Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Dlačice tamo gdje ne bi trebale biti???

Dolca

Početno Dlačice tamo gdje ne bi trebale biti???

OK, evo pitanja mene koja nisam trudan. Naime, još prije 6 godina imala sam 2,3 dlačice na grudima, oko bradavica. Naravno, smetale su mi (nisu mi lijepo izgledale), pa sam ih počela čupati pincetom nakon tuširanja. Danas ih imam barem 20 na jednoj cici, i to tamnih i čvrstih, a davno su bile jedav vidljive i jako slabe. Imate li vi sličnih frka, i kako ih rješavate? Ja ih imam sve više i više. Help.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ih redovito čupam pincetom, iako sam negdje davno čula da se to ne preporuča. ne znam zašto.
    prije par godina sam išla na elektroepilaciju i stavarno su se stanjile i smanjio se broj, al sam prebrzo odustala pa su se vratile :/

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja iman jednu (ali vrijednu) i uvik san je cupala pincetom posli tusiranja. a zasto je to stetno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam ih isto cuapal, nisu postale cvrsce, a dobra vijest je sto su u trudnoci i nakon poroda potpuno nestale. valjda ima veze s hormonima

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

cuapal - cupala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je i meni su tijekom trudnoće skoro pa nestale, ali primjećujem da se vraćaju u velikom stilu. blago meni

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ah, dlaka više-manje

čup, cak, iščup... pa dok naraste opet... i opet...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I ja ih imam kao i ti Dolca ali meni je endokrinologica rekla da imaju veze sa hormonima. Sad sam na terapiji pa ih čupam i kao da ih ima manje zapravo rijeđe su. Vidjet ćemo mozda zauvjek nestanu(nadam se).

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jao i kod mene je šuma! Nekad muža obradujem pa ih sredim (pinceta ili škarice) I meni je doktorica rekla da ih nikako ne čupam nego režem, a zašto pojma nemam!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam čula ovakvo objašnjenje od jedne medicinske sestre koja radi u rodilištu, da nije poželjno čupanje dlačica jer je područje oko grudi jako osjetljivo, grudi su "ko pjenica" i jako podložne stvaranju raznih kvržica i slično, a svako čuškanje, te poslije toga može doći i do urastanja dlačica. Sve u svemu, čupnjanje može prouzročiti velike probleme. Rekla ona meni da se čak ni prištići ne bi smjeli dirati na području grudi!

Dolca

Početno

Dakle, nema mi druge nego da i dalje ostanem simpatično dlakavo biće.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ih imam par i isto cupkam pincetom, ali ako se ti ne usudis mozda da ih brobas izbjeliti ako ti bas smetaju.
    A da li je neka od vas imala iskustva sa dlakicama (citaj sumom) oko pupka?? Ja od kada sam trudna imam poprilicno dlakav stomak :shock: a posebno oko pupka, prosli puta me prosto bilo stid na UZV, da li da ja to pocupam prije sljedece kontrole.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa kad smo sve u istom sosu trebalo bi nam biti lakše.Same sebi kažemo pa skoro svi to imamo.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja to oko pupka lijepo sa aparatićem počupam. pa mislim gdje sve neće izrast..

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A da li vam se nakon čupkanja aparatom pojavi crvenilo ili urastaju dlačice?

I nakon takvog tretmana dlaka je još tamnija i još jača.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne crveni mi se nešto posebno,namažem s aloe verom i to je to.
    a uraste možda jedna.na trbuhu mislim.
    prije trudnoće sam sve depilirala aparatićem,crvenilo se nije, a nisu baš ni urastale.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se crveni poslije bilo koje varijante cupanja, pa tako i aparaticem, a sto se urastanja tice isto mi se desava samo na potkoljenicama valjda je tu koza malo tvrdja :/ , a na ovim "mekim" dijelovima nista.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Mila prvotno napisa
    Ja od kada sam trudna imam poprilicno dlakav stomak :shock: a posebno oko pupka, prosli puta me prosto bilo stid na UZV.
    Tak je i meni bilo, pogotovo kad me namažu onim gelom pa se sve polijepi po dlakama, užas!! Ali nisam ni pomišljala na čupkanje ili bilo šta drugo jer ih je bilo po cijelom stomaku, a pupak je bio samo epicentar!
    A poslije poroda (koji je btw bio carski pa sam imala "malih" problema sa flasterima na tom području) kad se povukao stomak sve dlake se ispreplitale, izgledala sam ko majmun .
    Ali da te utješim na kraju, nakon par mjeseci sve se povuklo i imam stomak (i pupak) ko i prije trudnoće (mislim na dlake ne na centimetre).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •