Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: jednodnevni izlet na more

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno jednodnevni izlet na more

U nedjelju je lijepo vrijeme pa rekoh, mala put pod noge, ajmo se zaletiti do mora. Preko autoturista i sličnih mi se ne isplati jer ustajanje u 5 i povratak u 10 navečer mi nisu opcija pa ćemo autom. E sad, kamo? Znači traži se nešto što je blizu Zagrebu, da je ok plaža za klince (pijesak, šljunak, ne stijene) i da u blizini ima mjesta gdje se nešto može gricnuti (iako pretpostavljam da to danas i zadnje selo na moru ima). Imate kakvu preporuku?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

s lili na Mošćeničku Dragu ili Jadranovo, crikvenica, Krk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    s lili na Mošćeničku Dragu ili Jadranovo, crikvenica, Krk
    Može sve navedeno...

Mi smo ove godine bili u N.Vinodolskom - autom 2 sata od Zg

Ima parking blizu plaže koji se plaća, ali nema vremensko ograničenje, ima uređene plaže gdje se po stepenicama ulazi, kod hotela ima pijesak u moru, a uz šetnicu niže od hotela hrpa sitnih restorančića.

Sigurnoi ima i drugih mjesta, ali ovo mi je friško. Da uspijem otići još koji put za vikend, baš bi me veselilo.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Crikvenicka gradska plaza je ok, jel da? Ima sadrzaja kolikp vidim, mozemo nesto u blizini i klopat

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima , ali se plača i upad na nju

to ti je pjesak, ali imaš malo dalje prema Dramlju ispod talasoterapijea lijepu plažu s sitnim kamenima i velikim borom za hlad

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Crikvenicka gradska plaza je ok, jel da? Ima sadrzaja kolikp vidim, mozemo nesto u blizini i klopat
    Ima svega, gužve su prestale, more je još toplo, djeca plaćaju 8 kuna, odrasli 15 (do 3 godine ulaze besplatno), čisto je, prostrano, sadržaja za svaki ukus. Hrane, kolača, sladoleda...
    Prije plaže ima dosta besplatnih plaža od samog centra Crikvenice do ulaza na plažu, tu su i dva dkječja igrališta, pa možete i to izabrati. Na drugom kraju plaže, je šetnica sa besplatnim parkiranjem, duga par km sve do Dramlja i Kačjaka, plaža svih vrsta i oblika , sve besplatne, ima sadržaja.
    Ja volim onu ispod restorana Lanterna, to je već Dramalj, ali mi je nekako najdraža.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima svega, gužve su prestale, more je još toplo, djeca plaćaju 8 kuna, odrasli 15 (do 3 godine ulaze besplatno), čisto je, prostrano, sadržaja za svaki ukus. Hrane, kolača, sladoleda...
    Prije plaže ima dosta besplatnih plaža od samog centra Crikvenice do ulaza na plažu, tu su i dva dkječja igrališta, pa možete i to izabrati. Na drugom kraju plaže, je šetnica sa besplatnim parkiranjem, duga par km sve do Dramlja i Kačjaka, plaža svih vrsta i oblika , sve besplatne, ima sadržaja.
    Ja volim onu ispod restorana Lanterna, to je već Dramalj, ali mi je nekako najdraža.
    Beti, ajd molim te usporedi Velu Plazu na Krku/Baska i tu sljuncanu plazu u Dramlju. Jel u Dramlju i u vodi sitni sljunak? Trazim nesto poput Baske, da nije daleko na jugu. Jednako tako lijepo plavo-tirkizno, sa sitnim sljunkom svuda, onaj u koji noge utonu...ahhhhh

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Beti, ajd molim te usporedi Velu Plazu na Krku/Baska i tu sljuncanu plazu u Dramlju. Jel u Dramlju i u vodi sitni sljunak? Trazim nesto poput Baske, da nije daleko na jugu. Jednako tako lijepo plavo-tirkizno, sa sitnim sljunkom svuda, onaj u koji noge utonu...ahhhhh
    A, ne. Nije poput Baške Ona je neponovljiva. Zato na njoj i je takva paklena gužva.

Ali, sasvim je OK.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ustvari, idemo mi malo provjeriti plaže popodne Došlo je sunce.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uzmi u obzir da ti sada u Baškoj dosta rano nema sunca na plaži, zađe za brdo. U Dramlju ne bi smjela biti takva situacija.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

damn!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

damn!
    Evo tu si pod večer možeš provjeriti sunčanost: http://bswireless.ddns.net/multi.html

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Potvrđujem da je prelijepo u Crikvenici!Mi smo bili prošli vikend(isto smo išli na 1 dan),gužve su prestale,more je kriiistalno čisto,preliijepo!Igrališta svako malo,šljunak jeste,ali moja djeca i vole šljunak,prave ograde i skupljaju kamenje,uz samo more je šljunak sitniji.Ima i hladovine,restorana,fast food...Može se naći i besplatan parking,ali mi smo parking na čitav dan,uz samu plažu platili 20 ili 25 kn-zaboravila sam.Inače idemo na plažu u centru,besplatnu,uz ono veliko igralište,ako neko zna .Ne volimo pijesak,pa ne idemo na gradsku plažu.Ali ovaj put smo išli na plažu ispod nekog hotela,isto prema Dramlju.I bilo je prelijepo!
    (Često odemo i u Lovran,Opatiju,nije puno dalje nego Crikvenica)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •