ima li netko kontakt?
može i na pp
jako mi je hitno
hvala![]()
ima li netko kontakt?
može i na pp
jako mi je hitno
hvala![]()
ja kasno vidjela temu
to je naša najdraža dr. ako te nešto zanima samo pitaj
bok apricot,
baš i ja trebam tu doktoricu, zanima me jesi li uspjela doći do nje i jesi li zadovoljna? kliknula sam na onu stranicu, ali ne spominje se ta doktorica.. je li ona još uvijek tamo?
hvala ti puno
inače ja sebe (jer nosim prizme) naručila neki dan za bolnicu ( Sv.Duh) i dobila termin tek u 9 mjesecu.
Koja je razlika između prizmi i običnih naočala za kratkovidnost/dalekovidnost, ako je ima?
prizma je izraz za pomakivanje centra vida (PD), pretežno je kod djece koja imaju strabizam ( bježanje očiju). Ja prizme imam tek 10 godina, sad dali se malo umrtvio ( nije toliko aktivan) mišić koji bi trebao pokretati i ispravljati oko ili nekaj drugo ne znam.
Bok curke, dizem temu ... I mi bi trebali dr. Doresic, pogledala sam link od Gromice, ali nigdje se ne spominje doktorica. Da li je netko skoro bio kod nje privatno? Hvala na informacijama!
Da se i ja ubacim.
Zna li netko radi li i dr. Dorn sa Sv. Duha negdje privatno?
Dr doresic vise ne radi privat. Koga nam mozete preporuciti kao dobrog djecjeg oftalmologa a da ima privat ordinaciju? Kod nas je sve okej ali kontrole trebamo
dr. Bubaš, monokl (Maksimir), dr. Striber (inače je u Klaićevoj, ali čujem da radi i privatno)
jel zna netko kojim danima ordinira dr dorešić?
Cure hitno mi je. Zna li netko gdje dr.Dorešić radi privatno pošto se ordinacija njezine majke Henč kako čujem zatvorila?
Na sv.Duhu rekli su prije par dana da je slobodna tek u lipnju a sad u srpnju i da idemo Rebro ako nam je hitno prema mjestu stanovanja a prije toga su mi rekli da ce me bilo tko od drugih doktora tamo primiti do 11 mjeseca a i ona ako na Uputnici pise Hitno. Sad kada pise Hitno i kada su nas 10 pita isetali do doktorica sad me tjeraju na Rebro kao da ja iz dosade zelim dr.Doresic. Rekli su da nema dijagnozu. Pa nemoze joj dr.opce prakse postaviti dijagnozu a sistematski u prvom razredu vida obavila je medicinska sestra. Dijete mi nista ne vidi s ploce procitati neki dan uciteljica je rekla da nike mogla razlikovati rozu od crvene boje sto moze upucivati da gubi vid.
Imate li kakve preporuke.
Hvala.
ajde pitaj prvo u najbližoj optičkoj radnji, je li dolazi kakav doktor k njima, to bi za početak bila dobra provjera, ali svakak treba obaviti bolnički pregled, pogledat pozadinu i slično, napose kod djece.
ona nije prije imala problema s vidom????
Puno je vec vremena proslo, ali me zs prijateljicu zanima radi li igdje dr doresic privatno?