Zanima me kako se vi nosite s losim utjecajima okoline kad je prehrana u pitanju.
Evo konkretnog problema, a vec dva puta se desilo. Dakle, vrticka djeca idu na izlet. I moje dijete skupa s njima. I fino ja njoj spremim sendvic od crnog kruha sa sirom i salatom, bananu i jabuku, za pice voda. Drugoj djeci roditelji spreme sendvic od bijelog kruha sa salamom, hrpu slatkisa i grickalica i sok. I sta mi se desi? Druga djeca uredno sve svoje smazu, moje dijete vrati se doma gladno. Pojede griz kruha i dva griza banane. Oci ispadaju pretpostavljam na ono sto drugi jedu. I vec dva puta tako.
U vrticu im je hrana stvarno ok, ali mame masu puta djeci u ruksak spreme slatkise i grickalice. I kaze ravnateljica ne moze ona nekome zabraniti da nesto spremi svome djetetu u ruksak. Ok.
Ali, kako da se ja sad tu postavim? Da se prilagodim i napravim kompromis tipa crni kruh i salama, neki prihvatljivi slatkis tipa keks od integralnog brasna???? Ali sta je keks od integralnog brasna u usporedbi sa milkom i kinder pingvinima????
Bas sam u depri. Ne zelim da padnem pod utjecaj, al ne zelim ni da mi dijete slini nad tudjom hranom, a svoju vrati doma jer joj je bezvezna.