Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Nastava tjelesnog i pošteda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi se isti čas strčala u školu, i toj profesorici i ravnatelju, pa neka ona i dalje bude nabrijana...i, nek dijete ima 2, a onda bi ju prijavila prosvjetnoj inspekciji...ne bi ni djetetu ni sebi dozvolila da mi nanosi štetu zbog svoje samovolje i bezobrazluka...

inače, u našoj školi učitelji na kraju 4. razreda upoznaju predmetne profesore sa specifičnostima djeteta, profa tjelesnog je već trebala znat da će dobiti dijete s određenim specifičnostima....

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi se isti čas strčala u školu, i toj profesorici i ravnatelju, pa neka ona i dalje bude nabrijana...i, nek dijete ima 2, a onda bi ju prijavila prosvjetnoj inspekciji...ne bi ni djetetu ni sebi dozvolila da mi nanosi štetu zbog svoje samovolje i bezobrazluka...

inače, u našoj školi učitelji na kraju 4. razreda upoznaju predmetne profesore sa specifičnostima djeteta, profa tjelesnog je već trebala znat da će dobiti dijete s određenim specifičnostima....
    Znala je al ju cini se bas briga. I tuzno mi je to da ja sad sve to rastezem po doktorima (isle smo specijalno po novi nalaz i preporuku reumatologu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •