Što učiniti prva 3 dana nakon poroda dok mlijeko ne "dođe"?
Evo što je bio moj problem kad se moja, sada dvoipolgodišnja curica rodila; prvi dan, odnosno noć kad smo došli u sobu (bolničku, naravno) odmah sam je stavila na ciku i cikila je odlično bez ikakvih problema, dobro je uhvatila bradavicu i osjećala sam da pravilno vuče i tako bi sisala neko vrijeme pa zaspala, pa opet nakon 2-3 sata isto. Tu noć je sve bilo super, slijedeći dan je već malo više bila plačljiva, ali ništa strašno, ali je zato cijelu slijedeću noć provela plačući i sisajući naizmjenično. U 6 ujutro sam joj dala bočicu i sve je bilo u redu. Tako da sam joj morala dati 1-2 bočice dnevno jer jednostavno nisam imala mlijeka. Tek 3-4 dan kad su je odveli na drugi odjel zbog žutice, mlijeko mi je nadošlo, mislila sam da ću eksplodirati. Poslije toga, pa sve do njenih 20 mjeseci nisam imala nikakvih problema s dojenjem.

Pošto pokušavam ponovno zatrudniti i naravno dojiti, zanima me što činiti ako mi se situacija ponovi. (malo je prerano za ovo pitanje, ali bolje prerano nego prekasno :wink
Znam da savjetujete nikako bočicu, ni bilo što osim mog mlijeka, s tim se i ja načelno slažem, ali isto tako nemam snage slušati bebu kako plače cijelu noć i gladuje dok meni mlijeko ne dođe .