Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Baby madrac-čišćenje

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Baby madrac-čišćenje

Gdje u Zagrebu odnijeti ili koga pozvati da očisti baby madrac?
    Imam vodeni usisavač pa me isto zanima jer to ekvivalent servisu za čišćenje koji dolazi doma.
    Savjeti o kupnji novog me trenutno ne zanimaju.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

To sam prakticirala i došla do sličnih rezultata.
    Ali zanima me osobno iskustvo.
    I da u međuvremenu sam izguglala i novi madrac traženih dimenzija a da ne bankrotiramo, tako da bude to najvjerojatnija opcije.

Sorciere jel skloništa za životinje primaju rabljene madrace?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vodeni usisqvqč nije ni blizu opremi s kakvom je nama došao profesionalni čistač iz Taskija. I ja imam vodeni usisavač, ali onaj stroj koji je čovjek dovukao pere dubinski. Koristi neku pjenu i dosta to bude mokro, a voda koju izvuče iz madraca ( tj.kauča u našem slučaju ) je potpuno crna.

Daklem, vodeni usisavač dubinski ne pere, samo čisti. Imala sam ja prije i usisavač koji je mogao prati tepihe, ali i to je igračka prema profi opremi.

Druga strqna medalje, ne znam kakav deterdžent koristi, nije to nešto bezazleno. Dugo ih nisam zvala za namještaj jer smo ga u međuvremenu mijenjali, ali fakat sam bila zadovoljna. Upozorili su nas da je pametnije ostaviti kauč da se dooobro osuši, pa smo to radili pred godišnji.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Vodeni usisqvqč nije ni blizu opremi s kakvom je nama došao profesionalni čistač iz Taskija. I ja imam vodeni usisavač, ali onaj stroj koji je čovjek dovukao pere dubinski. Koristi neku pjenu i dosta to bude mokro, a voda koju izvuče iz madraca ( tj.kauča u našem slučaju ) je potpuno crna.

Daklem, vodeni usisavač dubinski ne pere, samo čisti. Imala sam ja prije i usisavač koji je mogao prati tepihe, ali i to je igračka prema profi opremi.

Druga strqna medalje, ne znam kakav deterdžent koristi, nije to nešto bezazleno. Dugo ih nisam zvala za namještaj jer smo ga u međuvremenu mijenjali, ali fakat sam bila zadovoljna. Upozorili su nas da je pametnije ostaviti kauč da se dooobro osuši, pa smo to radili pred godišnji.
    Budem to onda primijenila za ostale madrace, hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •