VeraM prvotno napisa
Polako smo se maknuli s mrtve tocke. Ja ju odrizm na sisi kad god ona hoce i koliko hoce. Prvo vrijeme je odustajala od sisanja, nije htjela nakon 2 sata sisanja vise drzat bradavicu jer nista ne izlazi a ona gladna. Od jucer popodne vec zaspe na sisi tako da mislim da ipak nesto izvuce. Jutos sam skoro plakala od srece jer sam joj na bradi vidila kap mlijeka nakon sisanja. To znaci da ide. Terapija mi je prvo masaza, muz me spasio on je razbio par tvrdih krvga jer ja nisam mogla od bolova. Bilo mi lakse trpit bol kad on to radi. Tus topli, topli oblozi i kupus stalno. Idajala se danas nisam jer ne zelim joj uzet mlijeko ako ga ona moze izvuc sama. Al sam jucer vidila da mogu izvuc oko 15 - 20 ml iz obje. Sad spava vec sat i po iza zadnjeg dojenja pa je valjda sita. Rodila se s 3400 g a otpusna 3300. Jucer bila patronazna 3320 g. Ad izbacujem u roku par dana nadam se jer nas citala da ne smije naglo prestat. Jel to istina?
Kaka se svaki 2. dan. A svaka pelena je popisana. Mi samo na platnenim tako da ne znam jel to brojanje vrijedi i kod platnenih kao kod "umjetnih"?