Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Školske torbe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me vi iskusne koje svake godine kupujete klincima nove torbe što je bitno kod torbe za ove male od 1-4 razreda.
    Prepostavljam da je bitno da nije teška....I koja je od ovih silnih marki najbolja i najkvalitetnija pod time mislim da može izržati više od 2-3 godine da se ne potrga i one ofuca
    nadam se da nitko svake godine ne kupuje novu torbu, ali cure su sve rekle

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da nitko svake godine ne kupuje novu torbu, ali cure su sve rekle
    Pa svake godine netko s foruma kupuje djeci torbe, hehehe...

A sad ozbiljno: moj stariji je imao jednu torbu u prvom razredu, s njom smo se zaribali jer je bila preteška i imala metalne kopče koje su zahrđale. Drugi, treći i četvrti razred prošao je s drugom torbom. Od petog do kraja prvog srednje nosio je isti Explore ruksak i nosio bi ga i dalje da se nisu počele drapati naramenice.

Moj mlađi je u nižim razredima imao jednu torbu u prvom, drugu (s kotačima) do četvrtog, a onda smo nastavili s ruksacima. On je češće od brata drapao ruksake (valjda se tak potrefilo, imao je užasan razred i njima je zabava bila nabacivanje torbama, pa su se znale skršiti kopče i poderati uglovi...ufff...a ni on nije baš pazio na to) ali isto nismo kupovali svaku godinu. U prosjeku svake druge-treće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •