Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Split - parking (luka)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bojim se da ovoga puta nemamo vremena za gurmanski rucak, ali ako ga nude "s nogu"... samo vi pisite

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja bi radije dosla u 14:15. Ako je trajekt vec u luci (a ne znam je li ili tek dolazi sa Visa) mogu pocet i ranije ukrcavat. Provjeri jel mozes odma stat u red za Vis kad dodjes s momcima sto tamo rade. Ako ne mozes odi na parking iza autobusnog kolodvora. Mozda jos koji trajekt ide sa istog gata u medjuvremenu, u kojem slucaju neces bit u pravom redu ako parkiras 4.5 sata ranije. Taj za Vis krece di i onaj za Stari Grad?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi radije dosla u 14:15. Ako je trajekt vec u luci (a ne znam je li ili tek dolazi sa Visa) mogu pocet i ranije ukrcavat. Provjeri jel mozes odma stat u red za Vis kad dodjes s momcima sto tamo rade. Ako ne mozes odi na parking iza autobusnog kolodvora. Mozda jos koji trajekt ide sa istog gata u medjuvremenu, u kojem slucaju neces bit u pravom redu ako parkiras 4.5 sata ranije. Taj za Vis krece di i onaj za Stari Grad?
    Trajekt dolazi sa Visa u 14:20.
    Krece za Vis u 15:00.
    Ne znam da li izmedju 09:00 i 14:20 tamo pristaje neki drugi trajekt (zapravo pretpostavljam da da, to je veliki vremenski razmak).

No dobro -provjerit cemo sa dezurnima da li mozemo vec stati u red za Vis u 15:00, i gdje tocno, i u koliko moramo biti na ukrcaju...
    Ako ne,parkiramo iza autobusnog kolodvora i kasnije se premjestamo.
    Pretpostavljam da se u tom slucaju najbolje premjestiti u red kad ode taj eventualni trajekt koji ide na Hvar ili negdje drugdje. Reci ce nam kad budemo kupovali karte.
    Malo je nezgodno jer se onda moramo dvaput vracati u luku, no dobro, nije daleko... prilagodit cemo se.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Trajekt dolazi sa Visa u 14:20.
    Krece za Vis u 15:00.
    Ne znam da li izmedju 09:00 i 14:20 tamo pristaje neki drugi trajekt (zapravo pretpostavljam da da, to je veliki vremenski razmak).
    Za Hvar i Vis skretanje je na istom mjestu, ali po mojem sjećanju, ta dva trajekta ne kreću s istog gata, nego s nasuprotnih. Tako da su im redovi odvojeni. Jedino ako se nešto od prošle godine nije promijenilo...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Za Hvar i Vis skretanje je na istom mjestu, ali po mojem sjećanju, ta dva trajekta ne kreću s istog gata, nego s nasuprotnih. Tako da su im redovi odvojeni. Jedino ako se nešto od prošle godine nije promijenilo...
    Ne, to je to. Gat 12, rekli su nam da parkiramo auto i da dodjemo pola sata prije ukrcaja.
    Inace, splitska trajektna luka je super organizirana, nema ni gubljenja ni zastoja, i svi su vrlo ljubazni. Sve pohvale.

Zacudio nas je manjak kontrole, nismo cak trebali pokazati ni prometnu dozvolu... Zadnje sto smo isli iz trajektnih luka Livorno, Piombino, Civitavecchia kontrole su puno vece (radi se online check-in, ali te svejedno kontroliraju).
    Ovdje je sve bilo vrlo lezerno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •