Nemam pojma što učiniti, možda je netko od vas pametniji (vjerojatno je )
Dakle, kako je djetešce odavno prestalo piškiti u krevet, ja i dragi donijeli smo nebuloznu odluku da operemo navlaku madraca (Ikein, za naše pojmove suludo skup madrac od 100% lateksa čiju smo kupovinu opravdali činjenicom da svi na njemu spavamo i trajati će)..koja je, unatoč korištenju zaštitne plahte, kroz godine zaradila nekoliko mrlja...
Na navlaci je pisalo kako jedino podnosi kemijsko čišćenje, pa smo ju poslušno odnijeli u kemijsku čistionicu (prvi put u životu kročili tamo ).
Kad smo po navlaku došli, čovjek je rekao da je njegova kolegica pogriješila i navlaka se malkice stisnula, pa nam neće naplatiti. Dragi se nije snašao i pokupio se s navlakom. No, ni nakon cijele večeri navlačenja, pa par dana "ležanja" (možda se rastegne ) nema šanse da se to natrag uvuče. Ne znam što su radili s njom, ali otišlo je bar 30 cm od duljine i širine navlake. Shvatili smo da smo screwed.
Do tog trenutka već više od tjedan dana spavamo na nepresvučenom madracu od lateksa - vjerujte mi, nije ugodno, ali nemamo druge opcije...
Kontaktiramo Ikeu u Hr (možemo li nekako nabaviti navlaku) koji nas odhebu da kontaktiramo švede, koji nas isto odhebu. Tu prolazi još tjedan dana...
I što sad?
Dogodilo se u najgorem mogućem trenutku - no money at all
Možda postoji netko u hr tko šiva takve navlake (sama ispuna je vrlo mekana i navlaka je zapravo osnova madraca na neki način)? Iako imam špurijus da će nam i to biti izvan financijskog dosega.
Najradije bih zahtjevala od čistionice da oni nađu rješenje jer je u potpunosti njihova greška, ali kako izvršiti pritisak ikakav na njih kad nam nisu izdali račun jer nam nisu naplatili (najradije bih si odgrizla glavu sad jer nisam ja išla pokupiti to i odmah zahtjevala neku odštetu).
Na kraju mogu samo zaključiti da smo glupi.
Možda se samo malo ventiliram.
Ali ako netko ima sl. iskustva ili ideje prihvaćam sve...
:glupa: