakakvih mmmmm lijepih...
Nisam baš shvatila da si me napala, ali ako ti tako kažeš onda ... dobro, doooobrocekana prvotno napisa
![]()
A što se tiče platnenih, nadam se da ćemo se i mi uskoro pridružiti!
Navodno su FB (bez uloška, naravno, samo cover) super za to. 8)
cocci , te su i meni jaaako slatke , dvoumila sam se da li uzeti one koje imaju onaj perforirani sloj unutra ili podstavljene !
coccinella, a gdje ih ima za kupiti(ovakve kao na linku koji si stavila)
Ako govorimo o istome (a po slici mi se čini da da), ja kupila Roku u kamarisu i super su!
Evo, koliko se vide
user i pass:roko (piše ti u mom potpisu dolje)
šta se može preko neta?koliko se čeka i je li to ta cijena koja piše?
e da i kako idu vel.nama treba 80.koja bi to bila vel.
oko 10 dana , cijena je koja piše + poštarina , oko 8 $
vel L