Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: kako do dr. Dorešić (oftalmologinja) privatno?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno kako do dr. Dorešić (oftalmologinja) privatno?

ima li netko kontakt?
    može i na pp

jako mi je hitno

hvala

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

091 4005432

grom ti je sve linkala

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

cure,

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja kasno vidjela temu
    to je naša najdraža dr. ako te nešto zanima samo pitaj

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bok apricot,
    baš i ja trebam tu doktoricu, zanima me jesi li uspjela doći do nje i jesi li zadovoljna? kliknula sam na onu stranicu, ali ne spominje se ta doktorica.. je li ona još uvijek tamo?
    hvala ti puno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače ja sebe (jer nosim prizme) naručila neki dan za bolnicu ( Sv.Duh) i dobila termin tek u 9 mjesecu.

oleandrina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Koja je razlika između prizmi i običnih naočala za kratkovidnost/dalekovidnost, ako je ima?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

prizma je izraz za pomakivanje centra vida (PD), pretežno je kod djece koja imaju strabizam ( bježanje očiju). Ja prizme imam tek 10 godina, sad dali se malo umrtvio ( nije toliko aktivan) mišić koji bi trebao pokretati i ispravljati oko ili nekaj drugo ne znam.

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bok curke, dizem temu ... I mi bi trebali dr. Doresic, pogledala sam link od Gromice, ali nigdje se ne spominje doktorica. Da li je netko skoro bio kod nje privatno? Hvala na informacijama!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da se i ja ubacim .

Zna li netko radi li i dr. Dorn sa Sv. Duha negdje privatno?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dr doresic vise ne radi privat. Koga nam mozete preporuciti kao dobrog djecjeg oftalmologa a da ima privat ordinaciju? Kod nas je sve okej ali kontrole trebamo

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

dr. Bubaš, monokl (Maksimir), dr. Striber (inače je u Klaićevoj, ali čujem da radi i privatno)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jel zna netko kojim danima ordinira dr dorešić?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure hitno mi je. Zna li netko gdje dr.Dorešić radi privatno pošto se ordinacija njezine majke Henč kako čujem zatvorila?
    Na sv.Duhu rekli su prije par dana da je slobodna tek u lipnju a sad u srpnju i da idemo Rebro ako nam je hitno prema mjestu stanovanja a prije toga su mi rekli da ce me bilo tko od drugih doktora tamo primiti do 11 mjeseca a i ona ako na Uputnici pise Hitno. Sad kada pise Hitno i kada su nas 10 pita isetali do doktorica sad me tjeraju na Rebro kao da ja iz dosade zelim dr.Doresic. Rekli su da nema dijagnozu. Pa nemoze joj dr.opce prakse postaviti dijagnozu a sistematski u prvom razredu vida obavila je medicinska sestra. Dijete mi nista ne vidi s ploce procitati neki dan uciteljica je rekla da nike mogla razlikovati rozu od crvene boje sto moze upucivati da gubi vid.

Imate li kakve preporuke.
    Hvala.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ajde pitaj prvo u najbližoj optičkoj radnji, je li dolazi kakav doktor k njima, to bi za početak bila dobra provjera, ali svakak treba obaviti bolnički pregled, pogledat pozadinu i slično, napose kod djece.

ona nije prije imala problema s vidom????

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Dr. Bubaš s KBC Rebra dolazi u optiku Monokl u Maksimirskoj jednom tjedno (ponedjeljkom mislim). Nazovi i zamoli da te prime, reci da ti je hitno.
    Iako bi možda mogla otići i na hitnu oftalmologiju na Rebro odmah pa bi ju trebali primiti i ocijeniti hitnost.

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Cure hitno mi je. Zna li netko gdje dr.Dorešić radi privatno pošto se ordinacija njezine majke Henč kako čujem zatvorila?
    Na sv.Duhu rekli su prije par dana da je slobodna tek u lipnju a sad u srpnju i da idemo Rebro ako nam je hitno prema mjestu stanovanja a prije toga su mi rekli da ce me bilo tko od drugih doktora tamo primiti do 11 mjeseca a i ona ako na Uputnici pise Hitno. Sad kada pise Hitno i kada su nas 10 pita isetali do doktorica sad me tjeraju na Rebro kao da ja iz dosade zelim dr.Doresic. Rekli su da nema dijagnozu. Pa nemoze joj dr.opce prakse postaviti dijagnozu a sistematski u prvom razredu vida obavila je medicinska sestra. Dijete mi nista ne vidi s ploce procitati neki dan uciteljica je rekla da nike mogla razlikovati rozu od crvene boje sto moze upucivati da gubi vid.

Imate li kakve preporuke.
    Hvala.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Puno je vec vremena proslo, ali me zs prijateljicu zanima radi li igdje dr doresic privatno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •