Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kako se osloboditi miševa?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno Kako se osloboditi miševa?

U kući na selu pojavili su se miševi (fuuuj). Rekli su nam da zaboravimo na deratizaciju jer u toj kući ne boravimo i mogli bi ko zna gde uginuti... da li neko ima iskustva sa onim sonarnim rasterivačima? Radi li to posao? Moja svekrva ih još par dana lovi ručno (nekim mišolovkama i lepkom) ali trebalo bi mi neko trajnije rešenje... Na internetu nalazim da neki pišu da ti rasterivači ništa ne valjaju a neki kažu da su odlični...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Miševe najbolje rješava - mačka, pa ako imate mogućnost dopeljat neku macu..

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj majat prvotno napisa Vidi poruku
    U kući na selu pojavili su se miševi (fuuuj). Rekli su nam da zaboravimo na deratizaciju jer u toj kući ne boravimo i mogli bi ko zna gde uginuti... da li neko ima iskustva sa onim sonarnim rasterivačima? Radi li to posao? Moja svekrva ih još par dana lovi ručno (nekim mišolovkama i lepkom) ali trebalo bi mi neko trajnije rešenje... Na internetu nalazim da neki pišu da ti rasterivači ništa ne valjaju a neki kažu da su odlični...
    Totalno sranje, vratili se ljepilu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Totalno sranje, vratili se ljepilu.
    X

Ali najbolji posao je u vikendici odradio lokalni mačak. Šteta, nestao je prošle zime. Nadam se da će se naći neki mladi.

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj majat prvotno napisa Vidi poruku
    Nama ultrazvučni tjerač nije djelovao.
    Djelovalo je ljepilo (ostavimo ga po uglovima i kada odemo - žrtve se ne raspadaju nego sasuše, nema smrada, muha...) i crveno žito (isto smo ostavili i nije bilo krepanih po kući).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je nedavno pricala frendica da je imala misa u stanu. Nije htio doci na misolovku kad je stavila sir pa su joj sugerirali da stavi nesto slatko. I kad je stavila slatko ulovio se na slatko. Mozda nekome pomogne info

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala na odgovorima... nemamo uslova za macku, jer ne zivimo tamo... za sada mora da radi lepak, ali videcemo... nadala sam se da ih mozemo samo oterati...

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mi smo na 7katu zgrade imali citavu family miseva! Stavili ljepilo, na jedan slatki, i na drugi slani. Rjesili ih se!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala Sanja.... valjda cemo i mi uspeti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •