-
Moja kćer je jako teško proživjela te godine, a curice znaju jako biti otrovne jedna prema drugoj. Sa 11 godina se malo zaokružila,nije to bilo ništa strašno ali imala je šlauf oko trbuha i jača bedra-baš je onda bila nekako nezgrapna. I iako je u razredu bilo daleko debljih curica ona je zbog debljine bila zadirkivana jer nije bila tip koji će se postaviti i uzvratiti nego je šutila i trpila. U isto vrijeme ostala je bez najbolje prijateljice(bolje reći, ona ju je smatrala najboljom, a ispalo je da je sve samo ne najbolja) i u jednom trenu je sve kulminiralo. Naravno da se sve skupa odrazilo i na ocjene. Ja sam joj govorila da nitko nije savršen, da se svakome može naći neka mana, učila ju na koji način da odgovori da i ona posrami onog koji joj se ruga.Srce mi je pucala kad bi išli na izlet a ona nije imala par nego bi sjedila sama. Trebalo je puno razgovora i suza dok nije sama došla do toga kako se postavi no tada je već bila 8. razred.
Preporodila se od kad je otišla u srednju, na sreću sve to skupa nije ostavio traga na njoj, samo ju je možda malo više ojačalo-voli svoj izgled i opuštena je što se toga tiče, ima svoj stav i ne mjenja ga zbog drugih.
Bitno je da ti kao roditelj pratiš razvoj situacije i ako stvarno sve skupa pređe granicu odeš kod razrednika. Meni je kćer cijelo vrijeme branila da odem ja razrednici da ju ne bi još više oni zafrkavali( u stilu mamica ti dolazi barniti te.....)nego je ona sama nekoliko puta otišla razrednici i potužila se. No svako dijete je jedinka i drugačije to proživljava,nema recepta kako to razdoblje prebroditi čim lakše.
Posljednje uređivanje od dodagoda : 13.09.2016. at 13:26
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma