Hvala vam žene, nikako se dokopati interneta
Dobro ste me sjetili za oriolik - s njima sam ranije već par puta tržila i super su ljubazni i uslužni.
Ali jučer sam u krevetu, (nakon što sam lijepo izbacila frustru tu na forumu

) zaključila da ću morati šivati. Nisam stranac mašini, ali ovo je toliko debeo i čvrst materijal da ona to ne može. No imam negdje i staro šilo i metalni naprstak, pa već vidim da će jedan dan na to otići. i rezultat je upitan. ali što je tu je.
ako ne uspije, onda oriolik zovem.
hvala vam žene što ste me saslušale i na idejama <3<3<3
Pituljica - naš je sultan edsele i na samoj navlaci naznačeno je kako se pere u čistionici, to su i oni morali vidjeti, tako da je njihova greška. vjerujem ako se slijede upute da bu sve ok.
što se pranja doma tiče - katkad je procurilo kroz zaštitnu (u početku smo imali iz yiska i ona je propuštala što nismo skužili na vrijeme, a kasnije ikeinu koja je držala). rješavali smo to na licu mjesta sodom bikarbonom, ali prvi put nismo skužili da propušta, pa su ostale stare mrlje. Apsolutno smo mogli živjeti s tim starim mrljama, ne znam što mi je bilo da sam išla petljat po tome :/
Leptirići - i ja vjerujem da je sušilica bila problem
sillyme - nisam to isprobala jer...to je 30 cm sa svake strane...a i nije sasvim prirodni materijal...zato sam skeptična... no možda i probam ipak...