...popisan od psica..
...popisan od psica..
Ja sam oprala taj dio tako da sam obrisala prvo dobro s octom, onda sam stavila na to ručnik i doslovno skakala po njemu da upije to smočeno i na kraju posipala sodom bikarbonom i ostavila da se suši. Nakon nekog vremena sam posaugala sodu.
Ni fleke ni mirisa.
Isto popiš od psa.
Napomena- kod mene se radilo o madracu, s nadmadracom je još jednostavnije.
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
servis za dubinsko čišćenje
nije problem oprati u smislu fleke, nego miris (čitaj: grozan smrad) koji se uvuče, pa cijela soba smrdi ...
...vidim da mi "pojelo" pola teksta u početnom postu..ne znam zašto
napisala sam kako bi ga najradije, da je barem malo manji (200x180) nagurala u vesmasinu...pa pomislih, postoji li negdje neka kemijska cistiona gdje bi ga bas tako mogla ugurati cijelog i korektno oprati
(ne šalim se)
jer bas taj smrad uzasaaaan (netko gore napisao) ne ide nikako van, a i da ga nebi privlačio da se vrati ponoviti "avanturu"![]()
Meni je smrad otišao octom...
ima jedna praona / kemijska čistiona kraj pet centra u heinzelovoj. slučajno sam ju našla tražeći praonice. imaju velike (čini mi se nove) mašine s velikim bubnjevima.
ja sam nosila navlaku za madrac nedavno. jako sam zadovoljna. pranje i sušenje su mi naplatili 60kn.
http://www.laundry-lounge.eu/
probaj pitati.
Hvala svima! Nadmadrac sam na kraju bacila ....pokušala trljati, prati, namakati...spužva se očerupala, ja pop...i...ode u smeće
(psa još imam. I pisa po stanu. )
[QUOTE=nely;2919068]Hvala svima! Nadmadrac sam na kraju bacila
[QUOTE=Varnica;2920436]Sad tek vidim svoju krivu poruku :mad:
Htjela sam napisati: ako je pas štene- kad krene pišati da ga vidiš, uhvati ga i odnesi na novine ili na podložak za prematanje. Brzo nauče.
Ako je odrasli inkontinentni pas- pelene po doma (meni su pomogle).
A ako je odrasli mužjak koji zapišava- kastracija!
![]()
I mi cemo morati zvati servis za dubinsko ciscenje. Imate li preporuku? Nasa je povracala.