Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Ogledalo na ormaru, police na zidu

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Ogledalo na ormaru, police na zidu

Dakle , imamo ugradbeni ormar u hodniku na koji bih nalijepila ogledalo.
    Ukupna šxv ogledala bih bila 1,40x2,50 naravno moram ga rezat na 6dijelova. Imam klasicna vrata, 3gore, 3dole.

Obzirom da je u hodniku cini mi se kao dobra ideja... Povecava prostor, obrisem krpom od packi, cini mi se efektno izgleda...

Imate li kakvog staklara provjerenog? Zagreb, zapadni dio jos bolji
    Iskustva sa tako postavljenim ogledalima? Cvrstoca, pucanje ne daj Boze...

I ako znate mozda gdje bih se mogle kupiti ovkvog tipa police ali da su zatvorene (da imaju vrata), jer bih unutra drzala kljuceve, novcanik.. U gl. tako te dnevne sitne stvari koje 100x dnevno primimo i odlozimo iz ruku...
    Nesto ovog tipa al zatvorena opcija: http://cdn.bighome.sk/media/catalog/...ile0007691.jpg

Zahvaljujem
    Posljednje uređivanje od Sanja :) : 30.08.2016. at 15:05

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi imamo ogledalo na vratima ormara, ali takav smo kupili. Nije naknadno lijepljeno. Budući da je ormar visok, ogledalo je na sredini razrezano.

Za police ne znam, ali postoje zidni ormarići za ključeve.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam našla naš ormar, ali evo primjera kako je ogledalo na ormaru iz više dijelova, da se izbjegne savijanje i pucanje:

https://www.google.hr/search?q=prima...HCKIBp3JnFM%3A

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nas je ormar ovog tipa : http://www.tiip-stolarija.hr/cms/wp-...kog-sjaja..jpg

Peterlin kuzim tocno kaj mi kazes. Moram to dobro provjeriti sa staklarom... Rezanje (savijanje, pucanje)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ti daleko crkva Bdm u stenjevcu, mislim da se zove stakla Milic,

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da je to bolje pitati stolaranego staklara. Trebaš zapravo obojicu, ali stolar će reći što da naručiš kod staklara. Ja to ne bih sama lijepila.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ti daleko crkva Bdm u stenjevcu, mislim da se zove stakla Milic,
    Nije, nije... Ajme Milica se nisam sjetila. Hvala

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je to bolje pitati stolaranego staklara. Trebaš zapravo obojicu, ali stolar će reći što da naručiš kod staklara. Ja to ne bih sama lijepila.
    I mislila sam da netko od njih lijepi. Nasla sam dvije neke firme, budem jos Milica. I nazvat cu svog stolara koji mi je radio sve u stanu, pa mozda on ima nekog, ili da on odradi. Samo je njemu uvijek guzva.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    I mislila sam da netko od njih lijepi. Nasla sam dvije neke firme, budem jos Milica. I nazvat cu svog stolara koji mi je radio sve u stanu, pa mozda on ima nekog, ili da on odradi. Samo je njemu uvijek guzva.
    Pa to ti je najbolje. Malo mu digni rep - reci kako ti je sve lijepo napravio, ali da si se još sjetila tog ogledala...

Ako mu je gužva, radije pričekaj par tjedana nego da ti netko drugi napravi sranje. Ili nek ti ON preporuči nekoga.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Totalna transformacija
    Dakle ogledalo sa postavom me kosta min, 1.000,00kn pa do nekih 1.400,00 + nove ruckice, ili busit ogledalo da stavim postojece, a to ipak ne bih. Dakle 300-400 kn/m2

Druga opcija i nadam se da cemo tu i relizirati su klizna vrata sa ogledalom. Otisla sam danas u ducan i da mi u alu okvir stave ogledalo, vodilicame, stopere... 1.450,00 kn.
    I to mi se svida, imam cijelinu bez rezanja... I ono bitno ogledalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •